Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Bitute32 @ 2007 08 14, 08:24)
Ojė, jau bėgsiu ARTDECO lūpų blizgio pirkti  bigsmile.gif

as irgi begau kai taip pigiai, bet kad neradau akropolio sarmoj ir droge nebuvo g.gif arba as cia nemoku ieskot doh.gif
Atsakyti
sarmoj tikrai yra,bet bent siauliuose tai i uzkampi nukisti, vos ne paslepti
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 08 14, 09:45)
kvapo neturi, siek tiek limpa, ir bendrai malonus ant lupu
o jau nepatogumas tos tiubeles doh.gif  vos paspaudziau ir kai islindo pliupsnis blizgesio, butu uzteke 4 lupas padazyt. as bendrai nemegstu spaudziamu tuteliu.  spalvu palete faina. nekurios kosmetikes siulo maisyti lupu blizgesius ir isgauti savo spalva, tokiu budu nereikes tureti labai daug blizgesiu ir turesite individualia spalva, bet kazin kas uzsiimtu  tokiais terliojimais

kadangi megstu dazyti blizgesi lupu teptuku - tai man nesudaro problemu thumbup.gif
bet jau zerejimas ant lupu wub.gif
Atsakyti
Siūlau mergaitės karalaitės pabandyti Bourjois effet 3d blizgesiukus, turėjau jau 2vnt. bespalvio ir labai patiko, t.y ilgai laikosi ant lūpų, patogus šepetėlis, ilgam užtenka ir kainytė nebloga (apie 37LT) thumbup.gif Dar turiu DIOR kiss, kainavo nemažai ir puikiai kvepėjo, o dabar kvapas pasikeitė, nors pasidažius vistiek atrodo puikiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2007 08 15, 23:36)
Siūlau mergaitės karalaitės pabandyti Bourjois effet 3d blizgesiukus, turėjau jau 2vnt. bespalvio ir labai patiko, t.y ilgai laikosi ant lūpų, patogus šepetėlis, ilgam užtenka ir kainytė nebloga (apie 37LT)  thumbup.gif  Dar turiu DIOR kiss, kainavo nemažai ir puikiai kvepėjo, o dabar kvapas pasikeitė, nors pasidažius vistiek atrodo puikiai  wub.gif

o man 3D effect visai ilgai nelaiko. Na, kokias 2 val. Po to lupu kampuciu susidaro balta plevele doh.gif Bet siaip drekinantys, labiausiai patinka del spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 16, 11:51)
o man 3D effect visai ilgai nelaiko. Na, kokias 2 val. Po to lupu kampuciu susidaro balta plevele doh.gif  Bet siaip drekinantys, labiausiai patinka del spalvos.

na jo, laiko ne stebukliangai, bet jei laikytus ilgai, kaip taisykle, butu labai lipnus g.gif
P.S. Beja, kada varom shop'intis? rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, man reikia kokio nors koralo arba kuno spalvos blizgesio, kuris neturetu blizguciu. Nezinau ar aiskiai paaiskinau, bet as nenoriu, kad jis zeretu. g.gif
gal galit ka nors patarti? Kaina nesvarbi
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 08 27, 12:52)
Mergaites, man reikia kokio nors koralo arba kuno spalvos blizgesio, kuris neturetu blizguciu. Nezinau ar aiskiai paaiskinau, bet as nenoriu, kad jis zeretu. g.gif
gal galit ka nors patarti? Kaina nesvarbi

Idealiausias variantas (is mano patirties) L'oreal Glam shine Juice, nr. 203 thumbup.gif Jo spalva tokia persikine i rozine, o ant lupu atrodo liuks! thumbup.gif
Va sita spalva:
user posted image[
Is kuno spalvos pasiulyciau Bourjois Effet3 D Les Nudes, ju buna 3 spalvu, bet visos tokios "kuniskos" ax.gif
Stai:
user posted image
Atsakyti
F_A aciu smile.gif
dar uzmaciau kazkada chanel blizgenius be blizguciu, bet man rodos jie spalvos tokios neturi g.gif
Man tas loreal glam shine atrodo viliojanciai smile.gif
reikes pasiziuret
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 08 27, 15:58)
F_A aciu smile.gif
dar uzmaciau kazkada chanel blizgenius be blizguciu, bet man rodos jie spalvos tokios neturi g.gif
Man tas loreal glam shine atrodo viliojanciai smile.gif
reikes pasiziuret

Ner uz ka mirksiukas.gif kai paskutinikart ieskojau blizgesio be blizguciu, kristianoj is tu brangesniu neradau nei vieno blink.gif Budavo is Estee Lauder fainu, bet jau nebera unsure.gif
O glam shine juice butent sitos spalvos ne visur buna, as pastaraji karta droge radau ax.gif
Atsakyti
sita spalva turiu, grazi, chanel turi panasia cristalle gloss, nr 16, tik paskutinikart kai buvau kristianoj, jos nebuvo. lorealis duoda daugiau spalvos be zymaus blizgesio, o sitas blizgesio, o spalva svelni
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 27 rugpjūčio 2007 - 15:08
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 08 27, 16:06)
sita spalva turiu, grazi, chanel turi panasia cristalle gloss, nr 16, tik paskutinikart kai buvau kristianoj, jos nebuvo. lorealis duoda daugiau spalvos be zymaus blizgesio, o sitas blizgesio, o spalva svelni
user posted image

Bet cristalle gloss su bliguciukais kiek pamenu, ar painioju kazka g.gif
Papildyta:
Va radau savo foto, kur as su tuo Glam shine Juice blizgesiuku ax.gif
user posted image
Atsakyti