Įkraunama...
Įkraunama...

Šleivapėdžių klubas Nr.2

Na reikės eit pašnekėt, nes mes neoperuoti, bet va prieš mėnesį buvom dar gipsuoti porai savaičių g.gif biggrin.gif , tai tikiuosi kad ir turėtų pratęsti, leliaus nesivesiu tik dokumentus į komisiją nunešiu ax.gif ,nes dar sugalvos prisikabinti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes. Mes komisija praeita savaite- pirma kart praejom. Mum dviem metams dave.
Atsakyti
QUOTE(ingrida*** @ 2007 02 06, 21:52)
Sveikutes. Mes komisija praeita savaite- pirma kart praejom. Mum dviem metams dave.

Bet Jūs gal operuoti? Kaip keista man čia vienai davė tik metams g.gif .
Atsakyti
mum achilotomija padaryta. As nevaziavau i pati posedi, bet vyras sake daug neklausinejo nieko. Tai as galvojau, kad ten visiem ta pati duoda ir tiek.
Atsakyti
Na kaip Jūs laikotės jovial? ax.gif Ar jau pripratot prie batų? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes. Mano antroji dukryte gime sleivapedziuke- abieju kojyciu sleivapedyste. Kaire koja sunki forma.Is pradziu kai gime buvo labai baisu, apie sia liga nieko nezinojau. Gimdziau Kaune 2-oj ligononej- daktarai nieko neaiskino tik ,kad turiu gryzus nuvesti pas ortopedus, o ar pades ar ne nieks nesake. Tai aciu dievui 13 musu gyvenimo diena papuolem pas gyd.Gintautiene ir dabar gydomes. Mus 7 kartus gipsavo, nes kaire kojyte priesinosi. 02.01 mum nueme gipsus po achilotomijos ir dabar mes su batukais + balniuku dar, nes klubai truputi isnire. Bet as kazkaip su tais batukais nesusitvarkau man jie labai slysta- taisau ir taisau. O kaip jums ar taip nebuvo? Ar jie jum stipriai laikos? Mes dar tik 9d su jais gal reikia laiko, kad jie prisitaikytu prie kojytes, oda issitampytu ar ne?
Atsakyti
Merginos,
jau yra atidaryta nauja tema, butu gerai paprasyt moderatores,kad sia tema uzdarytu.
Atsakyti
QUOTE(ingrida*** @ 2007 02 09, 23:45)
Sveikutes. Mano antroji dukryte gime sleivapedziuke- abieju kojyciu sleivapedyste. Kaire koja sunki forma.Is pradziu kai gime buvo labai baisu, apie sia liga nieko nezinojau. Gimdziau Kaune 2-oj ligononej- daktarai nieko neaiskino tik ,kad turiu gryzus nuvesti pas ortopedus, o ar pades ar ne nieks nesake. Tai aciu dievui 13 musu gyvenimo diena papuolem pas gyd.Gintautiene ir dabar gydomes. Mus 7 kartus gipsavo, nes kaire kojyte priesinosi. 02.01 mum nueme gipsus po achilotomijos ir dabar mes su batukais + balniuku dar, nes klubai truputi isnire. Bet as kazkaip su tais batukais nesusitvarkau man jie labai slysta- taisau ir taisau. O kaip jums ar taip nebuvo? Ar jie jum stipriai laikos? Mes dar tik 9d su jais gal reikia laiko, kad jie prisitaikytu prie kojytes, oda issitampytu ar ne?

Sveika ingrida.Mes su tavim bendrakeleives.Mes taip pat lankomes pas Gintautiene,02 01mums taip pat nueme gipsiuka po achilotomijos ir uzdejo batus.Man atrodo,kad mes buvom po jusu poliklinikoje,atrodo jus maciau isenancius is gyd kabineto,labai norejau uzkalbinti,juk tos pacios bedos,bent palinket kantrybes tolimesniame gydyme-bet neisdrisau.
Mums irgi ta pacia diena dare rentgena del klubu,apsidziaugiau,kad viskas su jais gerai.O tau dar karta linkiu stiprybes ir kantrybes.
Mes su batais lyg ir apsipratom,kad neprisisneket,mazylis net ramesnis lyg pasidare,nei kaip buvo su gipsu.As batus dedu ant pedkelniu,tai jie man neslysta,laikosi.
Mes tai kita beda turim-sveikos kojytes kulniuko vietoje yra kauliuko atauga,vadinama "pentinu",tai truputi sunku su batu nesiojimu-spaudzia.Klijuoju tai perlona,tai vata,kad tik nenuspaustu iki zaisdos.
Vargelis,bet as tikiuosi,kad viskas bus gerai-i visa tai ziuriu teigiamai-laikas juk nestovi vietoje.
Atsakyti
sveikute pelaite. Tai tikriausiai kiekviena ketvirtadieni matydavomes prie gipsines ir nei viena neisdrysom pasneket. Kada dabar jums pas Gintautiene? Mum si ketvirtadieni.As dabar jau apsipratus su sia beda kazkaip irgi labai geros pabaigos tikiuos, nors jauciu, kad su viena kojyte bus vargo. O jusu sveika kojyte irgi batuke?
Atsakyti
QUOTE(evukas @ 2007 02 09, 16:13)
Na kaip Jūs laikotės jovial? ax.gif Ar jau pripratot prie batų? ax.gif

Labas.
Nezinau g.gif . Tikra tiesa lotuliukas.gif . Vakarais tampo kojas ir rekia; po nuemimo apaut galima tik vienam snekinant, o kitam aunant; kai pajaucia, jog apauti pradeda rekti. Ziurejau atidziai - niekur nenuspausta verysad.gif . Ai, jau pripratau, svarbiausia, kad nebera klaikios isterijos su ranku drebejimais.
Atsakyti
QUOTE(jovial @ 2007 02 12, 10:09)
Labas.
Nezinau g.gif . Tikra tiesa lotuliukas.gif .  Vakarais tampo kojas ir rekia; po nuemimo apaut galima tik vienam snekinant, o kitam aunant; kai pajaucia, jog apauti pradeda rekti. Ziurejau atidziai - niekur nenuspausta verysad.gif . Ai, jau pripratau, svarbiausia, kad nebera klaikios isterijos su ranku drebejimais.

Na tai po kurio laiko ir neberėks kai mausi, o maudytis maudosi normaliai, nes pas mane tai rėkdavo, tik tai išmoko truputį sėdėti tai parodėm kaip taškyti vandenį reikia tai tik taip ir išmaudom iki šiol lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evukas @ 2007 02 12, 16:54)
Na tai po kurio laiko ir neberėks kai mausi, o maudytis maudosi normaliai, nes pas mane tai rėkdavo, tik tai išmoko truputį sėdėti tai parodėm kaip taškyti vandenį reikia tai tik taip ir išmaudom iki šiol  lotuliukas.gif

Mes spec kedute naudojam, tai su maudynem neturim jokiu problemu, o po ju apsirengt bash.gif . Kai bandem be jos stupid.gif
vaikinas net tris kart po to nenorejo i vonele lipt.

Gal mes cia eteri tersiam?
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 02 03, 21:05)
Sveiki,tokia tema lyg ir yra,bet ten tik tryse bendrauja tarpusavyje ir tiek smile.gif ...

mastau.gif
Atsakyti