Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

hihihi.gif
Kita kart, kai varysiu i kauna galesiu parvezti wink.gif
Vilniuj as irgi nesu macius siaip. Gal nebent bazej vilkpedes butu
Atsakyti
Patinka ir tinka Lorealio rolleyes.gif
Atsakyti
man lorealio irgi patinka bigsmile.gif ypac tie neblizgus. dar geris yra victoria secret, lancome juicy tubes, dior addict. man patinka su kvapais, skoniais ir nelipnus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2007 02 15, 18:38)
man lorealio irgi patinka  bigsmile.gif  ypac tie neblizgus. dar geris yra victoria secret, lancome juicy tubes, dior addict. man patinka su kvapais, skoniais  ir nelipnus  bigsmile.gif

Kas per neblizgūs Lorealio blizgesiai? blink.gif g.gif
Atsakyti
nuspirkai Lancome juisy tubes- suds kazkoks. Skaniai kvepia, bet kau laikosi doh.gif Gal pusvalanduka, ne daugiau doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2007 02 19, 13:43)
nuspirkai Lancome juisy tubes- suds kazkoks. Skaniai kvepia, bet kau laikosi  doh.gif  Gal pusvalanduka, ne daugiau  doh.gif  cool.gif

idomiai, as kazkaip visada galvojau, kad jie gerai laikosi, nes yra gana lipnus g.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2007 02 19, 14:43)
nuspirkai Lancome juisy tubes- suds kazkoks. Skaniai kvepia, bet kau laikosi  doh.gif  Gal pusvalanduka, ne daugiau  doh.gif  cool.gif

Man asmeniskai patinka juicy tubes ir laiko ilgai thumbup.gif tikrai ne puse valandos, net pasakyciau, kad ilgiau uz dior kiss bigsmile.gif
Atsakyti
Man Juicy tubes irgi labai nomaliai laiko bigsmile.gif patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2007 02 12, 04:03)
Parekomenduokit lipnių (kuo lipnesnių) blizgesių. kažkaip pastebėjau, kad dažnai nemėgsta lipnių, o man tai vos ne kokybės ženklas  cool.gif žinau, kad victorias secret sweet talk lipnus, o kokie dar lipnūs?

The Body Shop tokie yra tuteleje "Hi shine" labai lipnus ir riebus thumbup.gif ziema per salcius gali drasisi laukan eiti, l. gerai apsaugo lupas. Ju yra gal 5-6atspalviu, didele talpa, kainuoja apie 50lt.
Atsakyti
man labaj geras yra Loreal glam shine,nors jis ir nera labaj lipnus 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip aciu mergaites uz patarimus. 4u.gif Dabar tikrai beliko tik rinktis smile.gifsmile.gif
Atsakyti
Loreal Glam shine crystals thumbup.gif wub.gif Nivea beuty dar visai nieko ax.gif
Atsakyti