Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(varveklis @ 2007 02 12, 03:03)
Parekomenduokit lipnių (kuo lipnesnių) blizgesių. kažkaip pastebėjau, kad dažnai nemėgsta lipnių, o man tai vos ne kokybės ženklas  cool.gif žinau, kad victorias secret sweet talk lipnus, o kokie dar lipnūs?

labai lipnus yra Lumene berry fun blizgesiai ir man jie del to nelabai patinka, nors spalvos labai geros ir laikosi ilgai smile.gif va sitie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 12 vasario 2007 - 09:02
QUOTE(varveklis @ 2007 02 12, 04:03)
Parekomenduokit lipnių (kuo lipnesnių) blizgesių. kažkaip pastebėjau, kad dažnai nemėgsta lipnių, o man tai vos ne kokybės ženklas  cool.gif žinau, kad victorias secret sweet talk lipnus, o kokie dar lipnūs?

Labai faini yra LUMENE Berry Fun,VS Beuty Rush,LANCOME Juicy Tubes ir dar rekomeduoju N7 Liplicious ultra shiny lipgloss(LT nera pirkt,zinau,kad yra UK,Airijoj) wub.gif N7
Atsakyti
man patinka ISADORA ir LANCOME blizgesiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 02 06, 14:04)
as tai nusipirkau rimmel blizgesi full volume nu kaiop jis man patiko0 tai dar toki pati bespalvi nusipirkau... nu blizga liuks alikosi labai ilgai ir putlna tas lupas kazkiek, jauciasi kaip dilgcioja  ax.gif dar patinka kad su teptuku tept ir kad blizgesys be smulkiu blizguciu kaip buna, va tokiu tai nelabai megstu nes paskui puse veido blziguciais nuseda  biggrin.gif

Sakai ilgai laikosi sitas? g.gif As kai meginuka ziurejau, tai pasirode visai nelipnus. Ar visgi lipnus jis? g.gif Nes irgi ieskau bespalvio, kuris ilgai laikytu, be blizguciu butu, ir kazkiek paputlintu lupikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė @ 2007 02 12, 14:09)
Sakai ilgai laikosi sitas?  g.gif  As kai meginuka ziurejau, tai pasirode visai nelipnus. Ar visgi lipnus jis?  g.gif  Nes irgi ieskau bespalvio, kuris ilgai laikytu, be blizguciu butu, ir kazkiek paputlintu lupikes  biggrin.gif

nu man jis tikrai normaliai laiko ir nera palyginus pvz su bourjois 3d toks lipnus buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2007 02 12, 04:03)

Man Isadoros labai lipnūs pasirodė mirksiukas.gif
Atsakyti
mm va dabar turiu DiorKiss blizgesi toki balta, ir jis kazkoks nemalonus nes tie jo blizzguciai labai jaucias ant lupu, jos grubletos tokios tampa.. tai nesuprantu ar man cia vienai taip ar visom, nes dauguma pazystamu isgyrusios sita.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 02 05, 12:45)
loreal tai ir man patinka, grazios spalvos, bet ant lupu tai jie trumpai laikosi doh.gif turiu va guerlain, tai jie super laikosi, taciau yra siektiek lipnus ax.gif

QUOTE(ViShy @ 2007 02 12, 00:43)
Lancome blizgesiai patinka bigsmile.gif

QUOTE(micietta @ 2007 02 12, 16:03)
man patinka  ISADORA ir  LANCOME  blizgesiai smile.gif

idomu but kainytes suzinot tu lancome,guerlain ir isadoros rolleyes.gif ar tikrai jei verti savo kainos? smile.gif gal kas visus siuso tris esat bande ir galit palygint? 4u.gif
Atsakyti
NIVEA BEAUTE "Volume Shine Laque" - zeri, laikosi, skaniai kvepia ir ne is brangiuju.. droge gal apie 15lt smile.gif
Atsakyti
O as to savo lemax i nieka iskeist negaliu biggrin.gif

O ko tik neturejus, ir dior, ir Helenos Rubistein, ir guerlain, ir bourjois, lumene ir dar visokio velnio, al ene vienas taip nepatinka. Man nuo jo lupos tokios putlios(na gal del to, kad mano ir naturaliai putlios), dregnos, spindi kaip veidrodis, neturi blizguciu.

P.S. Tik jis labai lipnus, jei vejas, tai visi plaukai prilimpa biggrin.gif
Atsakyti
mexica ninirvuok su tuo lemaxu
aš garuose jų neradau
ir nežinau kur ieškoti
Atsakyti
Man tinka ir patinka Isa Dora lūpų blizgesiai.
Jie irgi labai lipnūs, plius, nesijaučia jokių blizgučių, žodžiu, kolkas nekeisčiau jų į nieką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upsiukas: 14 vasario 2007 - 16:12