Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Guerlain thumbup.gif
Atsakyti
labai faini sisheido naujos kolekcijos blizgesiukai, sarmoj 84 lt, blizgus, tik, kad greit nusivalgo, nusilaido, nelipnus. yra ir lupu piestukai, sutekia toki slapia efekta, tarsi lupdazio, kaina irgi panasi. gaila, kad spalvu pasirinkimas menkas, blizgesiai tik 3, o piestukai 3 ar 4.
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 08 30, 07:30)

Isbandziau as toki blizgiuka, bet man nesuteike tokio efekto kaip pas F_A g.gif
Pasirode kaip bespalvis paprastas blizgesys... Na, tiesa, dienos sviesoje nemaciau, nes jau buvo prieblanda lauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 09 10, 09:22)
Isbandziau as toki blizgiuka, bet man nesuteike tokio efekto kaip pas F_A  g.gif
Pasirode kaip bespalvis paprastas blizgesys... Na, tiesa, dienos sviesoje nemaciau, nes jau buvo prieblanda lauke smile.gif

ajaijai reikeljo dienos sviesoj paziuret biggrin.gif 4u.gif o siaip pastebejau dar svarbu kiek tu jo uzsitepsi, jei tepi daugiau, lupos pasidaro isvis blankios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 09 10, 10:52)
ajaijai reikeljo dienos sviesoj paziuret biggrin.gif  4u.gif o siaip pastebejau dar svarbu kiek tu jo uzsitepsi, jei tepi daugiau, lupos pasidaro isvis blankios ax.gif

nu vat kas kaip patinka,as tai stengiuosi,su lip plumper lupas paryskint,pagerint kraujotaka,kad jos atrodytu raudonesnes,putlesnes tongue.gif
o siaip mano lupos balksvos,bespalves tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 09 10, 09:52)
ajaijai reikeljo dienos sviesoj paziuret biggrin.gif  4u.gif o siaip pastebejau dar svarbu kiek tu jo uzsitepsi, jei tepi daugiau, lupos pasidaro isvis blankios ax.gif

Daug prisitepiau, bet matyt neiziurejau kazko ypatingo, nes ne dienos sviesoje ziurejau smile.gif
Atsakyti
O kaip Versace blizgesiai? Gal yra bandžiusių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2007 02 12, 04:03)
Parekomenduokit lipnių (kuo lipnesnių) blizgesių. kažkaip pastebėjau, kad dažnai nemėgsta lipnių, o man tai vos ne kokybės ženklas  cool.gif žinau, kad victorias secret sweet talk lipnus, o kokie dar lipnūs?

is mano turimu lipnus yra pupa ir gurlean smile.gif
Atsakyti
mexika, buvai klausus apie koralo spalvos blizgesi be blizguciu, toks yra pas make up factory (kosmadose, kristianose). labai faina spalva, suteikia veidrodini blizgesi thumbup.gif 44 lt, lipnus
lipnus yra lumene, pupa, piere cardin, revlon, rimmel mazai lipnus
beje, lipnus zymiai ilgiau issilaiko ant lupu nenuvalgyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 13 rugsėjo 2007 - 19:24
O kaip Gosh blizgesiukai, ar pakankamai gerai laiko, nelipnus?
Atsakyti
versace blizgeiukas man labai patiko, bet lietuvoj bent jau klaipėdoj ju nera.
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 09 13, 19:20)

beje, lipnus zymiai ilgiau issilaiko ant lupu nenuvalgyti

good.gif as irgi sita pastebejau. pvz mano favoritas TBS blizgesys - gan lipnokas, bet uztat kaip ilgai islieka, o va Lancome - daznokai riek padazyt...
Atsakyti