nu jo, gal kiek ir yra, bet jie vos matomi.
Gerai, deku ilabai
manau problemu rast nebus, nes as ne lietuvoj, cia pasirinkimas daug didesnis
leksiu apsidairyt kada turesiu laiko ir pranesiu kokiu gerybiu rasiu
manau problemu rast nebus, nes as ne lietuvoj, cia pasirinkimas daug didesnis
leksiu apsidairyt kada turesiu laiko ir pranesiu kokiu gerybiu rasiu
Patinka Lancome Juicy tubes
Naudoju Loreal,chanel,artdeco:)
Paskutinysis mano Maybeline Shiny-licious
Būtų visai nieko, jei teptųsi teptuku, o ne taip... nepatogu su tokiu dažytis
Būtų visai nieko, jei teptųsi teptuku, o ne taip... nepatogu su tokiu dažytis
QUOTE(F_A @ 2007 08 27, 16:15)
Bet cristalle gloss su bliguciukais kiek pamenu, ar painioju kazka
Papildyta:
Va radau savo foto, kur as su tuo Glam shine Juice blizgesiuku
Papildyta:
Va radau savo foto, kur as su tuo Glam shine Juice blizgesiuku
Tikrai gražiai ant lūpų atrodo ,aš galvoju tokią spalvytę iš TBS įsigyti ,ji irgi be blizgučių lyg turėtų būt
QUOTE(F_A @ 2007 08 27, 13:36)
Idealiausias variantas (is mano patirties) L'oreal Glam shine Juice, nr. 203 Jo spalva tokia persikine i rozine, o ant lupu atrodo liuks!
Va sita spalva:
[
Is kuno spalvos pasiulyciau Bourjois Effet3 D Les Nudes, ju buna 3 spalvu, bet visos tokios "kuniskos"
Stai:
Va sita spalva:
[
Is kuno spalvos pasiulyciau Bourjois Effet3 D Les Nudes, ju buna 3 spalvu, bet visos tokios "kuniskos"
Stai:
Šituos Bourjois turiu, tikrai labai faini blizgesiukai
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 14, 08:49)
kuri laika ieskojau tokio blizgesio, kuris suteiktu lupoms slapia efekta ir vakar radau Artdeco pristato naujiena Volume Effect Lip Gloss - toks tiubelis pailgas, kuri paspaudus vienam gale - kitam islenda blizgesiukas
kai pasitepi - duoda toki cili pipiro efekta - lyg kanda ir saldo lupas, o jau grazumas ant lupu
Kaina 20 lt, o dar 20 proc nuolaida...Cia Sarmose
Nuosirdziai rekomenduoju
kai pasitepi - duoda toki cili pipiro efekta - lyg kanda ir saldo lupas, o jau grazumas ant lupu
Kaina 20 lt, o dar 20 proc nuolaida...Cia Sarmose
Nuosirdziai rekomenduoju
Reikes isbandyti, bet jei naujiena Kaune gali dar nebuti, nes pastoviai veliau viska atveza
QUOTE(egluziukas @ 2007 08 29, 17:01)
Reikes isbandyti, bet jei naujiena Kaune gali dar nebuti, nes pastoviai veliau viska atveza
nesamone
senai Kaune jie yra
Man patiko "Deborah" blizgis "Lucidalabbra" Jis toks labai skanus, lupos tokios putlios ir dailios ir nebrangus - tik 12 litu
Tiktu toms, kurios nemegsta labai ryskinti lupu, o tik nori, kad jos taip gundanciai atrodytu
Be blizguciu.
Tiktu toms, kurios nemegsta labai ryskinti lupu, o tik nori, kad jos taip gundanciai atrodytu
Be blizguciu.