Sveikos mamytės
Gal yra žinančių, kokios pirmokų mokytojos bus 2011m. rudenį?
Prieštaringos mintys kyla perskaičius straipsnį apie Ryto mokyklą , tikiuosi iki rudens išsispręs tos problemos.... Tuo labiau mokykla mums pro langus matosi.. ir kiek susidariau įspūdį iš forumo mokytojos ten neblogos.
Ačiū už atsakymą iš anksto
QUOTE(zairra @ 2010 12 30, 12:39)
Labukas.
Mes irgi labai laukiam informacijos
QUOTE(Reginok @ 2010 12 07, 16:06)
gal žinote kokia dabar situacija mokykloje?
QUOTE(Rituxx @ 2011 01 28, 21:00)
gal žinote kokia dabar situacija mokykloje?
Mokykla bus pertvarkoma i pagrindine nuo 2012m. rugsejo 1d.
http://www.ryto.viln...ertvarka[1].jpg
I geraja puse niekas nepasikeite, pagaliau pradejo pakankamai sildyti mokykla.
QUOTE(Reginok @ 2011 01 28, 22:25)
gal atsiras kas galėtų išsamiau paaiškinti apie visą situaciją šioje mokykloje,pavasari reikės jau galvoti apie tai į kurią mokyklą norėsim vesim savo vaiką tai labai norėtusi žinoti kuri mokykla yra tinkama.
QUOTE(Reginok @ 2011 01 28, 22:25)
Nelabai supratau, o kas blogo, kad pradėjo daugiau šildyti?
QUOTE(tore @ 2011 02 02, 17:31)
Nelabai supratau, o kas blogo, kad pradėjo daugiau šildyti?
Klausimas buvo del straipsnio, ar kas po jo pasikeite , tai ir parasiau kad geru pasikeitimu nera.
O kad po 2 menesiu skundu kad klasese tik po 16 laipsniu, salta, pagaliau pradejo sildyti yra labai gerai !
Rituxx jeigu planuojate vesti vaika Karoliniskese, tai tikrai rekomenduoju Ryto mokykla, pradiniu klasiu mokytojos yra tikrai visos geros, siemet susitvarke ir valgykla- pradejo skaniau maitinti .
QUOTE(Reginok @ 2011 02 02, 21:11)
Klausimas buvo del straipsnio, ar kas po jo pasikeite , tai ir parasiau kad geru pasikeitimu nera.
O kad po 2 menesiu skundu kad klasese tik po 16 laipsniu, salta, pagaliau pradejo sildyti yra labai gerai !
Rituxx jeigu planuojate vesti vaika Karoliniskese, tai tikrai rekomenduoju Ryto mokykla, pradiniu klasiu mokytojos yra tikrai visos geros, siemet susitvarke ir valgykla- pradejo skaniau maitinti .
dėkui už informaciją,dabar dar domina pradinių klasių mokytojos,kurios ten yra pačios pačiausios jei turėsite kokių nuomonių apie tai pasidalinkite su mumis
2011 m.pirmokeliu mamkos,
buvau sioje mokykloje praeita sav.zvalgyboje.
Klasese lyg ir silta(na, dabar ir lauke nera itin salta...).
Bendra aplinka mokykloje man pasirode gana nyki .Klaseje pradinuku buvau tik vienoje.Na...jauki pakankamai, bet vietos mazai, "apkrauta" kazkokia, truksta erdves, sviesos...
Del busimu pirmoku mokytoju:
jei info pasitvirtins, tai dabar esamos 2 pradinuku mokytojos iseina i pensija.
Tad liks 2 ir ateis viena is dekretiniu atostogu ir dar 1 jauna...
Is tu 2 liekanciuju apie viena isgirdau, kad pamokas desto puikiai, idomiai, viskas ok, bet...jei vaikas(ir/ar jo tevai) jai nepatiks, "uzsiseda" ant vaiko visomis prasmemis...
Pakraipa is tiesu reikia pasirinkti, uzrasant vaika i mokykla.Viena pirmoji klase yra be pakraipos-tiesiog pirmoji klase.
Idomu butu pasidalinti mintimis su busimuju pirmokeliu mamytemis, -ka manote, ka planuojate,gal turite kt.info....
Taip pat gal zinote netoli kita mokykla,geros reputacijos, i kuria butu verta uzrasyti vaika?Lyg Zveryne yra ...
buvau sioje mokykloje praeita sav.zvalgyboje.
Klasese lyg ir silta(na, dabar ir lauke nera itin salta...).
Bendra aplinka mokykloje man pasirode gana nyki .Klaseje pradinuku buvau tik vienoje.Na...jauki pakankamai, bet vietos mazai, "apkrauta" kazkokia, truksta erdves, sviesos...
Del busimu pirmoku mokytoju:
jei info pasitvirtins, tai dabar esamos 2 pradinuku mokytojos iseina i pensija.
Tad liks 2 ir ateis viena is dekretiniu atostogu ir dar 1 jauna...
Is tu 2 liekanciuju apie viena isgirdau, kad pamokas desto puikiai, idomiai, viskas ok, bet...jei vaikas(ir/ar jo tevai) jai nepatiks, "uzsiseda" ant vaiko visomis prasmemis...
Pakraipa is tiesu reikia pasirinkti, uzrasant vaika i mokykla.Viena pirmoji klase yra be pakraipos-tiesiog pirmoji klase.
Idomu butu pasidalinti mintimis su busimuju pirmokeliu mamytemis, -ka manote, ka planuojate,gal turite kt.info....
Taip pat gal zinote netoli kita mokykla,geros reputacijos, i kuria butu verta uzrasyti vaika?Lyg Zveryne yra ...
Ir dar buvau nustebinta/nuliudinta, kad nebera siuo metu pradinuku "prailgintos" klases (kurioje po pamoku vaikuciai turetu galimybe pasilike ruosti pamokas ir pan., kad netektu jiems to daryti patiems grizus diena po pamokeliu namo...)
Jei bus pakankamai pageidaujanciu pirmokeliu, tokia klase realu, kad bus vel.
Ar jums aktuali ji?
Dirbantiems tevams,(neturintiems seneliu/mociuciu...), - negalintiems priziureti vaiko po pamoku, tai labai aktualu, manau.
Ar jums aktuali ji?
Dirbantiems tevams,(neturintiems seneliu/mociuciu...), - negalintiems priziureti vaiko po pamoku, tai labai aktualu, manau.
QUOTE(bedugne @ 2011 02 06, 16:07)
Ir dar buvau nustebinta/nuliudinta, kad nebera siuo metu pradinuku "prailgintos" klases (kurioje po pamoku vaikuciai turetu galimybe pasilike ruosti pamokas ir pan., kad netektu jiems to daryti patiems grizus diena po pamokeliu namo...)
Ar jums aktuali ji?
Ar jums aktuali ji?
Tai kad yra prailginta grupe , tik mokama, mano pirmokelio du klasiokai eina po pamoku ir per rugsejo -1 diena klausinejo aukletoja kam reikia, pilde prasymus teveliai ir ejo susitikti su prailgintos klases mokytoja.