Įkraunama...
Įkraunama...

Šleivapėdžių klubas Nr.2

QUOTE(linsideja @ 2009 02 08, 15:38)
O biuleteni galima imti tarkim teciui 2 savaitem,o paskui mamai 2 savaitem su ta pacia liga?O kaip sanatorija,tikriausiai teks imti  man savo atostogu saskaita.Pasake ,kad biuletenis nepriklauso bunant sanatorijoj.Mums aktualu,nes esam po operacijos.Dar neapsisprendziau kur vaziuoti.O i kokia sanatorija jus 1evukas1 vaziuosit?
Patarkit mamytes kuria sanatorija geriau pasirinkti.

Biuletenis priklauso bendrai abiem tevams 2savaites o ne po 2 savaites. As paskui pasiemiau biuleteni ant saves. Ryt mes jau gipsus nusiimam, kadangi as is Kauno ir nenoriu kazkur vaziuoti, o nakvoti namie, mus sius i Kaune esancia sanatorija. Ryt galesiu daugiau papasakoti, kaip ten viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1evukas1 @ 2009 02 08, 21:51)
Biuletenis priklauso bendrai abiem tevams 2savaites o ne po 2 savaites. As paskui pasiemiau biuleteni ant saves. Ryt mes jau gipsus nusiimam, kadangi as is Kauno ir nenoriu kazkur vaziuoti, o nakvoti namie, mus sius i Kaune esancia sanatorija. Ryt galesiu daugiau papasakoti, kaip ten viskas  mirksiukas.gif

gal galit pasakyti kur kaune ta sanatorija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tormika @ 2009 02 09, 01:06)
gal galit pasakyti kur kaune ta sanatorija verysad.gif

na va siandien buvom sanatorijoj ji randasi Panemuneje Elniu g.4, patalpos per du pastatus, pradzioj siule su nakvyne atskira kambari su dusu ir tualetu, TV kiekviename kambaryje. Bet kadangi mes be nakvynes tai proceduros iki pietu tai gaunam maitinima ir yra vaiku kambarys. Viskas tvarkinga, bet sena viename pastate. Bet kai tik pusei dienos tai gerai, gyventi turbut nei vienoje sanatorijoje negaleciau doh.gif
Atsakyti
nezinau ar cia pataikiau bet nezinau su kuo pakalbet mes buvom jau dukart pasdaktaru ir nieko nemato pirmasyk pasake kad sanario uzdegimas kelias dienas pagerem vaistuku ir maziukas nebeslubavo o dabar pedute vel deda sonu jau 5diena persviete ir pedute ir ciurna bet nieko tai nemate sako turbut kazkas su klubo sanariu dabar sake kasdiena matuotis temperatura ir ziuret jei koja visai persikreips tada vel kreiptis nezinau kaip vaikui priversti deti tiesiai kojyte ir kaip suprasti kad tai kazkas negerai klubo sanariu ?ir dar pasake kad labai silpni berniuko sanariai ir raisciai kad reikia vandens proceduru masazu ir mankstu 4u.gif
Atsakyti
Labas mamytes. Mes gimem pries 11 d. ir taip gyvenimelis sudeliojo, kad papyldem jusu gretas igimta sleivapedyste vienos kojytes. kiek skaitinejausi sitame forume tai jus jau turite patirties. o mum tik sendien uzdejo pirma gipsiuka. rasau nes gal turesit kokiu patarimu ir jieskau su kuo galima pakalbeti ta tema. nes kolkas tik norisi staugti ne savu balsu ir kaskarta keicent pampersiuka spaudze sirdute.Kitiem suprast ira sunku nes kol nesusiduri su tokiom bedom paprasceusei nesupranti ka tai reiskia. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare1202 @ 2009 02 12, 16:28)
Labas mamytes. Mes gimem pries 11 d. ir taip gyvenimelis sudeliojo, kad papyldem jusu gretas igimta sleivapedyste vienos kojytes. kiek skaitinejausi sitame forume tai jus jau turite patirties. o mum tik sendien uzdejo pirma gipsiuka. rasau nes gal turesit kokiu patarimu ir jieskau su kuo galima pakalbeti ta tema. nes kolkas tik norisi staugti ne savu balsu ir kaskarta keicent pampersiuka spaudze sirdute.Kitiem suprast ira sunku nes kol nesusiduri su tokiom bedom paprasceusei nesupranti ka tai reiskia. verysad.gif

Uoj laikykis mamyte, as irgi blioviau pirmom dienom, paskui paskui pagalvojau, kad turiu buti stipresne uz ta problema kuri mus aplanke 4u.gif Pas mus abieju koju sleivapedyste, tad mes nuo 3d. buvom gipsuoti. O pas Jus tik viena koja gipsuota? As naktim tarp kojyciu dedavau nedidele pagalvyte kad patogiau butu miegoti ir vartydavau vaiki naktim kai tik niurzget pradedavo. Susitvarkykit neigaluma tik dabar. Jei kils kokiu klausimu rasyk, visos pagelbesim.

gobsiukas
pirmiausiai tai pas ortopeda pasiulyciau nueiti kad klubus istirtu, daugiau bijau ka pasakyti, nes su tuo nesusidurus unsure.gif
Atsakyti
pas mano mergica tik viena pedute. istikro guodzuosi kad nera taip blogai kaip galejo buti bet vistiek stoga rauna kad visdelto nera viskas idialu. neramina tai kiek laiko tai uztruks.ar spes sutvarkyt iki kol jai prireiks kojites vaiksciojimui. gyditojas nieko konkrecei pasakyt negali bus matyt tada ir tada.jei bus taip ar kitaip isejus is gyditojo taip ir nesupratau iki kada gereusiu atveju ir iki kada blogeusiu. sake 90 proc vaiku reikia ahilo sausgysle trumpint o tai geriau kad ankceu ar veliau tai darytu. na vienu zodziu pasimetus esu kaip reta. o ortopedas apziurejo ir klubiukai ir kita kojite viskas gerai tik viene pedute nekas. dar sake kad tai ira genuose,igimta bet akys isoko tiek man tiek vyrui nes gimineje nieko panasaus net nera.
Papildyta:
o neigaluma ryt eisiu tvarkyt minejo gyd. kad iskart susitvarkyt.
Atsakyti
QUOTE(Gintare1202 @ 2009 02 12, 17:19)
pas mano mergica tik viena pedute. istikro guodzuosi kad nera taip blogai kaip galejo buti bet vistiek stoga rauna kad visdelto nera viskas idialu. neramina tai kiek laiko tai uztruks.ar spes  sutvarkyt iki kol jai prireiks kojites vaiksciojimui. gyditojas nieko konkrecei pasakyt negali bus matyt tada ir tada.jei bus taip ar kitaip isejus is gyditojo taip ir nesupratau iki kada gereusiu atveju ir iki kada blogeusiu. sake 90 proc vaiku reikia ahilo sausgysle trumpint o tai geriau kad ankceu ar veliau tai darytu. na vienu zodziu pasimetus esu kaip reta. o ortopedas apziurejo ir klubiukai ir kita kojite viskas gerai tik viene pedute nekas. dar sake kad tai ira genuose,igimta bet akys isoko tiek man tiek vyrui nes gimineje nieko panasaus net nera.
Papildyta:
o neigaluma ryt eisiu tvarkyt minejo gyd. kad iskart susitvarkyt.

O is kokio miesto Jus esate? Mes ahilo operacija darem dabar kai jam suejo 3 metukai, nezianu kada geriau, vieni sako kai anksciau padaro yra didesne recidyvo tikimybe. Cia buna arba paveldima bet po gimdymo man iskarto eme krauja ir siunte i Vilniu istirti, tai atmete paveldimumo tikimybe, tiesiog kaip augo vaikis pilve jam vietos mazoka buvo ir viskas, uzsisuko pedutes, ir taip formavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(1evukas1 @ 2009 02 12, 20:30)

Mažyliui gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Prisiskaičiau čia jūsų bėdelių, tai mūsiškės tuomet visai ne bėdelės schmoll.gif laikykitės ir būkit stiprios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tatedo @ 2009 02 13, 00:21)
Mažyliui gimtadienio proga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Prisiskaičiau čia jūsų bėdelių, tai mūsiškės tuomet visai ne bėdelės schmoll.gif  laikykitės ir būkit stiprios 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu uz sveikinimus ax.gif , o mes kaip nors nera cia jau pati baisiausia problema bet kaip mamoms tai sunku pradzioj buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(1evukas1 @ 2009 02 12, 16:01)

gobsiukas
pirmiausiai tai pas ortopeda pasiulyciau nueiti kad klubus istirtu, daugiau bijau ka pasakyti, nes su tuo nesusidurus  unsure.gif

as ir nezinau neka galvoti vaikas gime sveikom kojytem o kodel jos silpnos pasidare neaisku, dabar uzmovem batukus kad bent nekryptu kojele nes kai basa kojyte net baisu ziureti reiks nueit kada paprasyt siuntimo aciu uz pasiulima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1evukas1 @ 2009 02 12, 21:30)
O is kokio miesto Jus esate? Mes ahilo operacija darem dabar kai jam suejo 3 metukai, nezianu kada geriau, vieni sako kai anksciau padaro yra didesne recidyvo tikimybe. Cia buna arba paveldima bet po gimdymo man iskarto eme krauja ir siunte i Vilniu istirti, tai atmete paveldimumo tikimybe, tiesiog kaip augo vaikis pilve jam vietos mazoka buvo ir viskas, uzsisuko pedutes, ir taip formavosi  doh.gif

mes is kauno rajono Garliavos. na i vilniu ir siunte kraujo tyrimams bet kolkas dar atsakymas neatejo. o man ir atrodo kad kojite pati ussispaude ir taip auginom.nes dar pilviuki viena kojite auksceu sparde o kitoje puseje nesuprasdavau ar rankyte ar keliuku musdavosi. dabar kaip ir aisku pasidare kaip jei ten patogu buvo. doh.gif
Atsakyti