Man labai patiko DEBORAH BRILLANT LIPS, spalvele tokia vos riuzava - nr 103 confetto, super atrodo ant lupu, taip sexy , jau antra tiubika baigiu, pirksiu ir trecia
Dar turiu L'oreal Glam Shine, Maybelline Loquid Diamonds, tai Maybelline labiau patinka.
man patinka L'Oreal, Bourjois, Isa Dora, Artdeco lupu blizgesiai
QUOTE(mik @ 2007 07 23, 08:50)
yra bent jau KLAIPEDOJ maciau juos faini
O gal netycia pastebejot kokia kaina ir kokiu spalvyciu buvo?
labai netikėtai nusipirkau PUPA lūpų blizgį iš naujos kolekcijos Nr.99. tokio seniai ieškojau. dabar popiuliarius idegusios odos lengvas makiažas. tai lūpų blizgis natūralios rudesnės spalvos. atrodo natūraliai labai ,bet kartu gerai išryškina lūpas esu labai patenkinta
Kokia kainyte ?
QUOTE(henika @ 2007 07 25, 08:25)
labai netikėtai nusipirkau PUPA lūpų blizgį iš naujos kolekcijos Nr.99. tokio seniai ieškojau. dabar popiuliarius idegusios odos lengvas makiažas. tai lūpų blizgis natūralios rudesnės spalvos. atrodo natūraliai labai ,bet kartu gerai išryškina lūpas esu labai patenkinta
aha, PUPA irgi
L'oreal "Glam shine" natural glow l/b Nr.409 (bronze) ir Nr.405 (nude) - megstamiausi. Gerai drekina lupas, gana ilgai laikosi, atrodo pasakiskai...
Merginos, gal kas naudojote Chanel Gloss Cristalle??? ar jie turi kokį skonį
Sveikos. Norėčiau blizgesio kuris maloniai teptusi ant lūpų ir prie jo plaukai neliptų..kurį galėtumėt patarti??
kuri laika ieskojau tokio blizgesio, kuris suteiktu lupoms slapia efekta ir vakar radau Artdeco pristato naujiena Volume Effect Lip Gloss - toks tiubelis pailgas, kuri paspaudus vienam gale - kitam islenda blizgesiukas
kai pasitepi - duoda toki cili pipiro efekta - lyg kanda ir saldo lupas, o jau grazumas ant lupu
Kaina 20 lt, o dar 20 proc nuolaida...Cia Sarmose
Nuosirdziai rekomenduoju
kai pasitepi - duoda toki cili pipiro efekta - lyg kanda ir saldo lupas, o jau grazumas ant lupu
Kaina 20 lt, o dar 20 proc nuolaida...Cia Sarmose
Nuosirdziai rekomenduoju
Ojė, jau bėgsiu ARTDECO lūpų blizgio pirkti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 08 13, 12:52)
kvapo neturi, siek tiek limpa, ir bendrai malonus ant lupu
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 14, 06:49)
kuri laika ieskojau tokio blizgesio, kuris suteiktu lupoms slapia efekta ir vakar radau Artdeco pristato naujiena Volume Effect Lip Gloss - toks tiubelis pailgas, kuri paspaudus vienam gale - kitam islenda blizgesiukas
Nuosirdziai rekomenduoju
Nuosirdziai rekomenduoju
o jau nepatogumas tos tiubeles vos paspaudziau ir kai islindo pliupsnis blizgesio, butu uzteke 4 lupas padazyt. as bendrai nemegstu spaudziamu tuteliu. spalvu palete faina. nekurios kosmetikes siulo maisyti lupu blizgesius ir isgauti savo spalva, tokiu budu nereikes tureti labai daug blizgesiu ir turesite individualia spalva, bet kazin kas uzsiimtu tokiais terliojimais