Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(bonza @ 2007 05 15, 21:01)
as ir norejau to naujo maybelline ale brangus  blink.gif  30 lt  blink.gif  blink.gif

Nu ale, kad visi dabar panašiai kainuoja g.gif . Va naujasis dvipusis Maxfactor blizgesys net 44 ( o gal 40) Lt kainuoja. Bet eina sau, kas ten per nesusipratimas...
Atsakyti
O tai kuom prasti tie naujieji MF dvipusiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 05 16, 13:44)
O tai kuom prasti tie naujieji MF dvipusiai? smile.gif

O jėzau, o jėzau, kiek aš vargo su jais apturėjau blink.gif . Na ten ant jo yra sužymėta, kuriuo galu pirma reikia pasidažyti, kuriuo paskui (sužymėti skaičiai 1 ir 2). Kai pirmąkart jį bandžiau, tai konsultantė man priminė:"Pasitepat pirmuoju, šiek tiek palaukiat, ir tepat kitu galu-blizgesiu, nes 1-asis yra spalva". Tai tada kažkaip greit aš tą blizgesiuką (2-ą dalį) užsitepiau ir buvo nieko. Tik kad spalvos netiko, imu rodos, persikinę, pasidažau - rūžava, imu kažkokią rusvą, pasidažau, vėl rūžava. Tai taip pirmąkart ir neišsirinkau. O vakar susiruošiau pirkti, pasitepiau 1-ąja puse (spalva) ir dar į kažką užsižiūrėjau, ne iškarto tą 2-ąją dalį tepiau. Tai košmarų košmaras-taip uždžiuvo ta spalva ant lūpų, kad negalėjau nuvalyti servetėle blink.gif . Atnešė konsultantė pienelio valomojo, tai su tuo tryniau-nenusivalo lotuliukas.gif . Nu pridžiuvo kaip kokie aliejiniai dažai prie sienos. Susinervinau, pasitepiau tada 2-ąją dalimi, kad lūpų netemptų ir neskaudėtų. Nieko nepadėjo. Žodžiu...Šiandien tik iš ryto pavyko visiškai atplauti ir nugramdyti tą nelemtą spalvą.

Uch..ir prirašiau čia aš.
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 04 12, 12:49)
Aš irgi kaip tik svarstau, ką pirkti lūpdažius ar blizgesį g.gif  smile.gif

aš visus pliusus dabar tik blizgiams sudejus - turiu 5
2 avono , 1 debohra , 1 artdeco , 1 dioro
ir man visi labai faini smile.gif
Atsakyti
man tai TBS patys geriausi..perejau prie ju...
Atsakyti
O man nepatiko vienas dalykas, kaip tik pasirodė tie lūpdažiai, kur pasitepi spalvą, o paskui tepi blizgį, tai ir aš vos atploviau, ir kuom tik netryniau, ir aliejumi, ir muilu ploviau, žodžiu kaka, o Silk Gloss tai geras, man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 05 16, 20:16)
O man nepatiko vienas dalykas, kaip tik pasirodė tie lūpdažiai, kur pasitepi spalvą, o paskui tepi blizgį, tai ir aš vos atploviau, ir kuom tik netryniau, ir aliejumi, ir muilu ploviau, žodžiu kaka, o Silk Gloss tai geras, man patiko smile.gif

Nu tai reiškia ne man vienai tokie cirkai buvo lotuliukas.gif . Tai kas čia per kokybė tokia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 05 16, 20:16)

man vienas zmogiukas nusimanantis sioje srityje aiskino kad tokie super ilgai isliekantys lupdaziai blizgesiukai tai nepatinka lupytems
Atsakyti
Ramintėle tai be abejo nepatinka, kas čia per daiktas, kai tiesiog įsigeria į lūpas, kad reikia gremžti kaip su švitriniu popieriumi smile.gif unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 05 16, 19:16)

Tokius lūpų dažus reikia nuvalyti akių makiažo, atsparaus vandeniui, valikliu. Nuvalysit be šveitimų ir be didelių problemų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 18 gegužės 2007 - 07:29
Man tai kartais prireikia tokio lupdazio ar blizgesio, kad laikytusi kuo ilgiau bigsmile.gif Aisku, ne kiekviena diena.
Atsakyti
O man pats geriausias ir fainiausias is visu Maybelline Water Shine Diamonds, toks visas zerintis.Mano spalvyte Nr.6.Jau turbut trecia karta perku, ir naudoju tol, kol galutinai baigiasi ax.gif blush2.gif
Atsakyti