Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(mik @ 2007 07 15, 19:35)
persikines nebuvo  mirksiukas.gif ,turbut ispirko  rolleyes.gif

na o kaip jums ta kita spalvyte is vasaros kolekcijos? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Chanel tai geriausias!!Dabar naudoju nr.93 Gal dar Bourjouis nieko,turejau 2 blizgesiukus,vienas rozynis kitas rudas abu be blizguciu,patiko..
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 07 13, 22:57)
o kaip jums Helen Rubinstein "full kiss"?

Man tai jis toks "kietas", pasausina biski lupytes, bet gal tik delto kad mano ir siaip sausos, bet uztai labai ilgai laikosi smile.gif
Atsakyti
man labiausiai patin ka "Isadora" lupu blizgesiukai thumbup.gif
Atsakyti
Labai mieli chanel blizgesiai, o bourjois kad ir pigesni, bet tikrai ne prastesni, tik spalvos ant lupu ne visos atitinka tai ka matom pakuoteje..As juos perku tiesiai is anglijos, po 35 Lt smile.gif Todel nekeisciau i jokius kitus!
Papildyta:
Jei kuria domina tie blizgiai, parasykit AZ.
Atsakyti
man tai labai patiko dior lupu blizgiklis, bet ir man labai geri loreal blizgikliai
Atsakyti
Labai faina blizgesi kazkada senai pirkau uzsieni. Lietuvoj jo niekur nerandu pirkti, taciau gal kas nors is bandziusiu zinos panasu tik kitos firmos? 4u.gif Mano bandytasis buvo is Revlon ,,Super Lustrous" lipgloss
user posted image
Nr 08, spalvyte tokia kaip sioj nuotraukoj gulincio.
Atsakyti
QUOTE(Tolerancija @ 2007 07 22, 12:11)
Labai faina blizgesi kazkada senai pirkau uzsieni. Lietuvoj jo niekur nerandu pirkti, taciau gal kas nors is bandziusiu zinos panasu tik kitos firmos? 4u.gif  Mano bandytasis buvo is Revlon ,,Super Lustrous" lipgloss
user posted image
Nr 08, spalvyte tokia kaip sioj nuotraukoj gulincio.

Turiu lygiai tokį pat ir spalva 08 biggrin.gif Aš jį irgi iš užsienio parsivežiau, išpakavus tik vienąkart pabandžiau, pasirode jis man "joks", tai ir guli dabar nenaudojamas doh.gif Įdomu, kur tu jo stebuklą įžvelgei lotuliukas.gif
Atsakyti
super lustrous-mano paskutinis pirktas blizgesys, spalva nr 16 glossy rose thumbup.gif thumbup.gif nelimpa, labai blizga, grazios spalvos
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2007 07 22, 13:01)
Turiu lygiai tokį pat ir spalva 08  biggrin.gif  Aš jį irgi iš užsienio parsivežiau, išpakavus tik vienąkart pabandžiau, pasirode jis man "joks", tai ir guli dabar nenaudojamas  doh.gif  Įdomu, kur tu jo stebuklą įžvelgei  lotuliukas.gif

Neminejau, kad jis man stebuklingas, tiesiog vienas is geresniu, kuriuos esu bandziusi. Labai grazi spalvyte ir maloni tekstura jauciasi uztepus ant lupu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosta @ 2007 07 13, 08:31)
Ačiū 4u.gif. Sudominai. Kaip tik šiuo metu noriu naujo lūpų blizgesio. Kažin Kristianose jų yra ax.gif?

yra bent jau KLAIPEDOJ bigsmile.gif maciau juos faini bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kuri galetumet man parekomenduoti lupu blizgi, bet man reikia arba bespalvio arba vos vos rausvo, butu gerai, kad kaina labai nesikandziotu 4u.gif apie 20lt
Papildyta:
Gal kuri galetumet man parekomenduoti lupu blizgi, bet man reikia arba bespalvio arba vos vos rausvo, butu gerai, kad kaina labai nesikandziotu 4u.gif apie 20lt
Atsakyti