Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Baltija @ 2007 09 04, 08:30)
įspūdingos lūpos  ax.gif  dar būtų įdomu pamatyt lūpas prieš blizgesį ir po jo  4u.gif

Man paciai jos ispudingos atrodo blink.gif lotuliukas.gif nenufotkinau pries doh.gif na pasistengsiu greitu laiku padaryt fotosesija pries/po biggrin.gif O melyna blizgi siulau tikrai pabandyti, kokioj Kristianoj pasimaliavokit, iseikit i dienos sviesa, paziurekit kaip atrodo rolleyes.gif vdrug patiks 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 09 04, 08:41)
Man paciai jos ispudingos atrodo blink.gif  lotuliukas.gif nenufotkinau pries doh.gif na pasistengsiu greitu laiku padaryt fotosesija pries/po biggrin.gif O melyna blizgi siulau tikrai pabandyti, kokioj Kristianoj pasimaliavokit, iseikit i dienos sviesa, paziurekit kaip atrodo rolleyes.gif vdrug patiks 4u.gif  mirksiukas.gif

būtų labai nuostabu, nes jau galvoju užsiprašyt jo dovanų, bet bijau, kad man nieko tokio įspūdingo nepadarys doh.gif O mūsų Kristianoj nėra mėlyno verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 09 04, 08:48)
būtų labai nuostabu, nes jau galvoju užsiprašyt jo dovanų, bet bijau, kad man nieko tokio įspūdingo nepadarys  doh.gif  O mūsų Kristianoj nėra mėlyno  verysad.gif

g.gif O kokia pas tave odos spalva? Matai melynas blizgis lupas padaro tokias i saltoka rusva, nugesina spalva, o zalsvas i salta rausvuma nusviesina rolleyes.gif jei oda labai sviesi, idomu, kaip melsvas atrodytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2007 02 12, 15:03)
man patinka  ISADORA ir  LANCOME  blizgesiai smile.gif

man irgi jie super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 09 04, 08:56)
g.gif O kokia pas tave odos spalva? Matai melynas blizgis lupas padaro tokias i saltoka rusva, nugesina spalva, o zalsvas i salta rausvuma nusviesina rolleyes.gif jei oda labai sviesi, idomu, kaip melsvas atrodytu g.gif

nesu labai baltaodė ax.gif hm, net nežinau kaip čia elgtis ax.gif teks laukt tavo nuotraukų PRIEŠ/PO biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 09 04, 15:09)
nesu labai baltaodė  ax.gif  hm, net nežinau kaip čia elgtis  ax.gif teks laukt tavo nuotraukų PRIEŠ/PO  biggrin.gif

Na bandysiu sivakar pasimaliavot ir pasifotkinti ax.gif Mano antra puse nuo proto nusoks tuoj, kad jam mazai demesio skiriu lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal gali nufotkinti kai esi pasidažiusi su raudonu lūpdažiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 09 05, 18:34)
O gal gali nufotkinti kai esi pasidažiusi su raudonu lūpdažiu? smile.gif

Jei cia man skirta zinute, tai jau buvau kazkada idejus, tuoj rasiu... ax.gif
Va rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Dėkinga, F_A, labai gražiai, o tu ir dieną dažaisi lūpas raudonai?Man labai gražu,bet bijau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 09 06, 16:19)
Dėkinga, F_A, labai gražiai, o tu ir dieną dažaisi lūpas raudonai?Man labai gražu,bet bijau smile.gif

Prie klasikinio kelniu kostiumelio juodos spalvos daznai dazausi ax.gif taip pat daznai dazaus ryskios bordo spalvos blizgesiu, kai noriu but maziau pastebima biggrin.gif
Atsakyti
O su bronziniu blizgiu nesi dažiusis? smile.gif
Atsakyti

QUOTE(F_A @ 2007 09 04, 08:22)
Stai ir mano Guerlain melynas lupu blizgis thumbup.gif Pasimaliavojau piestuku neapibrezus lupu, tai nelabai gal gerai atrodo, bet matos vistiek kas gaunasi ax.gif Na merginos, jei norit Angelinos jolie lupu, butinai pabandykit biggrin.gif taip nepaputlindavo lupyciu nei vienas mano bandytu blizgesiu  thumbup.gif 
user posted image
user posted image
user posted image

Kad tavo lupytes ir taip storos thumbup.gif
As noriu storu lupu doh.gif
Imesk nuoroda to blizgio... aciu 4u.gif
Atsakyti