Įkraunama...
Įkraunama...

Šleivapėdžių klubas Nr.2

O aš kartais dėkodavau Dievui, kad tik tiek mums teko, nes prisižiūrėjusi esu pakankamai vaikiukų su daug baisesnėm diagnozėm unsure.gif
Tad mūsų šleiviukams viskas bus gerai mirksiukas.gif Svarbiausia gali vaikščioti ir lakstyti, o visa kita tik mažos smulkmenos. Žinoma mes, mamos, visada turime išlikti budrios, bet visoms linkiu pabūti nors trupučiuką optimistėmis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė: 01 liepos 2008 - 13:47
Mamos turiu klausima?Kaip jusu maziukai prieme ortopedinius batukus,tuos sujungtus?Vakar mano mergytei juos uzdejo,laipsnis buvo tarp 60 ir 70,Tai ji klyke nenustodama,nezinau kodel,gal jai skauda?visgi zaizdeles po operacijos dar nesugijusios.Koks laipsnis jusu batuku,gal galit,kas paziureti.Mano vyras sumazino laipsni,padare tarp 30_40 ir vaikutis nustojo cypes?siandien bandysim didinti laipsni,darysim ant 40,gal pripras?Kaip jus manot ka doh.gif situacija? doh.gif g.gif
Atsakyti
O kokie masažai būna esant plokščiapėdystei? ...gydytoja paminėjo kamuoliuką skliautui masažuoti...gal žinote, kur galima pačiam išmokti, kaip su juo elgtis?
Atsakyti
4u.gif ortopedinius batukus 24d turiu jei kam reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tulpe: 03 liepos 2008 - 13:52
QUOTE(tulpe @ 2008 07 03, 14:50)
4u.gif ortopedinius batukus 24d turiu jei kam reikia  4u.gif

kiek cm viduje?
O vis del to mano susirupinimas buvo pagristas. turbut mamos jaucia wub.gif mums pripazino laisvus koju raiscius, ir atsirandancia ploksciapadyste nusipirkom masazams kamuoliuka,kaip juo nauotis paaiskino gydytoja. basam ant lygaus pavirsiaus negalima vaikscioti, o vat lauke ant nelygaus, akmenuoto netgi butina. rekomenduojamas baseinas. gavom padukus i batukus, o po 2 menesiu turesim ir pacius batukus padadytus butent mums smile.gif bet iki to laiko kol sulauksim savuju noreciau mazyliui nupirkti batukus, kad namuose su jais lakstytu, nes namie jis nepripazista batu, laksto basas sad.gif tai vat tokios pas mus naujienos!
Atsakyti
Sveikos mamytes esu kineziterapeute dirbu su vaikais darau gyd manksta ir masaza vaziuoju i namus jei kam reiks visada prasom smile.gif Kaune
Atsakyti
QUOTE(niekogero:( @ 2008 07 04, 14:27)
kiek cm viduje?
O vis del to mano susirupinimas buvo pagristas. turbut mamos jaucia  wub.gif  mums pripazino laisvus koju raiscius, ir atsirandancia ploksciapadyste nusipirkom masazams kamuoliuka,kaip juo nauotis paaiskino gydytoja. basam ant lygaus pavirsiaus negalima vaikscioti, o vat lauke ant nelygaus, akmenuoto netgi butina. rekomenduojamas baseinas. gavom padukus i batukus, o po 2 menesiu turesim ir pacius batukus padadytus butent mums smile.gif bet iki to laiko kol sulauksim savuju noreciau mazyliui nupirkti batukus, kad namuose su jais lakstytu, nes namie jis nepripazista batu, laksto basas sad.gif tai vat tokios pas mus naujienos!

4u.gif Viska ka jums sake yra tikra tiesa namuose turi lakstyt su avaline . Tie batukai kuriuos jums padarys tikrai nebus patogus nes jie fiksuoja kojyte yra gan kieti , todel masazai ir maksta yra butini bent 2 kart metuose cia as kalbu apie ploksciapedyste del silpnu raisciu masazai gerai ir dazniau kol vaikutis mazas nes didesnis gali daryti spec manksta o mazas tik guleti ir buti masazuojamas nes kaip jusu 1m 3 men norm mankstos nepadarys na cia is praktikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niekogero:( @ 2008 07 04, 14:27)
kiek cm viduje?
O vis del to mano susirupinimas buvo pagristas. turbut mamos jaucia  wub.gif  mums pripazino laisvus koju raiscius, ir atsirandancia ploksciapadyste nusipirkom masazams kamuoliuka,kaip juo nauotis paaiskino gydytoja. basam ant lygaus pavirsiaus negalima vaikscioti, o vat lauke ant nelygaus, akmenuoto netgi butina. rekomenduojamas baseinas. gavom padukus i batukus, o po 2 menesiu turesim ir pacius batukus padadytus butent mums smile.gif bet iki to laiko kol sulauksim savuju noreciau mazyliui nupirkti batukus, kad namuose su jais lakstytu, nes namie jis nepripazista batu, laksto basas sad.gif tai vat tokios pas mus naujienos!

Mano sūnui taip pat nustatė laisvus raiščius. Bet kaip padaryti masažą 2 metų vaikui, neįsivaizduoju, juk ne kūdikis.
Gal galėtumėte papasakoti apie masažą su kamuoliuku? Mums gydytoja tik užsiminė apie jį, nežinau, iš ko galėčiau išmokti.
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2008 07 04, 16:57)
Mano sūnui taip pat nustatė laisvus raiščius. Bet kaip padaryti masažą 2 metų vaikui, neįsivaizduoju, juk ne kūdikis.
Gal galėtumėte papasakoti apie masažą su kamuoliuku? Mums gydytoja tik užsiminė apie jį, nežinau, iš ko galėčiau išmokti.

mums gydytoja paaskino kaip juo masazuoti smile.gif nieko ipatingo nera (bent jau taip pasirode) wub.gif tereikia stipriau paspaudus sukamaisiais judesiukais vedzioti per kojos peda (jauciasi kaip i tuos judesukus reaguoa koja- susitraukineja raumenukai), po to ta pati daryti ir su blauzda smile.gif ir taip kasdien po 5 min kiekviena kojyte smile.gif mano mazylis labai noriai leidziasi smile.gif tik sako, kad kutena smile.gif
virve, maniskiui 3m ir 6 men smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekogero:(: 06 liepos 2008 - 08:54
QUOTE(niekogero:( @ 2008 07 06, 09:50)
mums gydytoja paaskino kaip juo masazuoti smile.gif nieko ipatingo nera (bent jau taip pasirode) wub.gif  tereikia stipriau paspaudus sukamaisiais judesiukais vedzioti per  kojos peda (jauciasi kaip i tuos judesukus reaguoa koja- susitraukineja raumenukai), po to ta pati daryti ir su blauzda smile.gif ir taip kasdien po 5 min kiekviena kojyte smile.gif mano mazylis labai noriai leidziasi smile.gif tik sako, kad kutena smile.gif
virve,  maniskiui 3m ir 6 men smile.gif smile.gif

4u.gif tai toks jau ir manksta gali daryti blush2.gif kazkaip ne taip paziurejau blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virve @ 2008 07 06, 12:07)
4u.gif tai toks jau ir manksta gali daryti  blush2.gif kazkaip ne taip paziurejau  blush2.gif  smile.gif

tik del mankstos mums nieko nesake kazkodel sad.gif
Atsakyti
QUOTE(niekogero:( @ 2008 07 06, 14:24)
tik del mankstos mums nieko nesake kazkodel sad.gif

4u.gif o manksta ir yra pagrindas jos turejo apmokyt nera ten nieko labai sudetingo smile.gif
Atsakyti