Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(RIMINI @ 2007 06 25, 21:16)
schmoll.gif 100 kartų jau įsitikinau kad spalva ant lūpų ne man irnesakyk.gif

taip yra del to kad gal dar saviskes neatradai mano nuomone kazkaip keista kad ne 1 spalva netinka unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Finna @ 2007 06 25, 13:05)
Man geriausias blizgesys iš visų kada nors turėtų- Lancome Juicy Tubes Nr.19 bigsmile.gif  thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif tik mano spalvyte 098 strawberry ir dar man labai patinka is lancome star gloss 321 nr
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 06 26, 16:01)
Aš šiandien užšokau į Kristianą kokio blizgesiuko pasidairyti. Tai mane konsultavo Renata Ražanauskienė (nežinojau, kad ji čia dirba). Pasiųlė Dioro Gloss Show. Vajė kaip patiko. Na tik tiek, kad reikia šepetėlio jiems tepti. Bet laikosi be galo ilgai-jau pradėjau gundytis pirkti. Štai tokie:
user posted image
Tik aš spalvą kitokią bandžiau.
Va dar:
user posted image

laba, jei sakai ilgai laikosi,tai vasara kaip tik tokio ieskau. kokia kainyte?
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 06 17, 13:00)
spalva grazi ir gan ilgai laikosi, bet jei jau lupasi, tai eina gabalais, estetinio vaizdo apvalus nulis

Pasirodo ne man vienai tas Lipfinity baisiai nueina fear.gif teko saviski padovanot siuksliu dezei, nes vaizdelis buvo doh.gif gal cia nuo lupu priklauso g.gif
O blizgesius as labai megstu ax.gif Neseniai nusipirkau Delia Eurokos parduotuvej-maloniai nustebino 4u.gif blizga graziai, nelimpa ir tikrai ilgai laikos thumbup.gif Pirkau bespalvi su roziniu atspalviu (tokius vadinu "benzininiais") lotuliukas.gif Kaina juokinga, apie 5 lt!
Taip pat turiu Estee Lauder blizgesiu, kurie irgi labai smagus, bet labiau panasus i lupdazius, ta prasme, po jais lupdazio tept nelabai gautusi rolleyes.gif Faini ir Berlin Cosmetics lupu blizgesiai, tik nelabai laikos kaip ir Bourjois 3D effect, nors ju tekstura maloni. Patinka dar Pupos blizgesiukai, tik nepatogu, kad jiems reik sepetuko, na ir Loreal Juice serija nebloga ax.gif Vis perku ir perku blizgesiukus, bijau, bankrutuosiu viena diena del sios savo manijos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 27 birželio 2007 - 09:24
Sveikos blizgesiu zinoves tongue.gif .
Noreciau suzinot jusu nuomone apie Lumene blizgesiukus. Labai mane kaina viliuoja, bet bijau s doh.gif nusipirkt .
Va cia http://www.maxima.lt...inys-nr26/1543/
Aciukas
Atsakyti
Merginos o kaip jums Chanel blizgesiai, gal kuri bandėte ir galit palyginti pvz su Estee Lauder unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 06 27, 11:25)
Merginos o kaip jums Chanel blizgesiai, gal kuri bandėte ir galit palyginti pvz su Estee Lauder  unsure.gif

Bandziau ir tuos, ir tuos-man asmeniskai, estee lauder kosistencija labiau patinka ax.gif O apie kuriuos Chanel blizgesius konkreciai tu kalbi? Ju ten keliu rusiu yra, kaip ir Estee Lauder rolleyes.gif As bandziau Chanel blizgesi, kuris lupas padaro tarytum slapias, pavadinimo nelabai pamenu, bet antra karta jo nepirkau...
Atsakyti
Klausiau apie LEVRES SCINTILLANTES iš Chanel blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 06 27, 11:25)
Merginos o kaip jums Chanel blizgesiai, gal kuri bandėte ir galit palyginti pvz su Estee Lauder  unsure.gif

as nesu turejusi estee lauder bet chanel galiu pasakyti thumbup.gif esu siuos turejusi tai labai patiko
blizgesiukas tik spalvyte buvo 13nr. labiau i ruzavuma, panasi i antrojo blizgesio spalva
blizgesys

Atsakyti
QUOTE(jorin28 @ 2007 06 27, 09:50)
laba, jei sakai ilgai laikosi,tai vasara kaip tik tokio ieskau. kokia kainyte?

Nors užmušk, dabar neatsimenu-buvau užsižiūrėjusi į R.R. (labai jau man ji simpatiška pasirodė wub.gif ) ir praklausiau kai sakė. Bet lyg pro miglą atsimenu, kad berods 79 Lt (kaip irvisi blizgesiukai), bet galvos guldyt negaliu.
Kad ilgai laiko tai tikrai thumbup.gif , nes pati išbandžiau jį ant lūpų
Papildyta:
QUOTE(Bitute32 @ 2007 06 27, 14:19)
Klausiau apie LEVRES SCINTILLANTES iš Chanel  blush2.gif

user posted image

Oi, šitie super, man patinka, kad duoda šlapių lūpų efektą bigsmile.gif
Atsakyti
nusipirkau maybelline ta nauja blizgesi crystal kazkoki, rozini, netgi alyvini galima sakyt... nu graziai blizga, bet neypatingai.
Atsakyti
QUOTE(Elen @ 2007 06 27, 09:30)
Sveikos blizgesiu zinoves  tongue.gif .
Noreciau suzinot jusu nuomone apie Lumene blizgesiukus. Labai mane kaina viliuoja, bet bijau s  doh.gif  nusipirkt .
Va cia  http://www.maxima.lt...inys-nr26/1543/
Aciukas

turiu toki blizgesi, jo didelis pliusas tas, kad tikrai ilgai laikosi, nes... yra lipnus (klampus), tai jei megsti lipnius blizgesius, tada gali pirkti, nes yra graziu spalvu, be blizguciu, lupos tokios "slapios" atrodo, ir siaip ant lupu jis graziai ziurisi, lengvai pasidengia ax.gif Siaip tikrai neblogi jie, jei, kaip sakiau, neerzina llipnus blizgesiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 28 birželio 2007 - 09:00
QUOTE(Bitute32 @ 2007 06 27, 14:19)
Klausiau apie LEVRES SCINTILLANTES iš Chanel  blush2.gif

user posted image

cia yra mano nr.1 lupu blizgesiai
n kartu pirkus,susigundau kt.blizgesiu reklama,pabandau ir vel griztu prie chanelio
Estee Lauder man skonis nepatinka ax.gif

Pries pora menesiu pabandziau Lancome color fever(naujuosius),nepatiko,issbega is konturo ir greitai nusivalo.

Siaip dar patiko Helenos Rubinstein ir Lancome Star Gloss lupu blizgesiai
Atsakyti