Įkraunama...
Įkraunama...

Šleivapėdžių klubas Nr.2

QUOTE(jovial @ 2007 02 02, 15:47)
Jai atrodo, kad jis pedutes atgal i sleivapediskuma suka.

Jau metai ,kaip darom kasdien,bet i sleivapediskuma neatsuko. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, man labai reikia patarimo. mano mazei nueme gipsus po achilotomijos ir uzdejo batukus. man viena kojyte slysta is batuko. ar kuriai taip buvo? stengiuo stipriai suverst, bet isslysta vistiek. Gintautiene sake ziuret per tas skylutes batuko aule ar kulniukas vietoj. ar jis mamytes turi but labai prisispaudes ar gali but truputi pakiles?
Atsakyti
QUOTE(ingrida*** @ 2007 02 03, 00:25)
Sveikos mamytes, man labai reikia patarimo. mano mazei nueme gipsus po achilotomijos ir uzdejo batukus. man viena kojyte slysta is batuko. ar kuriai taip buvo? stengiuo stipriai suverst, bet isslysta vistiek. Gintautiene sake ziuret per tas skylutes batuko aule ar kulniukas vietoj. ar jis mamytes turi but labai prisispaudes ar gali but truputi pakiles?

Sveika. Maniskiui slydo pirmas dvi dienas 2 ir 1kart, bet tik todel, kad buvo per laisva ir dirzelis dar tempesi, o virsutinis lipdukas laisviau. Kulniukas visuose ortopediniuose batuose privalo buti prie pado. Gal po achilotomijos gali buti kitaip, bet labai abejoju.
Atsakyti
Atidarau naują temą,pasibaigus senajai,
bet gal jau panaši sukurta?
Atsakyti
QUOTE(lantajo @ 2007 02 03, 18:46)
Atidarau naują temą,pasibaigus senajai,
bet gal jau panaši sukurta?

Sveiki,tokia tema lyg ir yra,bet ten tik tryse bendrauja tarpusavyje ir tiek smile.gif na pas mus yra vaikas su įgimta šleivapėdyste,patirtis jau didelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida*** @ 2007 02 02, 23:25)

Sveika, kas dėl batukų, tai būna ir kojinytės ne visos tinka, vienos slidesnės kitos geriau laiko kojytę. O aš kai segu tai svarbiausia kad tas vidurinis kur sagtis stipriai būtų suspaustas ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
prazioj neradau naujos temos, geraiu butu jei ji butu prie temu, o ne prie forumu, bet nesvarbu, kam reik suras mirksiukas.gif
Uzjauciu,kas vargsta su naujais batais. Mano vaikas adaptavosi per menesi. Bet irgi varagau. Svarbu,kad batai nenuspaustu kojyciu, bet ir kad nesmuktu. As papildomai ant uzkulnio nesiau kad priklijuotu toki minksta gabaleli, kad batukai gerai laikytusi ir nesmuktu. Pati pamenu,kiek vargau su saviske,kol priprato, visa laik su ja ant ranku budavau. Daug kantrybes reikia.
Jai atrodo, kad jis pedutes atgal i sleivapediskuma suka.
na i sleivapediskuma tikrai nesuka. Darant si pratima tempiasi achilas, o dar reikalingas tam, kad pedutes nepradetu suktis i vidu. Nes maniske tai nemesgsta sio pratimo, o ir batus ilgai neatnesiojom. Tai pedutes tarsi nuo puses pasisuko i vidu (priekine pedos dalis) na nezinau kaip paiskinti. O sonine pedos dalis pasidaro kaip skliaustelis. Tai vat tam ir reikalingas sis pratimas. Nors tai turetu geriau paaiskinti gyditojas. Nors siaip padetis pas mus nera bloga, vaikas visa laik namie su spec ortopedinem basutem, kurios neleidzia pedutem suktis vidun. Tik kai basa eina, tai matosi,kad pasisuka. Na bet pagyvensim pamatysim ,kaip ten bus.
Beje gal zinot kuri santariskese registraturos numeri. Reikia mums pas gyditoja uzsirasyti, o nerandu kaip paskambinti (ir internete neradau).
Tai tiek,kantrybes visoms.
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2007 02 05, 15:15)
Beje gal zinot kuri santariskese registraturos numeri...

Ryt ten busiu (tik kitam skyriuj). Galiu paklaust. Kurio reikia: poliklinikos ar ortopedinio skyriaus? Nelabai nusimanau. Mes pas Galvydiene vaziuojam pirmadieniais ryte 9val. - visada buna gipsineje. Veliau dirba Virsuliskese, o antradieniais, kiek zinau, operuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovial: 05 vasario 2007 - 18:22
QUOTE(violla @ 2007 02 05, 15:15)
Beje gal zinot kuri santariskese registraturos numeri. Reikia mums pas gyditoja uzsirasyti, o nerandu kaip paskambinti (ir internete neradau).

Sveika,registraturos numeris 8-52-720568
Atsakyti
Sveikutės, gal kas žinot ar pratęsia neįgalumą dar metams ar ne? g.gif
Atsakyti
Sveiki,
mums pratese neigaluma, 2 metams. Pirmasis taip pat dviem metams buvo. Ir prasitesti ejau viena be vaikelio. Reikejo tik dokumentus visus atsivezti. Ar prates priklauso nuo to, kokia bus parasyta diagnoze. Jei pagal ja galima bus isduoti neigaluma, tai ir privales isduoti. mano ziniomis galima gauti pagal igimta sleivapedyste, bet lyg turi buti operuota. Jei achilotomija buvo iforminta kaip operacija, tai viskas ok. Ir dar galima gauti pagal sanario kontraktura. Cia labai priklauso nuo gydancio ortopedo geranoriskumo ir nuo seimos gydytojos. Tai va tiek. Sekmes!!!
Atsakyti
QUOTE(evukas @ 2007 02 06, 16:23)
Sveikutės, gal kas žinot ar pratęsia neįgalumą dar metams ar ne? g.gif

Sveika,jei dar vis nesiojat itvara,manau tikrai turetu pratesti.Paprasyk rekomendacijos is oropedo ir pakalbek su savo apylinkes gydytoja.Juk ji viska sutvarko komisijai ax.gif
Atsakyti