Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Eliza @ 2007 03 13, 08:40)
Savaitgalį norėjau įsigyti, bet Klaipėdos Akropolio Kristianoj nėra, o ir sakė vargu ar bus verysad.gif Kaune reikės pasižiūrėt. Tiek išreklamuota, o nėra. Nervas tik paėmė cool.gif Bet visvien nusipirkau Guerlain Kiss Kiss, visai nieko. Bet kad kažkas ypatingo irgi nepasakyčiau mirksiukas.gif

Nu va, buvau kątik ir Kaune Kristianoj, ir ką - nėra doh.gif Sakė, kad turėtų gauti, bet kada tiksliai nežino verysad.gif Siaubas kaip aš užsimaniau bent jau pačiupinti, pasižiūrėti, kaip jie atrodo. Ot nekantrumas blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2007 03 13, 22:40)
Nu va, buvau kątik ir Kaune Kristianoj, ir ką - nėra doh.gif Sakė, kad turėtų gauti, bet kada tiksliai nežino verysad.gif Siaubas kaip aš užsimaniau bent jau pačiupinti, pasižiūrėti, kaip jie atrodo. Ot nekantrumas blush2.gif  doh.gif

O kurioj Kristianoj buvai. Pramones Maximoj pries menesi tiksliai buvo, pati maciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2007 03 14, 11:30)
O kurioj Kristianoj buvai. Pramones Maximoj pries menesi tiksliai buvo, pati maciau  mirksiukas.gif

Aš Megoj buvau unsure.gif Eina sau, varysiu žiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
Neprireikė važiuot niekur, MB buvo komandiruotėj ir parvežė net du blizgesiukus ax.gif bigsmile.gif Man labai patiko. Labai kvapnūs, o ir su šepetuku smagiai ir lygiai pasidengia. Galima tepti arba tik lūpų dažus, arba dar ant jų ir blizgesiuką tepti thumbup.gif
Atsakyti
Medaus blizgesio yra Locitane parduotuvėje. Šiaip tikrai fainas, aš išsigydžiau lūpas (nustojo šerpetoti), bet kad nelabai ir pigus. Kažkur apie 40lt. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 03 05, 13:09)
gal kuri bandet YSL lipt twins naujuosius lupu dazus ir blizgesi? bigsmile.gif

user posted image

Kokia įdomi šių blizgėsiukų pakuotė lens.gif
Mane tai nervina, nuėjau pasidairyti į kristianą kokio naujo blizgesiuko, įsivaizduojat privežta naujų ir gyvenchy ir lancome ir dioro, bet nėra nei vieno testerio kaip pasižiūrėti, tai ką daryti būrti iš kavos tirščių tiks ar netiks gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2007 03 13, 08:40)
Savaitgalį norėjau įsigyti, bet Klaipėdos Akropolio Kristianoj nėra, o ir sakė vargu ar bus verysad.gif Kaune reikės pasižiūrėt. Tiek išreklamuota, o nėra. Nervas tik paėmė cool.gif Bet visvien nusipirkau Guerlain Kiss Kiss, visai nieko. Bet kad kažkas ypatingo irgi nepasakyčiau mirksiukas.gif

vaziuosiu kazkada i kristiana tai apziuresiu si blizgesi, bet kiek internete ziurejau tai labai jau sodrios spalvos ir pacio lupu dazo ir blizgesio, gal labiau vakarui tiktu smile.gif

spalvos
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 03 19, 15:06)
vaziuosiu kazkada i kristiana tai apziuresiu si blizgesi, bet kiek internete ziurejau tai labai jau sodrios spalvos ir pacio lupu dazo ir blizgesio, gal labiau vakarui tiktu smile.gif

spalvos

apziurejau siuos YSL dazus tai patiko, jauciu reikes isigyt bigsmile.gif

as irgi nusipirkau kiss kiss gloss, tai toks fainutis, lupos kaip veidrodines atrodo thumbup.gif
Atsakyti
labai patinka clarins blizgesiai, nes nuo ju lupos ne tik blizga, bet ir tampa minkstos, sudrekintos, na tokios, kurias norisi buciuoti, buciuoti, buciuoti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(choi @ 2007 03 23, 22:27)
labai patinka clarins blizgesiai, nes nuo ju lupos ne tik blizga, bet ir tampa minkstos, sudrekintos, na tokios, kurias norisi buciuoti, buciuoti, buciuoti... biggrin.gif

O as kai pasidazau lupas, tai vyra sunku priversti pasibuciuoti biggrin.gif , o kai nusivalau tai jis nori tik buciuoti buciuoti ir buciuoti wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 03 24, 02:33)
O as kai pasidazau lupas,  tai vyra sunku priversti pasibuciuoti biggrin.gif , o kai nusivalau tai jis nori tik buciuoti buciuoti ir buciuoti  wub.gif  lotuliukas.gif

su maniskiu ta pati situacija lotuliukas.gif tik jis sako, ai nebuciuosiu i lupas, nenoriu tau makiazo sugadint lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man lumene labai labai patinka, o jau ju kvapas koks pasakiskas thumbup.gif
Atsakyti