Įkraunama...
Įkraunama...

Šleivapėdžių klubas Nr.2

Siandien buvom pas ortopeda, tai mus neramino. Maniau,kad viskas bus blogiau, bet sake kad normos ribose,. pamankstint, jei norim galim nupirkt batukus, kurie neleistu krypti pedutei. Kitas apsilankymas po pusmecio. O invalidumo mes nepratesinejom.
Atsakyti
Labas sleivapedziuku mamytes.Mes taip pat turim sia beda,mano mergytei abi pedutes pasuktos.Tai 2 men.ir viena savaite nesiojom gipsus,dabar padare operacija ir vel sudejo i gipsus,po 2.5savaites nuims gipsus ir uzdes batelius,gydytojas sake,kad atrodys puikiai,tikimes,kad taip ir bus,labai laukiu,kada pamatysiu savo dukrytes tiesias kojytes.Uzjauciu visas mamytes ir ju vaikucius,kurie turi sia beda.Vis saves klausiu,kodel mums taip turejo atsitikti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kettim @ 2008 06 25, 20:50)
Labas sleivapedziuku mamytes.Mes taip pat turim sia beda,mano mergytei abi pedutes pasuktos.Tai 2 men.ir viena savaite nesiojom gipsus,dabar padare operacija ir vel sudejo i gipsus,po 2.5savaites nuims gipsus ir uzdes batelius,gydytojas sake,kad atrodys puikiai,tikimes,kad taip ir bus,labai laukiu,kada pamatysiu savo dukrytes tiesias kojytes.Uzjauciu visas mamytes ir ju vaikucius,kurie turi sia beda.Vis saves klausiu,kodel mums taip turejo atsitikti. verysad.gif

4u.gif viskas bus gerai. Mes dabar laukiam vizito rugpjucio menesi. Paskutini karta buvom, kai mum buvo tik 4 menesiukai. Dabar jau eisim pasirodyt kaip vaikstom, bet neramu biksi, nes lygtais kai eina mazyte tai viena kojyte suka vidun.
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2008 06 26, 10:39)
4u.gif viskas bus gerai. Mes dabar laukiam vizito rugpjucio menesi. Paskutini karta buvom, kai mum buvo tik 4 menesiukai. Dabar jau eisim pasirodyt kaip vaikstom, bet neramu biksi, nes lygtais kai eina mazyte tai viena kojyte suka vidun.

Tikekimes,kad viskas bus gerai IR DAKTARAS JUS NUDZIUGINS.
Papildyta:
As labai bijau tu batuku<kaip mano mazyte i juos reguos.O jums irgi dare operacija?Baisus jausmas buvo kai ja issinese i operacine,pradejau verkti kaip mazas vaikas.Ir dabar apsiverkiau prisiminusi verysad.gif labai sunku,kai toks maziukas kencia,otrodo klausia manes kodel jus man taip darot. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kettim @ 2008 06 26, 14:05)
Papildyta:
As labai bijau tu batuku<kaip mano mazyte i juos reguos.O jums irgi dare operacija?Baisus jausmas buvo kai ja issinese i operacine,pradejau verkti kaip mazas vaikas.Ir dabar apsiverkiau prisiminusi verysad.gif labai sunku,kai toks maziukas kencia,otrodo klausia manes kodel jus man taip darot. verysad.gif

Ne, musu neoperavo, tik gipsavo tris kartus po 5 dienas, nuo 2-os gimimo savaites. Pas mus buvo tik daline sleivapadyste.
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2008 06 26, 16:07)
Ne, musu neoperavo, tik gipsavo tris kartus po 5 dienas, nuo 2-os gimimo savaites. Pas mus buvo tik daline sleivapadyste.

Musu mazyte iki 2 men.ir vienos savaites gipsavo nuo gimimo,antra diena po gimimo sugipsavo ir dabar dar po operacijos gipsiukuose,po savaites nuims ir uzdes batukus,tris menesius ir diena ir nakti reiks nesiot,o veliau 2 metus tik nakti.labai jau ilgai.
Atsakyti
QUOTE(Kettim @ 2008 06 26, 17:17)
Musu mazyte iki 2 men.ir vienos savaites gipsavo nuo gimimo,antra diena po gimimo sugipsavo ir dabar dar po operacijos gipsiukuose,po savaites nuims ir uzdes batukus,tris menesius ir diena ir nakti reiks nesiot,o veliau 2 metus tik nakti.labai jau ilgai.

4u.gif nenusiminkit, svarbiausia, kad paaugus jau gales graziom kojytem dziaugtis smile.gif O as kazkaip nerimauju, laukiu, kad greiciau pas gydytoja ir pasakys gerai ar ne. Stiprybes mum visom, o vaikuciam, kad ju kojytes butu dailios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2008 06 27, 10:05)
4u.gif nenusiminkit, svarbiausia, kad paaugus jau gales graziom kojytem dziaugtis smile.gif O as kazkaip nerimauju, laukiu, kad greiciau pas gydytoja ir pasakys gerai ar ne. Stiprybes mum visom, o vaikuciam, kad ju kojytes butu dailios smile.gif

Mums antradieni reikia pas gydytoja,nuims gipsiukus jau ir duos batukus.Kazin kaip tos kojytes dabar atrodo,po operacijos?
Atsakyti
sveikos
o kaip baisiai čia skaitau unsure.gif net operacijos reikalingos vaikiukams....
mes irgi turim tą bėdą-gavom orto basutes,masažus lankom,tikėkimės tas padės,tik įdomu,kiek laiko praeis,kol gražiai vaikščiosim..
be tos diagnozės,dar yra 3 doh.gif :+įtariama pilnapėdystė,+iškrypę kulniukai(nors vaikšto tik keli mėn),+laisvi raiščiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2008 06 28, 16:55)
sveikos
o kaip baisiai čia skaitau unsure.gif net operacijos reikalingos vaikiukams....
mes irgi turim tą bėdą-gavom orto basutes,masažus lankom,tikėkimės tas padės,tik įdomu,kiek laiko praeis,kol gražiai vaikščiosim..
be tos diagnozės,dar yra 3 doh.gif :+įtariama pilnapėdystė,+iškrypę kulniukai(nors vaikšto tik keli mėn),+laisvi raiščiai verysad.gif

Pas mus buvo per trumpos sausgysles,todel kulniukas buvo nenusileides i apacia.Per operacija nukirpo sausgysles,tai sake dabar viskas gerai,bet kol savo akim nepamatysiu tol nepatikesiu,sirdele vis skauda.Labai laukiu antradienio.
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Turiu savo mergaičiukės išaugtus ortopedinius 24 dydžio batukus (su vidpadžiais) ir 29 dydžio basutes šleivukams. Gal kam nors reikia? Išmesti gaila. Visgi nauji tokie batai nemažai kainuoja. Mainyčiau juos į puskilogramį skanios kavos. smile.gif

Nuotraukos čia: http://www.supermama...0#entry18177858

Atsakyti
QUOTE(Kettim @ 2008 06 26, 12:05)
Papildyta:

Viskas bus gerai 4u.gif Mano dukrai dare operacija (kulniukus pjove 3,5men). Ta pacia diena isleido jau namo. Batukus irgi nesiojo, pripranta prie ju nesunkiai.Toks mazas vaikas jaucia diskomforta tik kokias 3 dienas. Problemu atsirado kai suejo 1 metukai, ir vaikas kategoriskai atsisake itvaro. Tai nebenesiojo, buvo visko ir pablogejimu ir pagerejimu. Bet gali nuramint save tuo,kad vaikas neprisimins nei tu gipsu, nei itvaru. O jei gerai nesiosit, tai ir bedu su kojom nebus 4u.gif
Atsakyti