Įkraunama...
Įkraunama...

Ryto mokykla

QUOTE(naminukė @ 2012 05 17, 00:19)
Gegužės 22d., 18 val. vyks Atvirų durų diena būsimųjų pirmokų tėveliams. Bus galimybė susitikti ir pabendrauti su  mokytojomis.

Tai po bendro pradinukų pasirodymo aktų salėje ir pavaduotojos pakalbėjimo biggrin.gif dar bus susirinkimas klasėje su mokytoja pas kuria užsirašėte, nes birželio pirmom dienom bus pamokėlės mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal žinot, kokios pradinukų mokytojos šiemet turi ketvirtukus? Jei galima pavardė ir atsiliepimas apie konkrečią mokytoją. Ačiū.
Atsakyti
Mielos mamytes, labai reikia atsiliepimu apie mokytojas Ostrauskaite, Taskiniene ir Neseikiene. Nuo rudens planuoju vaika vesti i sita mokykla, noreciau nesuklysti su mokytoja ax.gif Ir dar gal galit pasakyti, ar mokykla atsizvelgia i prasyma pas kokia mokytoja norim mokytis? Nes as skambinau siandien i mokykla, tai pasake, kad nebutinai, jie skirsta savo nuoziura. Labai nustebau, gal galetum kas nors pakomentuoti kaip buna is tikruju
Atsakyti
QUOTE(Jelena.R @ 2013 01 07, 12:33)
Mielos mamytes, labai reikia atsiliepimu apie mokytojas Ostrauskaite, Taskiniene ir Neseikiene. Nuo rudens planuoju vaika vesti i sita mokykla, noreciau nesuklysti su mokytoja  ax.gif  Ir dar gal galit pasakyti, ar mokykla atsizvelgia i prasyma pas kokia mokytoja norim mokytis? Nes as skambinau siandien i mokykla, tai pasake, kad nebutinai, jie skirsta savo nuoziura. Labai  nustebau, gal galetum kas nors pakomentuoti kaip buna is tikruju

Mes prasyme pazymejome pas kokia mokytoja norime eiti, ir papuoleme pas ja, tai manau atsizvelgia, jei prasyme nurodot konkrecia mokytoja 4u.gif

Apie jusu isvardintas mokytojas nieko pasakyti negaliu smile.gif Sekmes renkantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelena.R @ 2013 01 07, 13:33)
Mielos mamytes, labai reikia atsiliepimu apie mokytojas Ostrauskaite, Taskiniene ir Neseikiene. Nuo rudens planuoju vaika vesti i sita mokykla, noreciau nesuklysti su mokytoja  ax.gif  Ir dar gal galit pasakyti, ar mokykla atsizvelgia i prasyma pas kokia mokytoja norim mokytis? Nes as skambinau siandien i mokykla, tai pasake, kad nebutinai, jie skirsta savo nuoziura. Labai  nustebau, gal galetum kas nors pakomentuoti kaip buna is tikruju

Bent jau žinau, kad Taškinienė visai netinka būti pradinukų mokytoja. Jau per pažintinės savaitės pirmąją dieną vaikai buvo aprėkti.
Pas Ostrauskaitę mes dabar mokomės. Mano sūnui ir patinka ir nepatinka, Nepatinka labiau tada, kai pasako pvz. kas norite galite pasižiūrėti ten kokį straipsnį internete, o kitą dieną jau sako, jog tai buvo namų darbas, arba vaikas sirgo, namų darbų neatsiuntė, bet jau skolininku patapo. Kartais klysta, bet visi žmonės klysta. Manau gera mokytoja.
Man tai tik tiek užkliuvo ji, kad apie renginius, kuriems reikia pasiruošti, ką nors atsinešti ar ką nors pagaminti sužinome dažniausiai paskutinę dieną (iš vakaro). Aišku kartais pameluoja, kaip kad po ligos atėjęs vaikas skolininkas patapo, tai sakė, kad jam nurodė ką reikia išmokti groti, net pirštus surašė - aš patikrinu su ja kalbėdamasi, kad jokie pirštai nesurašyti, tada jau nežino ką pasakyti. Bet tai smulkmenos, juk reikia kažkaip suktis iš padėties, nes juk mokytoja visada teisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelena.R @ 2013 01 07, 12:33)

Ne Neseikiene, o Miseikiene:) Nereali mokytoja! Mano dukra mokesi pas ja praeitoje laidoje. Ir isradinga, ir griezta, ir reikli, ir vaiku labai mylima. Puikiai valdanti bet kokia klase. Neapsiriksit, jei ja pasirinksite. SEKMES!
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2013 01 07, 17:56)
arba vaikas sirgo, namų darbų neatsiuntė, bet jau skolininku patapo. Kartais klysta, bet visi žmonės klysta. Manau gera mokytoja.

Na ne visos mokytojos siuncia namu darbus serganciam vaikui. Man tokiu atveju nesudaro problemos nueiti iki mokyklos ir paprasyti, kad mokytoja pazymetu, ka vaikas turetu padaryti namuose ligos metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 01 08, 12:28)
Na ne visos mokytojos siuncia namu darbus serganciam vaikui. Man tokiu atveju nesudaro problemos nueiti iki mokyklos ir paprasyti, kad mokytoja pazymetu, ka vaikas turetu padaryti namuose ligos metu  4u.gif

Tai vaikas juk pats pasiklausęs buvo ką atlikti reikia, kai nuėjo po ligos biggrin.gif Beto sakiau, kad tai smulkmenos.
Kai tik galėdavau, visada eidavau pas mokytoją, bet vienai su mažu vaikeliu ir dar jei serga, nevisada atsiranda galimybė tam tikru skirtu laiku arba kad ir kitu laiku, nueiti susitikti su mokytoja.
Bet dabar, kai daug vaikų sirgo, tai siuntė el. paštu.
Atsakyti
Gal dar kokių atsiliepimų būtų apie mokytojas, kurios turės šį rudenį pirmokus? O mokykloje vaikai turi uniformas pradinukai?
Atsakyti
QUOTE(mažytis raktelis @ 2013 01 15, 11:22)
Gal dar kokių atsiliepimų būtų apie mokytojas, kurios turės šį rudenį pirmokus? O mokykloje vaikai turi uniformas pradinukai?

Uniformos privalomos (svarbiausia turi būti švarkas su mokyklos emblema) 4u.gif
Apie mokytojas jau kalbėta. Mokytojos Ostrauskaitė ir Miseikiene yra geros tiek viena tiek kita.
Atsakyti
Mes tai gerus atsiliepimus girdėjome apie mokytoją Taškinienę.
Atsakyti
Jelena.R, kadangi mano vyresnlis mokėsi šiame "klane", tai galiu pasakyti, jog visos mokytojos labai stiprios. Taškinienė griežta, bet teisinga. Kiek girdėjau, tikrai gerai išmoko. Mano draugų berniukas mokėsi pas šią mokytoją. Ostrauskaitė, kiek teko girdėti, puikiai su klase susitvarko. Smulkmeniškesnė, bet vaikai gerai paruošti. Maniškis mokėsi pas Mišeikienę. Šauni mokytoja. Negaliu pasakyti nei vieno blogo žodžio.

Kiek žinau, paskutiniais metais buvo pakraipos. Ar dabar jų nebėra?
Atsakyti