Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(egluziukas @ 2007 04 08, 19:36)
As is situ nauju esu tokia superine ruda spalvyte nusiziurejus
bis.gif

gal ki turit si blizgi ir ka gro galit pasakyti g.gif ai ir gal kuri turite biotherm blizgi sarmoje meginau tai jau gaivumas ant lupyciu ir kvapas liuks thumbup.gif tik kad gal ispirkti kad tik pora atspalviu buvo ir to rudi tai nenusipirkau. jei kas turite kaip jie? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintele22: 13 balandžio 2007 - 13:09
Laba diena, norejau paklausti ar dar imanoma kur nors rasti Anytime cosmetics lupu blizgesiu? Kristianoj klausiau, tai sake, kad uzdaro sia linija ir nebus, gal jus ka nors geriau zinote ar matete kur nors?
Atsakyti
Aš turiu vat porą šitų http://www.salvete.c...hine-lip-gloss/
4 ir 6 numerius blush2.gif smile.gif
Papildyta:
Esu turėjusi šitą,bet labai džiovino lūpas smile.gif
Papildyta:
Nenurodžiau kokį, tokį kaip išsukamą flomasterį http://www.salvete.c...hine-lip-gloss/
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2007 04 15, 12:39)
Laba diena, norejau paklausti ar dar imanoma kur nors rasti Anytime cosmetics lupu blizgesiu? Kristianoj klausiau, tai sake, kad uzdaro sia linija ir nebus, gal jus ka nors geriau zinote ar matete kur nors?
Čia ta pigi kosmetika, ane? Tai Kristianoj jos ir nepardavinėjo, man rodos. g.gif Anksčiau Sarmoj Akropolio mačiau stendą Anytime. Dabar tai nieko nežinau.
Atsakyti
man patys geriausi dzintars blizgesiai wub.gif dar lancome turejau tai irgi nieko ax.gif
Atsakyti
Pora blizgesiu turiu ir uztenka irnesakyk.gif ....Is Revlon ir Isadoros ...Lupdazio ne vieno.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 04 15, 18:33)
Čia ta pigi kosmetika, ane? Tai Kristianoj jos ir nepardavinėjo, man rodos.  g.gif Anksčiau Sarmoj Akropolio mačiau stendą Anytime. Dabar tai nieko nežinau.

atrodo, kad taip, kriksto mergaitei labai reikia, tai ir ieskok krikstamote uzsiknisus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2007 04 16, 11:47)
atrodo, kad taip, kriksto mergaitei labai reikia, tai ir ieskok krikstamote uzsiknisus  lotuliukas.gif

bijau pameluoti, bet man atrodo, kad šios firmos kosmetikos yra Eurokos parduotuvėse..jei sumelavau labai nepykit.. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
Dar Sarmoje pažiurėti pabandyk kurioj nors mažesnėj nei Akropolyje.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikeliokas: 16 balandžio 2007 - 20:46
Sveikutes 4u.gif gal cia ne i tema paklausiu blush2.gif , bet kadangi tem apie lupu blisgesius..... ax.gif gal zinote kiek laiko galioja lupdaziai ir lupu blizgesiai 4u.gif Aciu visoms is karto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorinda @ 2007 04 18, 16:04)
Sveikutes 4u.gif  gal cia ne i tema paklausiu  blush2.gif , bet kadangi tem apie lupu blisgesius..... ax.gif  gal zinote kiek laiko galioja lupdaziai ir lupu blizgesiai 4u.gif  Aciu visoms is karto  4u.gif

na manau apie pora metu
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 18, 07:20)
na manau apie pora metu

o tai labai gerai bigsmile.gif gan ilgai galioja ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorinda @ 2007 04 18, 18:09)
o tai labai gerai  bigsmile.gif  gan ilgai galioja ax.gif  aciu  4u.gif

nesu tikra kad tiek na bet visa kosmetika mazdauk tiek galioja tai manu blizgesiai neisimtis smile.gif
Atsakyti