O sakykit kur jus spausdinate tuos kalendorius Vilniuje? Ar fotolaboratorijose kaip nuotraukas spausdinate? Sako ant matinio fotopopieriaus graziai atrodo
QUOTE(Kaktuke @ 2008 08 05, 13:15)
O sakykit kur jus spausdinate tuos kalendorius Vilniuje? Ar fotolaboratorijose kaip nuotraukas spausdinate? Sako ant matinio fotopopieriaus graziai atrodo
Bet kurioje foto laboratorijoje atspausdins kaip nuotraukas, tik formatą pasakai. Ar ant matinio, ar ant blizgaus - čia skonio reikalas. Aš tokių nedidelių kalendoriukų 10x15 užsisakiau partiją ant matinio popieriaus padaryti - man gražu, ir kam dovanojau patiko
QUOTE(Smalizius @ 2008 08 05, 17:43)
Bet kurioje foto laboratorijoje atspausdins kaip nuotraukas, tik formatą pasakai. Ar ant matinio, ar ant blizgaus - čia skonio reikalas. Aš tokių nedidelių kalendoriukų 10x15 užsisakiau partiją ant matinio popieriaus padaryti - man gražu, ir kam dovanojau patiko
o kokiu budu tu tada issaugai tuos kalendoriukus? nes as savo bandymais tai gaunu mdb faila, tai ir galvoju as, ar atspausdins is to briedo...
QUOTE(Kotita @ 2008 08 05, 19:02)
o kokiu budu tu tada issaugai tuos kalendoriukus? nes as savo bandymais tai gaunu mdb faila, tai ir galvoju as, ar atspausdins is to briedo...
Kai pasidarai kalendorių, eini su pelės kursoriumi į Failas---> ir iš antro blokelio renkiesi tau tinkamą eilutę "Išsaugoti..." ---> pasirenki atsidariusiame lange vietą kur saugosi nuotrauką ir eilutėje "save as type" pasirenki jpg formatą ---> spaudi "save"
QUOTE(Kotita @ 2008 08 05, 19:02)
na va ir man taip pat mdb ir niekas kitas nesikeicia
issaugau,o ten nieko nera
parodykite kas nors koki kalendoriuka kur pasidarete su sia programele
Kokia programa daro kalendorius visu metu ant vieno lapo ir, kad butu lietuviskai viskas?
QUOTE(cindy @ 2008 08 31, 21:14)
Kokia programa daro kalendorius visu metu ant vieno lapo ir, kad butu lietuviskai viskas?
Šitoje temoje aprašyta kalendorių kūrimo programa visą tai daro
o gal kas bandete ta programa kurta kalendoriuka dar apdirbti su PS? as uzsaugau JPEG formatu, bet PS nieko neleidzia koreaguoti
QUOTE(Smalizius @ 2008 08 31, 23:45)
Šitoje temoje aprašyta kalendorių kūrimo programa visą tai daro
Parsisiunciau net kelias cia minetas programas, bet nei vienoje neradau lietuviu kalbos
QUOTE(cindy @ 2008 09 01, 17:39)
Parsisiunciau net kelias cia minetas programas, bet nei vienoje neradau lietuviu kalbos
Jeigu gražiai paprašysi, tai gal ir atsiųsiu tau lietuvių kalbą. Nors gal ir nesiųsiu, nes vistiek lietuviškų raidžių nenaudoji.
QUOTE(Palemonas @ 2008 09 01, 19:25)
Jeigu gražiai paprašysi, tai gal ir atsiųsiu tau lietuvių kalbą. Nors gal ir nesiųsiu, nes vistiek lietuviškų raidžių nenaudoji.
Aij gi, Palemone būk tu geras