Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(^^liutuke @ 2007 03 24, 14:45)
su maniskiu ta pati situacija lotuliukas.gif tik jis sako, ai nebuciuosiu i lupas, nenoriu tau makiazo sugadint lotuliukas.gif  biggrin.gif

manasis irgi jau manes nebuciuoja, kai bunu "barbe":D tada tik i zandukus vos liesdamas paksteli. Vargsai tie musu vyrai kartais... blush2.gif
Atsakyti
sarmoje aki patrauke nauji lancome lupu blizgesiukai labai jau grazios spalvytes gal kuri jau turite ir ka gero apie juos gal galite pasakyti nes gundausi nusipirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 03 26, 21:41)
sarmoje aki patrauke nauji lancome lupu blizgesiukai labai jau grazios spalvytes gal kuri jau turite ir ka gero apie juos gal galite pasakyti nes gundausi nusipirkti g.gif

ar labai brangus kad nepirkai?
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 03 26, 19:41)

o foto neturi tų naujų?
Atsakyti
QUOTE(elina-mante @ 2007 03 30, 21:59)
ar labai brangus kad nepirkai?

na nepigoki kaina apie 80-90lt nepirkau nes butent to nr kurio as norejau jau nebuvo
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2007 04 02, 13:52)
o foto neturi tų naujų?

turiu bet net geda pasakyi kad nemoku jos cia ikelti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 02, 13:05)
na nepigoki kaina apie 80-90lt nepirkau nes butent to nr kurio as norejau jau nebuvo
Papildyta:

turiu bet net geda pasakyi kad nemoku jos cia ikelti doh.gif

tai man į emailą jei nesunku atsiųsk..lincikas.p@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 04 02, 14:15)
tai man į emailą jei nesunku atsiųsk..lincikas.p@gmail.com

issiunciau
Atsakyti
nezinau ar tie patys nauji, kuriuos as isbandziau g.gif tubelej atrodo, kad chameleonines spalvos, bet ant lupu jie tolygios spalvos, neperina i kita atspalvi ir pan. ar ilgai laikosi , limpa ir kt negaliu pasakyt, nepamenu doh.gif reiks darkart pabandyt. tik pamenu, kad gera spalva radau biggrin.gif
as apie sita kalbu
kazi, ar jis naujas?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 02 balandžio 2007 - 14:39
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 04 02, 15:35)
nezinau ar tie patys nauji, kuriuos as isbandziau g.gif tubelej atrodo, kad chameleonines spalvos, bet ant lupu jie tolygios spalvos, neperina i kita atspalvi ir pan. ar ilgai laikosi , limpa ir kt negaliu pasakyt, nepamenu doh.gif reiks darkart pabandyt. tik pamenu, kad gera spalva radau biggrin.gif
as apie sita kalbu
kazi, ar jis naujas?
user posted image

taip sitas na pagal mane naujas nes anksciau sarmoje ir kristianoje nemaciau tokiu
Atsakyti
Kadangi nesu lūpdažių megėja, tai pas mane pagrindas lūpų blizgesiukai. Dabar esu apsistojus ties Loreal glam shine. spalvytės labai fainos ir šiaip man labai patinka, bet arba aš labai greitai juos nuvalgau arba jie labai trumpai laikos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natėja @ 2007 04 04, 13:09)
Kadangi nesu lūpdažių megėja, tai pas mane pagrindas lūpų blizgesiukai. Dabar esu apsistojus ties Loreal glam shine. spalvytės labai fainos ir šiaip man labai patinka, bet arba aš labai greitai juos nuvalgau arba jie labai trumpai laikos  g.gif

Yra tokie Loreal juicy lip gloss, tai jie irgi tokie blizgūs, kaip glam shine, bet prie lūpyčių tarsi prilimpa. Ir taip lengvai nenusivalo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 04 02, 14:35)
as apie sita kalbu
kazi, ar jis naujas?
user posted image

jau spalvytes grozis wub.gif
Atsakyti