Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Elegancija. @ 2007 05 18, 13:16)
Man tai kartais prireikia tokio lupdazio ar blizgesio, kad laikytusi kuo ilgiau bigsmile.gif  Aisku, ne kiekviena diena.

na taip kartais tikrai prisireikia bet ne kasdiena taip lupytes vargini
Atsakyti
Man patinka MF Silk gloss, turi une vieną, bet šitas einamiausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 05 24, 07:02)
Man patinka MF Silk gloss, turi une vieną, bet šitas einamiausias smile.gif

as tai dievinu siu blizgesiuku kvapa ir jausmas ant lupu pasitepus thumbup.gif
Atsakyti
Mano patys patys mylimiausi Estee Lauder lupu blizgesiukai wub.gif Laikosi puikiai ir blizga graziai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aurarud @ 2007 05 16, 15:34)
aš visus pliusus dabar tik blizgiams sudejus - turiu 5
2 avono , 1 debohra , 1 artdeco , 1 dioro
ir man visi labai faini  smile.gif

Deborah blizgesiu kaip tik dabar esu pasidazius biggrin.gif laikosi puse velnio, bet spalva uztat koookia wub.gif Numeriukas 01, tokia koraline, oranziniai raudona ir man labai tinka ax.gif biggrin.gif lotuliukas.gif P.S. Sitas blizgesiukas labai tinka ant Bourjois lupdaziuko Nr.09 mirksiukas.gif Kol radau sitam lupdaziui tinkama blizgesi, visas parduotuves isnarsiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisa_: 24 gegužės 2007 - 14:33
Nusipirkau Manhattan firmos lupu blizgesi ir negaliu atsidziaugti
Atsakyti
Nusipirkau naują MEYBILINE blizgesį, tai kaina tikrai neatitinka kokybės, niekuo nesiskiria nuo pigesnių, ir laikosi neilgai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucilė @ 2007 05 25, 23:49)
Nusipirkau naują MEYBILINE blizgesį, tai kaina tikrai neatitinka kokybės, niekuo nesiskiria nuo pigesnių, ir laikosi neilgai schmoll.gif

man Maybelline taip pat nepatiko..kaip ir Loreal - sausina lupas.
Atsakyti
As tai is dioro nusipirkau is nauju splvyciu toki ryskesni, graziai labai zeri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2007 06 01, 21:06)
As tai is dioro nusipirkau is nauju splvyciu toki ryskesni, graziai labai zeri thumbup.gif

mmm.... biggrin.gif gal galima butu smulkiau koks butent cia gal is naujos kolekcijos? kokia spalvyte ir kainyte 4u.gif
Atsakyti
man chanel blizgesiukai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(micietta @ 2007 02 12, 15:03)
man patinka  ISADORA ir  LANCOME  blizgesiai smile.gif

kuom jie ypatingi? ax.gif
Papildyta:
o ar kas bandet artdeco blizgesius? blush2.gif kokie jie?
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 06 01, 21:47)
mmm.... biggrin.gif  gal galima butu smulkiau koks butent cia gal is naujos kolekcijos? kokia spalvyte ir kainyte 4u.gif

Spalvyte tokia purpurine, Nr.557 mokejau 79Lt. wub.gif
Papildyta:
[quote=mik,2007 06 02, 10:10]
man chanel blizgesiukai thumbup.gif
Papildyta:

Man kazko chanel jau nebepatinka lipnus kazkokie, ir pasidazius po kiek laiko pasidaro, kaip cia pasakius, tokia balta linija (lupos kaip sukepe) pasidaro schmoll.gif
Atsakyti
o gal kuri nors bandete Max factor blizgi-balzama tuteleje?
Atsakyti