Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Bitute32 @ 2007 07 04, 17:58)
Na va, Apvalute, sakei Estee Lauder patys pačiausi, matai ir pigesni geri, na tai aš pirksiu 3D dabar jau tikrai kai tokia sper ekspertė kaip Apvalute juos pripažino  drinks_cheers.gif

oi, tikrai nesikuklindama sakau, kad nesu eksperte blush2.gif
na, man Estee Lauder labiau patiko, bet neradau is High shine serijos sau tinkamo atspalvio, todel teko ieskoti naujoviu. Kaip uz tokia kaina, Bourjois 3D tikrai neblogi. Viskas butu ok, tik kad jie greit nusivalgo, nelabai ilgai laikosi, o estee lauder atlaikydavo geras 6-7 val.
Atsakyti
O koki blizgesi pasiulytumete kuris butu svelniai rozines spalvos,ilgai laikytu,butu nelipnus ir kad kaina butu ne kosmine ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mini*me @ 2007 07 05, 18:19)
O koki blizgesi pasiulytumete kuris butu svelniai rozines spalvos,ilgai laikytu,butu nelipnus ir kad kaina butu ne kosmine ? 4u.gif

as kaip pastibejau, kad jej lipnus, tai ilgai laikosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mini*me @ 2007 07 05, 18:19)

na jei ne lipnus tai ilgai nesilaikys o ne is lipniu tai neblogi loreal glam shine tik man asmeniskai ju kvapas labai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
ot velnias... g.gif kai blizgis buna lipnus jauciu kazkoki diskomforta... ir greiciau norisi ji nusivalyti. Jau geriau kad ir neilgai laikantis bet bent jau nelipnus biggrin.gif
Atsakyti
pabandk inscene, laikosi normaliai, nelipnus, tik nzn ar rasi rozines spalvos kaip nori
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 07 06, 07:54)
pabandk inscene, laikosi normaliai, nelipnus, tik nzn ar rasi rozines spalvos kaip nori

reikes paieskoti wink.gif
Atsakyti
AS TAI NUSIPIRKAU VAKAR CHANEL BLIZGESI LIUKS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mik @ 2007 07 07, 11:18)
AS TAI NUSIPIRKAU VAKAR CHANEL BLIZGESI LIUKS  thumbup.gif

o koki pirkai prasom konkreciau ax.gif
Atsakyti
Aš vakar prigriebiau Loreal Glam Shine NATURAL GLOW. Nu man super spalvytė... gal nelabai ilgai laiko, užtai žėri nei per daug, nei per mažai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 07 07, 19:27)
Aš vakar prigriebiau Loreal Glam Shine NATURAL GLOW. Nu man super spalvytė... gal nelabai ilgai laiko, užtai žėri nei per daug, nei per  mažai  smile.gif

koki nr? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2007 07 07, 19:07)
o koki pirkai prasom konkreciau ax.gif

chanel levres scintillantes brillant extreme glossmer blush2.gif atrodo taip vadinas g.gif Nr.;83 MAGNIFIQUE thumbup.gif SVELNIAI ROZINIS bigsmile.gif
Atsakyti