QUOTE(pelaite @ 2007 03 18, 16:08)
Sveikos.Retai kada prisedu prie interneto,o kai prisedu,tai iskyla klausimu,tiesa sakant noreciau patarimo.As tai niekaip nesugalvoju,kaip vaikuti su tuo itvaru paguldyti ant soniuko.Nejaugi visa laika ir tures gulet ant nugaros?Jau visus plaukucius pakausyje pamete.Gal galit ka patarti.
Ir ar kam nors yra buve,kad skirtusi peduciu ilgis.Mano justuko sveika kojyte kaip sveika,o buvusi sleiva pedute daug trumpesne uz sveikaja.Ar tai praeis?Tokie man klausimai kyla ir neduoda ramybes.
Visoms kantrybes ir dziaugsmo paprastuose dalykuose linkiu.Iki.
Ir ar kam nors yra buve,kad skirtusi peduciu ilgis.Mano justuko sveika kojyte kaip sveika,o buvusi sleiva pedute daug trumpesne uz sveikaja.Ar tai praeis?Tokie man klausimai kyla ir neduoda ramybes.
Visoms kantrybes ir dziaugsmo paprastuose dalykuose linkiu.Iki.
Manioske miegodavo pusiau ant sono , pusiau ant pilvuko. Vartesi normaliai , kaip tik nori.Taviskis tiesiokdar maziukas, gal negali dar pats apsiversti. Mano vaiko kojos dar pries gera pusmeti skiresi, buvo vienos kojos plonesne blauzdyte, ir koja trumpesne 0,5 cm. Dabar blauzdu skirtumo nebera, arba visai nematomas, o viena pedute trumpesne uz kita tik 3mm. Siaip tokie dalykai pasimato tik kai vaikus bus kokie 2 metai. Gali buti,kad tavo vaiko kojos susivienodins pradejusvaikscioti. Bet cia sunku prognozuoti, belieka tik palaukti.