Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 16, 10:00)
O spalvyte kokia grazi wub.gif

Man spalvyte siaip sau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(~*~SauLeGRaZa~*~ @ 2007 06 18, 07:53)
Man spalvyte siaip sau  schmoll.gif

Svarbiausia, kad jai ta spalvyte tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 06 18, 10:56)
Svarbiausia, kad jai ta spalvyte tinka  mirksiukas.gif

Tai aisku. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinke: 18 birželio 2007 - 11:44
QUOTE(Mylia @ 2007 06 18, 10:56)
Svarbiausia, kad jai ta spalvyte tinka  mirksiukas.gif

Zinoma. 4u.gif As tik siaip pasakiau kad man spalvyte nelabai kazkaip. tongue.gif Bet jei kam nors tinka ir patinka - prasau. Matot gi neseku sitos temos tai nelabai zinau kas cia ka pirkti ruosiasi ( kaip supratau ) blush2.gif Bet dabar jau del spalvytes nuomone pakeiciau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~*~SauLeGRaZa~*~: 18 birželio 2007 - 11:49
Sveikos

Šią temą pirmą kartą pamačiau ir iškart susidomėjau, nes esu šiek tiek priklausoma nuo blizgesių biggrin.gif Jei tik liūdna, einu blizgesio pirkti blush2.gif Neseniai užsieny mačiau Bourjois blizgesį mėtinį, tik nepastebėjau, ar LT yra. Gal kas naudojat tokį? Man įdomu, koks jausmas jį užtepus g.gif Jei jis jau buvo aptartas šitoj temoj, tai atsiprašau, bet aš neradau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skrebutis: 21 birželio 2007 - 16:08
Man geriausias blizgesys iš visų kada nors turėtų- Lancome Juicy Tubes Nr.19 bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Isadora bespalvis man fainiausias. man spalvytės netinka verysad.gif tai renkuosi tik be spalvos.Ilgai laikosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RIMINI @ 2007 06 25, 20:55)
Isadora bespalvis man fainiausias. man spalvytės netinka verysad.gif tai renkuosi tik be spalvos.Ilgai laikosi smile.gif

nesamone,tikrai turetu but bent pora spalvyciu kurios tau tiktu.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 06 25, 20:57)
nesamone,tikrai turetu but bent pora spalvyciu kurios tau tiktu.

schmoll.gif 100 kartų jau įsitikinau kad spalva ant lūpų ne man irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(RIMINI @ 2007 06 25, 21:16)
schmoll.gif 100 kartų jau įsitikinau kad spalva ant lūpų ne man irnesakyk.gif

O kodėl spalvytė ant lūpų netinka? g.gif Pirmą kartą girdžiu tokį dalyką blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2007 06 26, 15:02)
O kodėl spalvytė ant lūpų netinka? g.gif  Pirmą kartą girdžiu tokį dalyką blink.gif

Nu nemoku pasakyt,netinka ir tiek.kai bespalviu blizgiu pasidažau viskas thumbup.gif ,o kai kokią spalvytę uždedu viskas be ryšio,kaip kokia kaimietė atrodau.Na ne toks veidas,ne tas tipažas,kai reikia ryškint lūpas ir tiek ax.gif
Atsakyti
Aš šiandien užšokau į Kristianą kokio blizgesiuko pasidairyti. Tai mane konsultavo Renata Ražanauskienė (nežinojau, kad ji čia dirba). Pasiųlė Dioro Gloss Show. Vajė kaip patiko. Na tik tiek, kad reikia šepetėlio jiems tepti. Bet laikosi be galo ilgai-jau pradėjau gundytis pirkti. Štai tokie:
user posted image
Tik aš spalvą kitokią bandžiau.
Va dar:
user posted image
Atsakyti