QUOTE(Palemonas @ 2008 11 14, 11:47)
Aciu labai, visai ne tai as atidarinejau Gerai, kad pvz idejote
Bet dabar nustatymu nepadarysi kiek suorantu iki kol nepasirinksi nuotraukos Noriu pasirinkt foto, bet atsidarius folderi-tuscias Jei gerai atsimenu, tai man atrodo apie tai kazkur buvo kalbeta...bandysiu pasieieskoti
QUOTE(SuperBaba @ 2008 11 14, 13:21)
Aciu labai, visai ne tai as atidarinejau Gerai, kad pvz idejote
Bet dabar nustatymu nepadarysi kiek suorantu iki kol nepasirinksi nuotraukos Noriu pasirinkt foto, bet atsidarius folderi-tuscias Jei gerai atsimenu, tai man atrodo apie tai kazkur buvo kalbeta...bandysiu pasieieskoti
Pirmiausiai atsiradusiame langelyje spaudi Create new file, po to kitame langelyje įrašai kaip vadinsis tas failas, pvz.: kalendorius ir OK, lyg ir viskas, paskui nusistatai kalbą, pasirenki paveikslėlį, nusistatai šrifą, jo dydį spalvą ir t.t. ... Žodžiu žaidimo užteks.
Palemonai aciu labai
O sakykite ar galima ne tik spalvas keist, bet ir ideti kokius zuikius, masinas ir t.t. ?
O sakykite ar galima ne tik spalvas keist, bet ir ideti kokius zuikius, masinas ir t.t. ?
QUOTE(SuperBaba @ 2008 11 14, 14:43)
Taip.
PALEMONAI O ar galima kelias nuotraukas isdestyti ,nes idejau tris nuotaukas taciau tik jos per viduri o i sonus nesitraukia?
Papildyta:
jau radau kame saknys
Papildyta:
jau radau kame saknys
QUOTE(SuperBaba @ 2008 11 14, 17:40)
O gal isduosite paslapti kaip?
Du kartus spragteli ant kalendoriuje esančio paveiksliuko ir įkeli savo kokią nors nuotrauką.
QUOTE(Palemonas @ 2008 11 14, 17:38)
Du kartus spragteli ant kalendoriuje esančio paveiksliuko ir įkeli savo kokią nors nuotrauką.
Ne, as ne apie tai Kaip foto ikelt jau issiaiskinau. As apie tokius kaip papildomus pagrazinimus, pvz koki zuiki dar ikelt i ta lapa
Sakykit, kaip reikia diena, kuri pvz. vidury savaites yra nedarbo, paryskinti ja kita spalva?
Jau supratau
Jau supratau
QUOTE(nelle @ 2008 11 15, 00:04)
Sakykit, kaip reikia diena, kuri pvz. vidury savaites yra nedarbo, paryskinti ja kita spalva?
Jau supratau
Jau supratau
Ten ir šriftą galima pakeisti.