Įkraunama...
Įkraunama...

Šleivapėdžių klubas Nr.2

QUOTE(stase4887 @ 2008 06 04, 12:37)
arsua32,cia santariskiu ortopedijos registraturos nr 8-52-720568.papasakok po konsultacijos kaip jum sekesi wub.gif

Labai aciu, uzsiraseme bet talona gavome tik 08-09-11 dienai doh.gif Butinai pranesime, ka mums patare 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arsua32 @ 2008 06 04, 14:09)
Labai aciu, uzsiraseme bet talona gavome tik 08-09-11 dienai doh.gif Butinai pranesime, ka mums patare 4u.gif

vajetau sitiek laukti doh.gif sekmes jums,lauksim ziniu
Atsakyti
Mano dukrai pablogejimas, dar pries 3men viskas buvo gan gerai, o dabar staiga pradejo bloget, desne pedute suktis i vidu. Man labai neramu, po 2sav eisim pas ortopeda, ziuresim ka pasakys...
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2008 06 05, 15:54)
Mano dukrai pablogejimas, dar pries 3men viskas buvo gan gerai, o dabar staiga pradejo bloget, desne pedute suktis i vidu. Man labai neramu, po 2sav eisim pas ortopeda, ziuresim ka pasakys...

Sveikutė, violla,pas mus irgi nekas,kairė pėdutė einant sukas į vidų.Mina išoriniu kraštu.Pas gyd.buvom prieš mėn.Siūlo operuot,nes pergipsavimui su pakartotiniu įtvaro nešiojimu nepasirašom.Tiksliau mes sutiktume,bet mazgys garantuoju 100% kad nesutiks schmoll.gif Nėra prasmės net bandyti.Argi uždėsi 3 metų vyrui tą įtvarą...O pergipsavimas be įtvaro beprasmiškas.Anksčiau ar vėliau pėda vėl ims suktis...
Parašyk po konsultacijos kaip sekėsi.Sėkmės jums! 4u.gif
Atsakyti
mes birzelio 12 einam kontrolei mirksiukas.gif nekazin ka as ten suprantu bet man rods kad neblogeja.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(leni @ 2008 06 05, 15:11)
Sveikutė, violla,pas mus irgi nekas,kairė pėdutė einant sukas į vidų.Mina išoriniu kraštu.Pas gyd.buvom prieš mėn.Siūlo operuot,nes pergipsavimui su pakartotiniu įtvaro nešiojimu nepasirašom.Tiksliau mes sutiktume,bet mazgys garantuoju 100% kad nesutiks schmoll.gif Nėra prasmės net bandyti.Argi uždėsi 3 metų vyrui tą įtvarą...O pergipsavimas be įtvaro beprasmiškas.Anksčiau ar vėliau pėda vėl ims suktis...
Parašyk po konsultacijos kaip sekėsi.Sėkmės jums! 4u.gif

Vaje, visai ne kas... mano su batukas lyg ir neblogai eina, tik kai basa labiau sleivuzina, ir kojyte stato pilna peda.
Siai[p jei butu 1 vaikas tai surizikuociau gipsuoti ir slaugyti nevaikstancia, bet dabar kai 2 vaikai ir dar visai maziukas, tai tikrai nepasirasyciau. Operuot irgi nesutikciau, bent jau kol kas. Nu nezinau kaip cia bus, ziuresim po apsilankymo.
Beje, o kokia operacija siulo, sausgysles perkelimo pagal Ponseti, ar ta tradicine?
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2008 06 07, 14:56)
Beje, o kokia operacija siulo, sausgysles perkelimo pagal Ponseti, ar ta tradicine?

Sausgyslės perkėlimą pagal Ponseti.Bet ją atlieka tik nuo 3 metų.Matysim,dar yra laiko iki rudens,rugsėjį sueis treji.Dar galutinai neapsisprendėm ką darysim.Pergipsuot ir mes sutiktume,kad tik nereiktų nešioti to įtvaro.Bet gydytoja sako,kad bus neveiksminga.
Su batukais ir mano gražiai eina.Nu basas kaip meškiukas doh.gif Bijau,kad ir dešinė per vasarą neatkristų nors ji ir mažiau buvo pažeista.
Atsakyti
Maniškė žiūriu kaire kojyte į vidų lygtais suka, tai matysim ką mum rūgpjūčio mėnesį pasakys
Atsakyti
labas vakarelis smile.gif
nezinau ar i ta temele pataikiau, bet noriu pasidalinti rupesciu sad.gif mano suniukui 3,5 metu, pastebejau, kad kojytes linksta i vidu, kauliukai atsikise, o ir dar kazkoks kauliukas salia atsiranda pastacius kojytes i kai kurias padetis sad.gif tai buna tai nebuna sad.gif kaip suprantu kreiptis reiktu i ortopeda. gal kas gali parekomenduoti gera gydytoja Vilniuje? mamytes pasidalinkite patirtimi! labai jau neramu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(leni @ 2008 05 18, 09:15)
Niekaip nerandu senosios temos.Nejau ištrinta?Būtų gaila,geros info ten buvo.Norėjau paskaitinėti dar kartą.
Agne,kaip jums su tuo neįgalumu,ar pratęsė?

Gaila, kad pradėjo trinti tokias svarbias temas... Reiks grįžti moderuoti ax.gif

Invalidumą mums pasirašė dar 2-iems metams 4u.gif

Leni, Violla, labai gaila verysad.gif unsure.gif

niekogero:( - psl pries yra santariskiu registraturos nr- pasiskambinkit ir uzsiregistruokit. Ir kuo greiciau tuo geriau! mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes. skaitau ir man neramu daros. mes pas gydytoja liepos vidury eisim apziurai po 3men pertraukos. gydytoja dar nemate jos vaikstancios nes labai velai pradejo eit tik 1,5m. tai irgi labai laukiu kad apziuretu ir pasakytu kaip musu reikaliukai, ar gerai pedutes stato. visom stiprybes ir kantrybes
Atsakyti
QUOTE(Agnė @ 2008 06 16, 20:52)
niekogero:( - psl pries yra santariskiu registraturos nr- pasiskambinkit ir uzsiregistruokit. Ir kuo greiciau tuo geriau!  mirksiukas.gif

Labas rytas smile.gif
apskambinau puse vilniaus, uzrasineja tik rugsejui ir privaciose ir santariskese tas pats. sad.gif kadandi gyvenam Sirvintose (vilniaus - ukmerges pusiaukele) tai liepos 3 d. uzrasiau i ukmerges ortopedijos klinika. o veliau ziuresim !
Atsakyti