Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Kažkur apie porą metų,nes Max Faktor blizgis man pradėjo smirdėti būtent po tiek laiko, bet jau likučiai ir bebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 04 18, 10:08)
Kažkur apie porą metų,nes Max Faktor blizgis man pradėjo smirdėti būtent po tiek laiko, bet jau likučiai ir bebuvo smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
o gal zinot ar pardavineja dar kur nors berilin kosmetika? ten budavo labai geri blizgesiai wub.gif ir pigus, apie 10~ lt. anksciau maciau EUROKOS'e, bet dabar kaip ir neber g.gif
Atsakyti
Kretingos Eurokose sočiai Berlin kosmetikos smile.gif
Atsakyti
Chanel "CRISTALLE GLOSS" wub.gif baigiu sunaudot jau ji, ir taip noreciau jo vel, bet manau gal reik jau koki kitoki pamegint rolleyes.gif bet siaip labai labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2007 04 23, 14:57)
Chanel "CRISTALLE GLOSS"  wub.gif  baigiu sunaudot jau ji, ir taip noreciau jo vel, bet manau gal reik jau koki kitoki pamegint  rolleyes.gif bet siaip labai labai patenkinta  4u.gif

o koki nr turejote? as tai turejau 13 bet man jis paprastas niekuo neisiskirinatis buvo db geriau lancome fever gloss
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 23, 17:55)
o koki nr turejote? as tai turejau 13 bet man jis paprastas niekuo neisiskirinatis buvo db geriau lancome fever gloss

na maniskis nr. 23.. man ir jo spalvyte patinka, tokia naturali ir labai lupos minkstos ir svelnios buna smile.gif
o kuo tas lancome fever gloss ypatingas? gal reiktu ismeginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2007 04 23, 18:51)
na maniskis nr. 23.. man ir jo spalvyte patinka, tokia naturali ir labai lupos minkstos  ir svelnios buna  smile.gif
o kuo tas lancome fever gloss ypatingas? gal reiktu ismeginti  g.gif

na tas fever gloss man tai thumbup.gif jis toks skaidrus labai dauk ivairiu spalvyciu svelnaus kvapo netaip kaip pvz lorealio kvapo nepernesu lupdaziu ir blizgesiu ir tikrai ilgai laikosi na man jis labai patinka
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 23, 19:03)
na tas fever gloss man tai  thumbup.gif jis toks skaidrus labai dauk ivairiu spalvyciu svelnaus kvapo netaip kaip pvz lorealio kvapo nepernesu lupdaziu ir blizgesiu ir tikrai ilgai laikosi na man jis labai patinka

na manau ir man ji reiks prigriebti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri jau bandėt naują Maybelline blizgesį Watershine elixir? vakar cosmo radau mėgintuvėlį, tai toks visai fainas pasirodė, ir maloniai ant lupyčių tepasi ir spalva tokia nieko smile.gif .
O va dar noriu paklaust...ar buna tokiu blizgėsių prie kurių plaukai nelimpa lotuliukas.gif ? Čia labai aktualu tom, kurios vaikšto palaidais. Nes man kuo blizgesis ant lupų geriau tepasi, tuo plaukai prie jo geriau klijuojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 05 15, 09:24)
Sveikos. Gal kuri jau bandėt naują Maybelline blizgesį Watershine elixir?

Norėjau aš jį pirkti, bet man per daug lipnus pasirodė, nemėgstu tokių schmoll.gif . Bet spalvytės iš tiesų neblogos
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 05 15, 08:32)
Norėjau aš jį pirkti, bet man per daug lipnus pasirodė, nemėgstu tokių  schmoll.gif . Bet spalvytės iš tiesų neblogos

as ir norejau to naujo maybelline ale brangus blink.gif 30 lt blink.gif blink.gif
Atsakyti