Sveikos,
Perskaičius jusu komentarus, man baisu pasidarė. Mano dukrytei diagnozuota įgimta ploksciapedyste, dabar mums ortopedas paskire i batukus tokius ideklus ir uzdraude basom kojom po namus vaiksciuot. Pas ja labai negrazi eisena, ir nejaugi be operacijos, kaip cia skaiciau, neisaugs is to?
Bet ir eilės pas Galvydienę, šiandien paskambinau užsiregistruot, tai tik rugpjūčio pabaigoj priims, tikėkimes, kad pas mus viskas gerai, šiaip mano akim žiūrint gražiai kojytes stato, oi kiek laukt
QUOTE(Asveja @ 2008 05 14, 10:11)
Bet ir eilės pas Galvydienę, šiandien paskambinau užsiregistruot, tai tik rugpjūčio pabaigoj priims, tikėkimes, kad pas mus viskas gerai, šiaip mano akim žiūrint gražiai kojytes stato, oi kiek laukt
O kas ji tokia ta Galvydiene? Ka ji daro?
QUOTE(Regin @ 2008 05 14, 10:36)
O kas ji tokia ta Galvydiene? Ka ji daro?
Santariskiu ortopede. Vilniuje dirba su sleivapedziais. Pas ja nukreipiami beveik visi turintys sleivapedyste. Su kitom problemom (ploksciapedyste) galit kreiptis i kitus.
Yra nuomoniu, kad geriau vaziuoti i Kauna.
QUOTE(Dilgynė @ 2008 05 14, 11:14)
Santariskiu ortopede. Vilniuje dirba su sleivapedziais. Pas ja nukreipiami beveik visi turintys sleivapedyste. Su kitom problemom (ploksciapedyste) galit kreiptis i kitus.
Aciu, supratau
gal kam nors darre sausgysles perkelimo operacija?pasidalinkit patirtim
QUOTE(stase4887 @ 2008 05 27, 23:45)
gal kam nors darre sausgysles perkelimo operacija?pasidalinkit patirtim
Čia jūs apie šleivapėdystės gydymą pagal Ponseti?
QUOTE(leni @ 2008 05 28, 10:13)
Čia jūs apie šleivapėdystės gydymą pagal Ponseti?
taip.mums paskirta operacija abiem pedutem
sveikutes mamytes, mano mazylei vos gimus irgi nustate sleivapedyste, ji sake atsirado del padeties pilve. liepe daryt manksta, tai mazyles abi pedutes atsitaise. bet ejus 8 sav patikrai i ligonine itare klubu dislokacija, dabar laukiam kada tyrimus darys. ar kas nors esat su tuo susidurusios? prasaqu pasidalinkite savo p[atirtimi labai aciu.
Sveikos, mano didziajam rudeni bus 9 metai, bet siemet pradejo labai jau viena koja i vidu statyti, kita labai nezymiai. Budamas mazas taip pat siek tiek sleivojo, bet labai nezymiai ir nieko nedareme O dabar jis aukstas pagal amziu ir peda istysus, tonusas raumenuku zemas peduteje, todel labai pasimate. Na tikrai negraziai vaiksto, siaip vaikas grazus ir aukstas, o sleivoja, suka peda viena i vidu nors tu ka Visos rekomnduojate gydytoja Galvydienę, gal galite duoti jos kontatktus. Aciu Gal dar ne velu bus mums atstatyti kojytes
arsua32,cia santariskiu ortopedijos registraturos nr 8-52-720568.papasakok po konsultacijos kaip jum sekesi