Įkraunama...
Įkraunama...

Šleivapėdžių klubas Nr.2

Aha as irgi atsimenu tokius bukus spyrius, vis jauciau kad kazkaip cia keistai sparod, bet kai gime tada tik it supratau g.gif , bet nieko, viskas bus gerai, tik siek tiek daugiau prieziuros ir rupestelio bus drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 13, 10:08)
as ir nezinau neka galvoti vaikas gime sveikom kojytem o kodel jos silpnos pasidare neaisku, dabar uzmovem batukus kad bent nekryptu kojele nes  kai basa kojyte net baisu ziureti reiks nueit kada paprasyt siuntimo aciu uz pasiulima 4u.gif

Dar vienas pasiulymas kad butu greiciau, aisku nezinau is kur esate, bet as visiems siulau uzsirasyti pas ortopeda ir kol sulauki eiles per ta laika pasiemi siuntima is vidaus gydytojo. Taip bus greiciau ir paskubekit, nes kojytems reikia ir manksteliu ir masazu, ortopedu paprasysi israsys siuntima ir gausit nemokamu masazu ir mankstu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1evukas1 @ 2009 02 13, 13:35)
Aha as irgi atsimenu tokius bukus spyrius, vis jauciau kad kazkaip cia keistai sparod, bet kai gime tada tik it supratau  g.gif , bet nieko, viskas bus gerai, tik siek tiek daugiau prieziuros ir rupestelio bus  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Dar vienas pasiulymas kad butu greiciau, aisku nezinau is kur esate, bet as visiems siulau uzsirasyti pas ortopeda ir kol sulauki eiles per ta laika pasiemi siuntima is vidaus gydytojo. Taip bus greiciau ir paskubekit, nes kojytems reikia ir manksteliu ir masazu, ortopedu paprasysi israsys siuntima ir gausit nemokamu masazu ir mankstu. mirksiukas.gif

as ir taip pagalvojau 4u.gif
Atsakyti
Na va, radau man aktualią temukę. Mūsų dukrytei taip pat nustatė šleivapėdystę. Avi dabar ortopedinius batukus, darom namuose masažus (gydytojos neprisileidžia), dar nešiojam pirštų įtvariukus, nes lipa vienas ant kito. Man įdomu, po kiek laiko matyti rezultatai ir kiek paprastai trunka toks gydymas? O kaip vėliau, ar paauglystėj, suaugus gali vėl išlįsti ši problema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 03 02, 02:52)
Na va, radau man aktualią temukę. Mūsų dukrytei taip pat nustatė šleivapėdystę. Avi dabar ortopedinius batukus, darom namuose masažus (gydytojos neprisileidžia), dar nešiojam pirštų įtvariukus, nes lipa vienas ant kito. Man įdomu, po kiek laiko matyti rezultatai ir kiek paprastai trunka toks gydymas? O kaip vėliau, ar paauglystėj, suaugus gali vėl išlįsti ši problema?  g.gif

Pasakyti kaip bus toliau labai pasakyti, buna recidyvu, buna greitai viskas ir tvarkingai susitvarko. Mums jau virs 3metu ir mes vis dar dirbam kojyciu atzvilgiu mirksiukas.gif Tad apsisarvuokit kantrybe. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes, jungiuos ir as i jusu bureli. Mano vaikinukui dabar virs metu, dar pats savarankiskai nevaiksto, bet vedamas uz rankutes truputi nori sleivoti. Buvo pas ortopede, tai sake, kad polinkis i sleivapedyste, bet situacija nera bloga. Dave siuntima masazams ir liepe nesioti namie basutes tvirtu uzkulniu. Gal kas galite rekomenduoti gera masazista tokio amziaus vaikuciui su tokiom problemelem? Mes esam is Kauno (Silainiai), gal kas lanketes Silainiu poliklinikoj? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
O ar masažuojat kuri namuose? blush2.gif Mes buvom pas masažistę, tai dukra praklykė visą laiką, nieko nesileido, todėl dirbam namuose. Gydytojas apie tai jau iš anksto buvo perspėjęs, kad nesileis ir kad teks namuose- toks amžius dabar. Gal galit pasidalint, kokius pratimus darot ar kur internete dar žinot? Mums rodė masažistė, bet kai toks klykimas buvo, stresas abejoms, tai pusę pamiršau doh.gif
Atsakyti
[sveikos, mumsjau trys metukai ir abi kojytes dedama krypsta i vidu, kai budamos metuku tikrinomes sake isaugs.bet neisaugo g.gif taigi dabar paprasiau siuntimo i ortopedini ir bandysim eiti tenais. labai issigandau kaip perskaiciau apie operacijas blink.gif kokiu atveju jo sreikalingos?
pas koki gydytoja ortopediniame registruotis?
Atsakyti
QUOTE(agneee1 @ 2009 03 11, 19:19)
[sveikos,  mumsjau trys metukai ir abi kojytes dedama krypsta i vidu, kai budamos metuku tikrinomes sake isaugs.bet neisaugo  g.gif  taigi dabar paprasiau siuntimo i ortopedini ir bandysim eiti tenais.  labai issigandau kaip perskaiciau apie operacijas  blink.gif    kokiu atveju jo sreikalingos?   
  pas koki gydytoja ortopediniame registruotis?

Laba, mes Ortopediniame registravomes pas Loreta Navickiene (buv. Vasiliauskiene). Daug geru rekomendaciju apie ja girdejau. Siaip tokia grieztoka, bet man patiko. O ar jums reikes operacijos, tai pasakys tik gydytojas. Sekmes. 4u.gif
Atsakyti
o kiek mazdaug laiko reikia laukti ? ar eiles dideles?
Atsakyti
Sveikos, mano suneliui nustate sleivaslaunyste, tai nezinau ar i ta skyreli pataikiau 4u.gif Dabar mums jau ketveri, kai gime viskas buvo tvarkoje. Budamas maziukas labai mego sedeti kaip "varliukas",kojytes issketes i sonus. Dabar turim rezultata, kojos krypsta ikso forma, vaiksto siek tiek sunkiau nei sveiki vaikuciai. Gal cia yra mamyciu,auginanciu tokius vaikucius. Pasidalintume patirtimi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2009 03 13, 21:57)
Sveikos, mano suneliui nustate sleivaslaunyste, tai nezinau ar i ta skyreli pataikiau 4u.gif Dabar mums jau ketveri, kai gime viskas buvo tvarkoje. Budamas maziukas labai mego sedeti kaip "varliukas",kojytes issketes i sonus. Dabar turim rezultata, kojos krypsta ikso forma, vaiksto siek tiek sunkiau nei sveiki vaikuciai. Gal cia yra mamyciu,auginanciu tokius vaikucius. Pasidalintume patirtimi. blush2.gif

mano dukrytei dar nėra 2 metukų. pas traumatologus kreipėmės, kai jai buvo apie 6 mėn-lyg buvo įtarta displazija, diagnozė nepasitvirtino, bet gydytoja rekomendavo, kai sodinamės ją ant kelių, skėsti kojytes. dabar nuo tokio sėdėjimo kojytės turi polinkį krypti į x formą. Šiaip dar jai nesimato, aš tą x pastebiu tik tada, kai ji užsiožiuoja ir įtempia kojytes. Kojytės krypsta, kadangi silpni kelio sąnario raisčiai. Gydytoja rekomendavo žuvų taukus, masažus (mankštoms mes per mažos, nežinau kaip ir su masažais seksis) ir sakė geriausias vaistas nuo tokios ligos-dviračio minimas. Mes dar aišku tam taip pat per mažos, bet kaip užaugs, jos geriausias draugas turėtų būti dviratukas. Šiaip esu girdėjusi, kad vaikučiams su tokiomis problemomis deda įtvarus. Ar jus nesidomėjote?
Atsakyti
QUOTE(sigb @ 2009 03 19, 09:54)
mano dukrytei dar nėra 2 metukų. pas traumatologus kreipėmės, kai jai buvo apie 6 mėn-lyg buvo įtarta displazija, diagnozė nepasitvirtino, bet gydytoja rekomendavo, kai sodinamės ją ant kelių, skėsti kojytes. dabar nuo tokio sėdėjimo kojytės turi polinkį krypti į x formą. Šiaip dar jai nesimato, aš tą x pastebiu tik tada, kai ji užsiožiuoja ir įtempia kojytes. Kojytės krypsta, kadangi silpni kelio sąnario raisčiai. Gydytoja rekomendavo žuvų taukus, masažus (mankštoms mes per mažos, nežinau kaip ir su masažais seksis) ir sakė geriausias vaistas nuo tokios ligos-dviračio minimas. Mes dar aišku tam taip pat per mažos, bet kaip užaugs, jos geriausias draugas turėtų būti dviratukas. Šiaip esu girdėjusi, kad vaikučiams su tokiomis problemomis deda įtvarus. Ar jus nesidomėjote?

Kai gime viskas buvo tvarkoje,kojytes sketesi i sonus pagal norma, tai jokio itvaro nereikejo.Musu probleme, manau tame, kad vaikas labai alergiskas,kalcio gavo per mazai, kauliukai minksti. Jis mego sedeti "varlyte",o kadangi kaulai minksti, tai atsirado polinkis i iksiuko formos kojytes. Nors dabar stebiu ir kitus vaikus, daznai vaikai taip sedi zaisdami, ir nieko. Bet tai sveiki vaikuciai, o mes is alergijos maistui iki dabar neissikapstom verysad.gif O dviratuka visa praeita vasara mynem. Namuose mankstas darom,dar reikia sedeti kuo daugiau "turkiskai", sukryziavus kojytes. Zuvu tauku, labai gaila, bet gert negalim, nors ir be priedu, alergizuoja.Masazus irgi nedarem, kadangi turim atopiska oda.Vel laukiam siltesniu oru ir dviratuko,vel minsim thumbup.gif
Atsakyti