Įkraunama...
Įkraunama...

Šleivapėdžių klubas Nr.2

Sveikutes.Mes sendien pas Gintautiene buvom. Tai viskas liktai gerai, tik vienos kojos mazasis pirstelis palindes po kitu. Kazkaip sake su paraloline juostele bandyt pakelt- nerandu nieko namuose. Nesugalvojo pakaitalo. Gal reiks su pleistru bandyt kaip nors. Ar kuri lipinot ar atsitiesino pirsteliai?
Atsakyti
QUOTE(ingrida*** @ 2007 02 14, 17:47)
Sveikutes.Mes sendien pas Gintautiene buvom. Tai viskas liktai gerai, tik vienos kojos mazasis pirstelis palindes po kitu. Kazkaip sake su paraloline juostele bandyt pakelt- nerandu nieko namuose. Nesugalvojo pakaitalo. Gal reiks su pleistru bandyt kaip nors. Ar kuri lipinot ar atsitiesino pirsteliai?

pas mus irgi taip buvo, atskyrinėjau vatos gabaliukais, tai kaip pergipsavo po savaitės jau geriau sugipsavo ir viskas pasitaisė ax.gif

O kas galvoja kad mes teršiam eterį tegul taip ir galvoja lotuliukas.gif irnesakyk.gif tease.gif
Atsakyti
musu kojytes jau nebegipsuojamos mes jau su batukais
Atsakyti
Sveikutes.
Turiu dar toki klausimuka g.gif
Kada Jusu vaikiukai pradejo vartytis ir sliauziot? Ar del itvariuku neveluoja sie ju judesiukai?
Atsakyti
QUOTE(jovial @ 2007 02 21, 12:56)
Kada Jusu vaikiukai pradejo vartytis ir sliauziot? Ar del itvariuku neveluoja sie ju judesiukai?

Sveika,del to tikrai nesijaudink.Ateis laikas ir vartysis,ir sliauzios.Sunku pasakyti ar neveluos motorika del itvaro,juk kiekvienas vystosi individualiai.Kaip palyginimui galiu parasyti,kad mano vyresnysis taip ir neismoko ropoti.Nors buvo visiskai sveikas ir turejo laisvas kojytes smile.gif O va mazylis ir su itvaru kuo puikiausiai ismoko ropoti budamas tik 7men tongue.gif Pirmiausia atbulas,paskui ir i prieki .Cia gal priklauso nuo vaikucio temperamento.Judruoliui ir itvaru kojyciu"nesurisi" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(leni @ 2007 02 22, 16:53)
...Judruoliui ir itvaru kojyciu"nesurisi" tongue.gif

Tikra tiesa. Po eilinio miego saviski radau va toki:

user posted image

http://public.fotki....uro/bebato.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovial: 22 vasario 2007 - 23:30
QUOTE(jovial @ 2007 02 23, 00:28)
Tikra tiesa. Po eilinio miego saviski radau va toki:

user posted image

http://public.fotki....uro/bebato.html

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aciu uz gera doze rytinio juoko lotuliukas.gif
Juokas juoku,bet batukai nekaip pritvirtinti blink.gif Mums buvo tik varztai nukrite.O kur gamintas jusu itvaras?
Atsakyti
QUOTE(leni @ 2007 02 23, 09:15)
...batukai nekaip pritvirtinti blink.gif
...O kur gamintas jusu itvaras?

Cia dar nieko lotuliukas.gif . Siandien jau su kitu batu analogiska situacija hihihi.gif
Juokiaus iki nukritimo. Uzvakar vakare labai reke. As jam pazadejau, kad jei nurims nuavus batus, tai daugiau niekada ju nenuavinesiu. Nurimo...
Taip mane prvercia pazado neteset. 2.gif yahoo.gif

Musiskis "1 zingsnio".
Atsakyti
Aš irgi sutinku kad įtvarai neturi didelės reikšmės vystymuisi, maniškis pradėjo ropoti 8 mėn., o vaikščioti 11 mėn. lotuliukas.gif , tik kai išmoko vaikščioti už poros savaičių buvom vėl sugipsuoti, tai mano lelius gipsus taip sudrožė per dvi dienas kad teko vieko pusę nukirpti lotuliukas.gif ir toliau sau vaikščiojo su gipsais ax.gif
Atsakyti
Vystimasis neturetu veluoti. mano vaikas ismoko vartytis su itvaru, 6,5men ismoko netgi ropoti su juo, ir 7menesiu atsistoti. baisu ziuret budavo kai stodavosi lovyteje su itvaru. Bet nieko ax.gif
Evuk, o kodelvaika vel gipsavo? Recidyvas?
O mes greit eisim gydytojai pasirodyti. Idomu ka pasakys g.gif
Atsakyti
sveikos labai laukiau atsakymu apie leliu vystymasi. Galvojau kad bus baisiau, bet man atrodo viskas labai laiku. Tikrai evuk kodel vel gipsavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2007 02 24, 17:50)
Vystimasis neturetu veluoti. mano vaikas ismoko vartytis su itvaru, 6,5men ismoko netgi ropoti su juo, ir 7menesiu atsistoti. baisu ziuret budavo kai stodavosi lovyteje su itvaru. Bet nieko  ax.gif
Evuk, o kodelvaika vel gipsavo? Recidyvas?
O mes greit eisim gydytojai pasirodyti. Idomu ka pasakys  g.gif

Mes nebuvom operuoti, todėl Gintautienė iš karto sakė kad gali reikėti dar gipsuoti. Taip ir buvo doh.gif , viena pėdutė vėl truputį sukosi, kadangi mes vaikštom kas mėnesį, tai labai greitai pastebėję, sugipsavom ax.gif ir dabar lyg vėl viskas gerai biggrin.gif . Kai būna operuotis kojytės, gipsuoti tenka tikrai daug rečiau. Na bet nieko tongue.gif išgyvenom tongue.gif

Atsakyti