Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(mik @ 2007 07 08, 12:45)
chanel levres scintillantes brillant extreme glossmer  blush2.gif atrodo taip vadinas  g.gif Nr.;83 MAGNIFIQUE  thumbup.gif SVELNIAI ROZINIS  bigsmile.gif

zinau sia spalvyte labai grazi thumbup.gif o naujos kolekcijos neziurejot yra dvi spalvytes tokia persikine ir rozine tai dar grazesne nei 83 nr na bent jau man smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2007 07 07, 18:33)
koki nr?  4u.gif

401 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 05, 18:51)
na jei ne lipnus tai ilgai nesilaikys o ne is lipniu tai neblogi loreal glam shine tik man asmeniskai ju kvapas labai nepatinka schmoll.gif

Glam Shine kaip tik sakyčiau visiškai nelipnus 4u.gif
Atsakyti
Man tai loreal glam shine pats paciausias, nes nelipnus kaip kiti ir lupos minkstutes thumbup.gif O kvapas man visai neblogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 07 09, 16:29)
Glam Shine kaip tik sakyčiau visiškai nelipnus  4u.gif

tai siaip as ir rasiau kad jei ne is lipniu tai glam shine.... o vat sian nusipirkau guerlain is pucci kolekcijos blizgesiuka twist of pink spalvyte nereali, kvepia sakyciau avietemis...niam niam good.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 10, 00:58)
tai siaip as ir rasiau kad jei ne is lipniu tai glam shine.... o vat sian nusipirkau guerlain is pucci kolekcijos blizgesiuka twist of pink spalvyte nereali, kvepia sakyciau avietemis...niam niam good.gif

Kaip Guerlain Pucci blizgesys ant lūpų atrodo? Ar turi kiek spalvos ar daugiau blizgesio? Ar nelipnus, kaip laikosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosta @ 2007 07 12, 09:14)
Kaip Guerlain Pucci blizgesys ant lūpų atrodo? Ar turi kiek spalvos ar daugiau blizgesio? Ar nelipnus, kaip laikosi? ax.gif

ant lupu bent man tai super atrodo... jis toks susideda is 3 spalvyciu t.y. rozine, i violetuma , auksine ir braukiant sepeteli jos susimaiso ir duoda tokia net nemoku apibudinti spalvytes na bet tokia kaip rozine su siek tiek i alyvine tokia kaip chameleonine na nzn kaip apibudinti, lipnus tai tikrai ir todel issilaiko gerai ir kvepia avietemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 12, 19:55)
ant lupu bent man tai super atrodo... jis toks susideda is 3 spalvyciu t.y. rozine, i violetuma , auksine ir braukiant sepeteli jos susimaiso ir duoda tokia net nemoku apibudinti spalvytes na bet tokia kaip rozine su siek tiek i alyvine tokia kaip chameleonine na nzn kaip apibudinti, lipnus tai tikrai ir todel issilaiko gerai ir kvepia avietemis smile.gif

Ačiū 4u.gif. Sudominai. Kaip tik šiuo metu noriu naujo lūpų blizgesio. Kažin Kristianose jų yra ax.gif?
Atsakyti
QUOTE(Frosta @ 2007 07 13, 08:31)
Ačiū 4u.gif. Sudominai. Kaip tik šiuo metu noriu naujo lūpų blizgesio. Kažin Kristianose jų yra ax.gif?

cia yra is naujos pucci kolekcijos limituoto leidimo, na as ieskojau tai butent sios spalvytes ir is tos pacios serijos persikinio atspalvio tada jau nebuvo bet sake pasipildys tai paieskokit gal jau yra.... smile.gif
Atsakyti
o man patinka visokie thumbup.gif thumbup.gif o labiausiai tai nivea gossip.gif gossip.gif
Atsakyti
o kaip jums Helen Rubinstein "full kiss"?
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 08, 14:06)
zinau sia spalvyte labai grazi thumbup.gif  o naujos kolekcijos neziurejot yra dvi spalvytes tokia persikine ir rozine tai dar grazesne nei 83 nr na bent jau man smile.gif  ax.gif

persikines nebuvo mirksiukas.gif ,turbut ispirko rolleyes.gif
Atsakyti