Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(addicted @ 2007 06 28, 13:29)
cia yra mano nr.1 lupu blizgesiai
n kartu pirkus,susigundau kt.blizgesiu reklama,pabandau ir vel griztu prie chanelio
Estee Lauder man skonis nepatinka  ax.gif

Pries pora menesiu pabandziau Lancome color fever(naujuosius),nepatiko,issbega is konturo ir greitai nusivalo.

Siaip dar patiko Helenos Rubinstein ir Lancome Star Gloss lupu blizgesiai

man ir labai patinka lancome star gloss 321nr
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 06 27, 14:19)
as nesu turejusi estee lauder bet chanel galiu pasakyti  thumbup.gif  esu siuos turejusi tai labai patiko
blizgesiukas 

uuu cia mano meile wub.gif kaip tik sios spalvos ji ir turiu tai niekaip prie jo prikibti negaleciau (toks grynai chanel stiliuko.... subtilus, islaikytas, elegantiskas ir pan... visomis prasmemis smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 06 29, 21:32)
uuu cia mano meile wub.gif kaip tik sios spalvos ji ir turiu tai niekaip prie jo prikibti negaleciau (toks grynai chanel stiliuko.... subtilus, islaikytas, elegantiskas ir pan... visomis prasmemis  smile.gif )

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 06 27, 11:25)
Merginos o kaip jums Chanel blizgesiai, gal kuri bandėte ir galit palyginti pvz su Estee Lauder  unsure.gif

Man asmeniskai estee lauder yra geresni mirksiukas.gif chanel man yra per lipnus daugiau nepirksiu schmoll.gif nors ir graziai blizga bet suteikia tam tikro diskomforto doh.gif
Atsakyti
Na ačiū merginos už komentarus, nors persiplėšk, viskąnorisi išbandyti, bet jaučiu Chanel pirmiau pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, nusižiūrėjau labai gražų Borjouis lūpų blizgio 3D atspalvį, tokie man rodos neseniai pasirodę trijų atspalvių yra , kurie skaitosi kaip 'nude', natūralūs atspalviai

Nepakomentuotumėt jų kokybės ? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
man ju spalvos ant lupu nepatinka, nors iubelej atrodo grazios, ir man pasidengia nelygiai, suorais
Atsakyti
aaaaaišku, tai tada nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
pabandyk pati, tada nuspresi
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 07 03, 13:50)
aaaaaišku, tai tada nepirksiu  schmoll.gif

o as galiu pasakyt kad man bourjois blizgesys kuri turiu pats paciausias is isbandytu (aisku brangienu dar nesu isbandzius ax.gif ) bet as sitais tai labai dziaugiuos, maloniai tepasi, subtiliai blizga, nera perkrauta blizguciu ir palyginit su kitais bandytasi ne toks lipnus ir spalvyte liuks atitaikiaus, kokia norejau thumbup.gif bet butent naujosios nude serijo nebandziau, noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 07 03, 23:19)
o as galiu pasakyt kad man bourjois blizgesys kuri turiu pats paciausias is isbandytu (aisku brangienu dar nesu isbandzius  ax.gif ) bet as sitais tai labai dziaugiuos, maloniai tepasi, subtiliai blizga, nera perkrauta blizguciu ir palyginit su kitais bandytasi ne toks lipnus ir spalvyte liuks atitaikiaus, kokia norejau  thumbup.gif  bet butent naujosios nude serijo nebandziau, noreciau  ax.gif

o as turiu naujausia is Nude serijos, nr 34. rose mythic. Nereali spalvyte ir pats blizgis:) Anksciau turedavau 3-4 megstamus blizgius vienu metu, o dabar tik siuo dazausi:)
Atsakyti
Na va, Apvalute, sakei Estee Lauder patys pačiausi, matai ir pigesni geri, na tai aš pirksiu 3D dabar jau tikrai kai tokia sper ekspertė kaip Apvalute juos pripažino drinks_cheers.gif
Atsakyti