Kalendoriu as spausdinausi www.vianota.lt, labai kokybiskai atspausdino, greitai ir nebrangiai Rekomenduoju tikrai Jie dar daro ir kiseninius kalendoriukus. Ir beje, kalendoriu susega patys
man ta nuorodo kalendoriaus atidaro bet neduoda parsisiut raso "Sorry, the file you requested is not available." tai kaip galeciau parsisiust?
QUOTE(multti @ 2008 11 27, 18:39)
O jei ne paslaptis, tai kur planuoji spausdint kalendorių? Įrišt tai nešiu į Copy1
Nepaslaptis, bet tau teks toli vaziuot Manau bet kuri normali kanceliariniu prekiu parduotuve be jokio vargo atspausdins tuos kalendoriukus, o ir suris tikrai
AS irgi ne prie gudriu, nieko man neiseina
Merginos, visus sablonus galit rasti atsidariusios programele ir Create New Calendar ar kazkaip panasiai vadinas. Jei jums per mazai sabloniuku, tai teks kitos programeles ieskot
NA uzsispyriau ir visa tema skaiciau nuo pradziu,ir ka galiu pasakyt, ne tokia jau ziopla pasirodo esu. Viskas gaunasi. Isbandziau kruva variantu.
Dabar tik reikia atsiset ir susideliot graziai foto.
Aciu visiems
Dabar tik reikia atsiset ir susideliot graziai foto.
Aciu visiems
QUOTE(aura. @ 2008 11 27, 22:45)
Liuux .
Papildyta:
QUOTE(Laura_online @ 2008 11 27, 23:42)
man ta nuorodo kalendoriaus atidaro bet neduoda parsisiut raso "Sorry, the file you requested is not available." tai kaip galeciau parsisiust?
Bandyk ČIA.
Papildyta:
QUOTE(Filia @ 2008 11 27, 22:25)
programą radau kur, parsisiunčiau, bet su winrar'o archyvavimo programa prastai. Ar registruojatės? ji mokama aš taip suprantu?
Siųskis iš ČIA, niekur nereiks registruotis.
Papildyta:
QUOTE(Gadiga @ 2008 11 28, 11:55)
... . Jei jums per mazai sabloniuku, tai teks kitos programeles ieskot
Nebūtinai, galima pabandyti sudėti į TKexeKalender folderius(C:\Program Files\TKexeKalender) products arba templates_unzipped savo kažkokius paveiksliukus.
Na as uzsikabinau
O gal kas zinot kaip pamoku tvarkarasti pasidaryti ant foto
O gal kas zinot kaip pamoku tvarkarasti pasidaryti ant foto