QUOTE(mamadina @ 2008 02 17, 18:29)
Nežinau į kurį skyrelį rašyti ir pasiteirauti. Mums be kelių dienų du mėnesiukai ir visą tą laiką rūpinamės klubo sąnariukais, todėl nelabai atkreipiau dėmesį į dukrytės pėdutes. Vakar pastebėjau, kad vienos kojos vidurinysis pirštukas nelygiai išaugęs ir jis pasislėpęs po kitais pirštukais. Kas tai galėtų būti ir ar tai galima pakoreguoti, nes toks jausmas, kad tam pirštukui tiesiog trūksta vietos. Esame iš Šiaulių, važinėjamės gydytis pas ortopedą Vilniuje ir iki jo vizito dar liko savaitė, tad gal kas iš mamų yra su tuo susidūrę ir galėtų mums atsakyti.
Sveikutė žinau tą jausmą, kai jis kirba, o atsakymą dar negreit sužinosi
Tad galiu nuraminti, kad savaitėlę tikrai palauksi ir pasiteirausi savojo ortopedo. Manau nieko blogo neatsakys. Nes va maniškio pėdutes apžiūrėjo skyrė mum ortopedinius batukus kovo 5 atsiimsim
Ir aš nuo gimimo mačiau, kad pas mano sunyti pirmasis ir antrasis kojyčių pirštukai vos vos suaugę tokie, visiškai tme nemačiau bėdos ir man jie tokie gražučiai. Bet gydytojas, tai pastebėjo ir pasakė, lyg vienas bando lipti ant kito, tai reik stebėti. Jei pradės atsirasti nuospaudų ant to pirštelio ar jau tikrai matysis, kad kažkas negerai tada teks atlikti kosmetine plastine operacija. Tad pokolkas visai dėl to nepergyvenu, nes yra didesnių bėdų