Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Pries kelias dienas Sarmoj atkreipiau demesi i situs Artdeco blizgesius

user posted image

Nezinau, ar anksciau ju nepastebejau, ar cia naujiena, bet pasirode labai faini, grazios naturalios spalvos ir beveik be jokiu deimantu, aukso ar panasiu blizguciu didelio kiekio, kas kartais aktualu ieskant dalykinio dieninio blizgesio ax.gif Na tokie faini pasirode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 06 08, 09:38)

user posted image

Nezinau, ar anksciau ju nepastebejau, ar cia naujiena, bet pasirode labai faini, grazios naturalios spalvos ir beveik be jokiu deimantu, aukso ar panasiu blizguciu didelio kiekio, kas kartais aktualu ieskant dalykinio dieninio blizgesio ax.gif Na tokie faini pasirode smile.gif

lotuliukas.gif Vakar as irgi atkreipiau i juos demesi-labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, man reik labai lipnaus, medaus pagrindu lūpų blizgesio ax.gif Permatomo, tokio kad būtų ala "šlapias efektas". Bandžiau draugės Victoria's secret tai labai patiko, bet va Lietuvoj panašaus analogo nemačiau. Siųsiuosi iš VS šiek tiek vėliau, nes dabar skubiai reik. Gal žinot ką nors panašaus? smile.gif
Atsakyti
labai fainas guerlain blizgesiukas, kisskiss atrodo vadinasi, spalvos geros ir pasirinkimas neblogas, nelipnus, issilaiko ilgai
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 06 10, 10:11)
labai fainas guerlain blizgesiukas, kisskiss atrodo vadinasi, spalvos geros ir pasirinkimas neblogas, nelipnus, issilaiko ilgai

aha man irgi jie labai fainuciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 06 08, 09:38)

user posted image

Turiu, prastai laiko jis smile.gif
QUOTE(erborista @ 2007 06 09, 11:29)
Merginos, man reik labai lipnaus, medaus pagrindu lūpų blizgesio  ax.gif Permatomo, tokio kad būtų ala "šlapias efektas". Bandžiau draugės Victoria's secret tai labai patiko, bet va Lietuvoj panašaus analogo nemačiau. Siųsiuosi iš VS šiek tiek vėliau, nes dabar skubiai reik. Gal žinot ką nors panašaus? smile.gif

Pabandyk Bourjois coctail 3D ar kazkaip panasiai. Padaro slapias lupytes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 10 birželio 2007 - 21:53
Rinkausi siandien tarp guerlaino (atkrito nes spalvu nebuvo man patinkanciu), dior kiss ir helenos rubistein glosso - issirinkau paskutinii, nes spalvyte buvo pasakiska o ir kvepejo gardziai. siandien vakare bandysiu papasakosiu kaip patiko. Nezinau kiek lietuvoj kainuoja, as sumokejai 19euru
Atsakyti
aš ir ieškau blizgesio kuris suteiktų šlapių lūpų efektą, draugė patarė pabandyti iš Faberlic lūpų laką, ar esat bandžiusios kas nors tokį daikčiuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKate @ 2007 06 07, 18:52)
Paskutiniu metu daugeli išbandžiau, ir dėl ilgesnio išlikimo, esu už Lancome Juice tubes  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif nusipirkau 98nr strawberry dieviskas kvapas ir blizgus toks lupytes putlios tokios
Papildyta:
sian kristianoje ziurejau naujos kolekscijos vasaros chanelio blizgesiukus 2 spalvytes yra jau kokios fainos viena tokia rausvai rozine o kita tokia auksine- persikine na net nemoku apibudinti ir dar labai patiko guerlain pucci kolekscijos blizgesiukai thumbup.gif
Atsakyti
O aš dabar galvoju pirkti L'orealio naujos kolekcijos natūralių atspalvių kokį nors 4u.gif Gal kas bandėt?
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2007 06 08, 08:58)
Kainuoja kažkur 22lt, mano nr 05  4u.gif

O jis ar lipnus? g.gif kaip jo kvapas ir skonis?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 06 12, 17:49)
O aš dabar galvoju pirkti L'orealio naujos kolekcijos natūralių atspalvių kokį nors  4u.gif  Gal kas bandėt?
Papildyta:

O jis ar lipnus?  g.gif  kaip jo kvapas ir skonis?

Šiek tiek turi lipnumo, lūpų tai neapsunkina, kvapas švelnus, gal švelniai salstelėjęs, o skonio neturi. Na, reikėtų pačiai pasibandyti, tada būtų aišku bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 06 10, 21:52)
Turiu, prastai laiko jis smile.gif

Aciu uz pastebejima smile.gif
Bet vis tiek man jei labai "krito i aki" ir matyt veliau isbandysiu. Retai kada buna tokiu graziu, naturaliu be blizguciu spalvu wub.gif
Atsakyti