QUOTE(Jelena.R @ 2013 01 07, 13:33)
Mielos mamytes, labai reikia atsiliepimu apie mokytojas Ostrauskaite, Taskiniene ir Neseikiene. Nuo rudens planuoju vaika vesti i sita mokykla, noreciau nesuklysti su mokytoja
Ir dar gal galit pasakyti, ar mokykla atsizvelgia i prasyma pas kokia mokytoja norim mokytis? Nes as skambinau siandien i mokykla, tai pasake, kad nebutinai, jie skirsta savo nuoziura. Labai nustebau, gal galetum kas nors pakomentuoti kaip buna is tikruju
Bent jau žinau, kad Taškinienė visai netinka būti pradinukų mokytoja. Jau per pažintinės savaitės pirmąją dieną vaikai buvo aprėkti.
Pas Ostrauskaitę mes dabar mokomės. Mano sūnui ir patinka ir nepatinka, Nepatinka labiau tada, kai pasako pvz. kas norite galite pasižiūrėti ten kokį straipsnį internete, o kitą dieną jau sako, jog tai buvo namų darbas, arba vaikas sirgo, namų darbų neatsiuntė, bet jau skolininku patapo. Kartais klysta, bet visi žmonės klysta. Manau gera mokytoja.
Man tai tik tiek užkliuvo ji, kad apie renginius, kuriems reikia pasiruošti, ką nors atsinešti ar ką nors pagaminti sužinome dažniausiai paskutinę dieną (iš vakaro). Aišku kartais pameluoja, kaip kad po ligos atėjęs vaikas skolininkas patapo, tai sakė, kad jam nurodė ką reikia išmokti groti, net pirštus surašė - aš patikrinu su ja kalbėdamasi, kad jokie pirštai nesurašyti, tada jau nežino ką pasakyti. Bet tai smulkmenos, juk reikia kažkaip suktis iš padėties, nes juk mokytoja visada teisi