Įkraunama...
Įkraunama...

Šleivapėdžių klubas Nr.2

QUOTE(SIRDELE 24 @ 2008 07 31, 01:04)
tai jau taip , tu mokesciu vis daugiau ir daugiau , bet jei zmogus esi galvotas , tai sugalvosi kaip prasisukti ir uzsidirbti pinigeliu , va maniskis svedijoje pradzia padare , o toliau tes versliuka su lietuva  thumbup.gif  , kiekvienas sukasi kaip sugeba ,kad Lietuvoj nors ir koki versliuka sukti reikalinos investicijos , o jas nelabai ir susikrausi is paprastos algos , tai toks tikslas ir buvo isvaziuot , uzsidirbti ant investiciju ir gryzus i LT toliau gyventi ir vystytis  smile.gif

Tai thumbup.gif ,kad jums taip pasiseke.
Atsakyti
As pastebejau,kad mano moteriskaite ir be batuku kojytes, taip pat laiko,teisingai,ir kai kelia i virsu,buna issiskietus ir pirsciukai ziuri i priesingas puses,kaip butu su batukais. lotuliukas.gif tiek jau prie tu batu priprato,kad nebesupranta,kad yra be batu.
O jums po operacijos iskart kojytes pasidre,kaip turi but,ar palaipsniui?Mums tai iskart grazios buvo. thumbup.gif Kad tik nebesisuktu atgal.Butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kettim @ 2008 08 09, 10:49)
As pastebejau,kad mano moteriskaite ir be batuku kojytes, taip pat laiko,teisingai,ir kai kelia i virsu,buna issiskietus ir pirsciukai ziuri i priesingas puses,kaip butu su batukais. lotuliukas.gif tiek jau prie tu batu priprato,kad nebesupranta,kad yra be batu.
O jums po operacijos iskart kojytes pasidre,kaip turi but,ar palaipsniui?Mums tai iskart grazios buvo. thumbup.gif Kad tik nebesisuktu atgal.Butu  thumbup.gif

jau po pirmo gipsavimo jos buvo atsisukusios i teisinga puse , man net akys ant kaktos islipo , kaip sitiek laiko mus gipsavo Lietuvoj (apie 3 menesius) ir jokio rezultato nebuvo , o Vokietijoj jau sakau po pirmo gipsavimo matesi ryskus pasikeitimas , tai ir mano maziui lygiai taip pat kai nuimdavo gipsiukus irgi kojytes taip ir likdavo tos padety kaip ir gipse , o su batukais kaip buvo nelabai ir prisimenu , jis pas mane jau gal kokia 5-6 menesiu buvo , tai tokio amziaus ir spardydavos ir vartydavos tai nelabai ir budavo butetnt toj padety kaip su batukai , jis suglausdavo kojas , bet pedutes teisingai budavo thumbup.gif
Atsakyti
Niu va mes po metu pasirodem ortopedei del savo sleivu peduciu. Viskas gerai, pedutes grazios. O biski sleivoja del to, kad vaikam iki treju metu atsistatineja blauzdikauliai, o as taip pergyvenau, dabar ramu. Kontrolei vel po metu pasirodyt. Taip, kad stiprybes mamyte ir vaikuciam sveikateles, bus visu kojytes dailios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2008 08 21, 14:02)
Niu va mes po metu pasirodem ortopedei del savo sleivu peduciu. Viskas gerai, pedutes grazios. O biski sleivoja del to, kad vaikam iki treju metu atsistatineja blauzdikauliai, o as taip pergyvenau, dabar ramu. Kontrolei vel po metu pasirodyt. Taip, kad stiprybes mamyte ir vaikuciam sveikateles, bus visu kojytes dailios smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kazin kiek laiko jas reiks srebeti. g.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif . Norėčiau prisijungti prie jūsų temelės. Mano merginai trys metai. Kai buvo 3 mėn. jai pripažino klubų displaziją ir beveik 4 mėn. vargšiukė buvo su Freiko pagalvėle. Po to viskas atsistatė,buvo mankštos,masažai. Praeitą savaitę darželyje lankėsi ortopedai ir iš auklėtojos sužinojau tik tiek, kad su klubais tvarkoj,bet pripažino šleivapėdystę doh.gif . Nors anksčiau niekas to nematė.
Atsakyti
QUOTE(Danielle @ 2008 09 15, 17:17)
Laba diena smile.gif . Norėčiau prisijungti prie jūsų temelės. Mano merginai trys metai. Kai buvo 3 mėn. jai pripažino klubų displaziją ir beveik 4 mėn. vargšiukė buvo su Freiko pagalvėle. Po to viskas atsistatė,buvo mankštos,masažai. Praeitą savaitę darželyje lankėsi ortopedai ir iš auklėtojos sužinojau tik tiek, kad su klubais tvarkoj,bet pripažino šleivapėdystę doh.gif . Nors anksčiau niekas to nematė.

Sveika prisijungusi.Nesuprantu,kaip galejo nepastebet,o tai,kaip tavo mergyte vaiksciojo,ar cia kokia lengva sleivapedystes forma? g.gif Tai ka jie dabar darys,gipsuos,toki dideli vaikuti.Siaubas. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Danielle @ 2008 09 15, 17:17)

Ot cia tai gydytojai blink.gif Nebent gal ji siaip jas suka, ne skai sleivapadyste tai ji ir kai stovi ir miega, pedutes pasuktos i vidu. Maniske jau rasiau cia, kad viena koijyte labiau sleivina, bet cia del pilnai dar neatsistaciusio blauzdikaulio, savaime pas vaikus susitvarko. Jums gal ir nereiks gipsuot, tik specialius batukus panesiosit.
Siaip siulau pasiimti is gydytojos siuntima ir i Santariskes, pas ortopeda. Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Man ir dėl klubukų iš karto niekas nepasakė,nors ortopedė sakė,kad jau gimdymo namuose turėjo matyt verysad.gif . Dabar eisiu pas savo gydytoją,kad duotu siuntimą pas ortopedus. Aš lankiausi pas Kauno Raudonojo Kryžiaus ortopedus.
Papildyta:
Man dukrytės eisena visada truputį nepatiko,bet visi sakė,kad išsigalvoju. O šiaip pėdutes ji stato normaliai,tik kai sėdi,jos būna pasuktos į vidų.
Atsakyti
QUOTE(Danielle @ 2008 09 16, 11:08)
Man ir dėl klubukų iš karto niekas nepasakė,nors ortopedė sakė,kad jau gimdymo namuose turėjo matyt verysad.gif . Dabar eisiu pas savo gydytoją,kad duotu siuntimą pas ortopedus. Aš lankiausi pas Kauno Raudonojo Kryžiaus ortopedus.
Papildyta:
Man dukrytės eisena visada truputį nepatiko,bet visi sakė,kad išsigalvoju. O šiaip pėdutes ji stato normaliai,tik kai sėdi,jos būna pasuktos į vidų.

rekomenduoju apsilankyti Kaune , ortopedijos klinikoje, pas ortopede Gintautiene.
Atsakyti
QUOTE(SIRDELE 24 @ 2008 09 19, 21:53)
rekomenduoju apsilankyti Kaune , ortopedijos klinikoje, pas ortopede Gintautiene.

Dėkui už rekomendaciją 4u.gif
Atsakyti
Labukas labai noreciau kad pasidalintute savo patirtimi. Mano mergyte kelios dienos negerai jaucias- vis sako , kad popa ir verkia rodydama i kojas. Jai 2m dabar, o su itvaru turesim miegot iki 3m. Tai ar gali but koks pablogejimas, kaip nors suktis tos kojytes atgal. Nors miegam tai saziningai kiekviena nakti. Ar kuriai pasitaike kas nors panasaus? g.gif
Atsakyti