Įkraunama...
Įkraunama...

Šleivapėdžių klubas Nr.2

QUOTE(Geltona @ 2007 04 04, 20:42)
Oi tuomet truputi nuraminai mane  smile.gif
Toliau kiek supratau seks masažai ir reiks po mėnesio vėl pasirodyt. Tik įdomu, pas mane ji gimė mažutė, neišnešiota 36 savaičių 2620gr. ir vandenų kai žiūrėdavo, sakė pakankamai  g.gif
Skaičiau lietuviškus puslapius šia tema, gaila nei anglų nei rusų kalba dorai skaityt nemoku  doh.gif
Mhm, teks ko gero man apie viska vadinasi klausinėt jos, kad papasakotų.

Vadinasi po gipsu nuemimo jokios kalbos apie itvaro nesiojima nebuvo.Zinoma,as ne gydytoja,bet speju kad jums tikrai netikroji sleivapedyste.Kitaip po gipsu nuemimo butumet ''ipakuoti'' i itvara.O ir jeigu kulniukas pakiles(cia del sutrumpejusios achilo sausgysles)pries tai tektu atlikti achilotomija.Bet zinoma,geriausia,kad viska paaiskintu gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(leni @ 2007 04 04, 21:37)
Vadinasi po gipsu nuemimo jokios kalbos apie itvaro nesiojima nebuvo.Zinoma,as ne gydytoja,bet speju kad jums tikrai netikroji sleivapedyste.Kitaip po gipsu nuemimo butumet ''ipakuoti'' i itvara.O ir jeigu kulniukas pakiles(cia del sutrumpejusios achilo sausgysles)pries tai tektu atlikti achilotomija.Bet zinoma,geriausia,kad viska paaiskintu gydytoja.

mes po gipso nuėmimo nebuvome"įpakuoti į"įtvarą g.gif
Atsakyti
sveikutes. Turiu klausima g.gif . Mano mergyte jau antras menuo su itvaru. Is pradziu labai smukinejo batukai kol buvo nauji, bet paskui susitvarke ir laikesi. Dabar po 2men vel pradejo ziauriai smukineti. Man atrodo, kad net pradzioj taip nekrito kaip dabar ir tik vienos kojytes. Nesuprantu ar kas blogai gali buti? Gal kuriai buvo kas nors panasaus. kita ketvirtadieni grysta Gintautiene is atostogu tai leksim. Bet labai neramu kol kas.
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 04 04, 22:20)
mes po gipso nuėmimo nebuvome"įpakuoti į"įtvarą g.gif

Tai papasakokit daugiau.Idomu,kokiu budu buvot gipsuoti?Nes itvaras yra sudedamoji Ponseti metodo dalis gydant igimta sleivapedyste 4u.gif
QUOTE(ingrida*** @ 2007 04 04, 22:55)
sveikutes. Turiu klausima  g.gif . Mano mergyte jau antras menuo su itvaru. Is pradziu labai smukinejo batukai kol buvo nauji, bet paskui susitvarke ir laikesi. Dabar po 2men vel pradejo ziauriai smukineti. Man atrodo, kad net pradzioj taip nekrito kaip dabar ir tik vienos kojytes. Nesuprantu ar kas blogai gali buti? Gal kuriai buvo kas nors panasaus. kita ketvirtadieni grysta Gintautiene is atostogu tai leksim. Bet labai neramu kol kas.

Smukdavo ir mums tas itvaras.Ir butent nuo tos kojytes,kuria iaudavau paskutine rolleyes.gif
Atsakyti
labukas. Kada mamytes (nuo keliu menesiu) apvyniojot itvaro metala, kad galvos lialius nesusudauztu? Maniskei 5men tai jauciu, kad gali guzas tuoj ant kaktos atsirasti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida*** @ 2007 04 13, 19:08)
labukas. Kada mamytes (nuo keliu menesiu) apvyniojot itvaro metala, kad galvos lialius nesusudauztu? Maniskei 5men tai jauciu, kad gali guzas tuoj ant kaktos atsirasti tongue.gif

As apvyniot susiprotejau tik tada,kai uzsinese vaikinas sau i kakta doh.gif .Varztas perdure kaktyte,nestipriai,bet...Labai jau ilgi palikti varztai ir tokie smailus.Po to is kart storai apsukau vata ir medziaga.Taip,kad geriau nelauk ir vyniok smile.gif Beje,itvara mes uzsidejom tik budami 5 men.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif skaitau, skaitau ir jau taip išsigandau verysad.gif

mūsų gydytoja (pradedu ja visai nepasitikėt) tik dabar, kai mums jau greit 8 mėnesiai lyg pastebėjo, kad kreivos pėdutės blink.gif (mes tai kai ne žinovai, tai kažkaip ir nekreipėm dėmesio) o čia žiūriu jau nuo gimimo gydymai vyksta....ech, reikia kuo skubiau pas ortopedą, nes tikrai baisiai neramu unsure.gif

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(leni @ 2007 04 05, 14:46)
Tai papasakokit daugiau.Idomu,kokiu budu buvot gipsuoti?Nes itvaras yra sudedamoji Ponseti metodo dalis gydant igimta sleivapedyste 4u.gif

Smukdavo ir mums tas itvaras.Ir butent nuo tos kojytes,kuria iaudavau paskutine rolleyes.gif

O jūs čia kalbat apie klubų sąnario išnirimą
,kokie batukai,kokie varžtai?
nežinau kokiu būdu,tai buvo prieš 9 metus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 04 18, 14:44)

Tikrai ne apie klubo sanario isnirima lotuliukas.gif ,o apie igimta sleivapedyste tongue.gif
Na jeigu buvot gipsuoti pries 9 metus,tuomet tikrai ne Ponseti metodu.Todel jums ir nesuprantama,kas per batukai,kas per varztai. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės biggrin.gif , buvau išėjus atostogų, ir savo mažiuką pradėjau leisti į darželį, jau senokai buvau pas Gintautienę, tai reikės nueiti, nes ir vėl man pėdutės lyg sukasi į vidų g.gif , bet kai vaikšto tai tiesios, tik kai nurengiu ir pažiūriu doh.gif . Jau taip nenoriu tų gipsų, kad net nežinau blink.gif . Tai pasirodo darželyje dar vienas berniukas yra su šleivipadyste, bet kaip išsiaiškinau, kad jis buvo operuotas vieną kartą, ir dabar laukia dar vienos operacijos, sakė labai sunki forma šleivumo.

Kažkas klausė dėl invalidumo pratęsimo, tai kol įtvarus nešioji tol invalidumą duoda iki 3-4 metų.

Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 04 18, 14:44)

Kalbama apie toki daikciuka:
user posted image

Na, meskiukas ir vaikas i "komplekta" neieina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovial: 23 balandžio 2007 - 10:06
Turiu dar viena klausimuka.
Mum atrado ciurnos kontrakturas. Kojyte, kuri buvo gipse susilenkia daug maziau nei kita g.gif . Ar jum taip buvo?
Atsakyti