QUOTE(Asveja @ 2008 02 05, 09:49)
Dalinė, kai pedutės nepilnai pasuktos į vidų. Ir pas mus tai dėl padeties gimdoj.
Wikonda, o kur radai pirkt nebrangiai ortopėdinius batukus ir jums gamins specaliai pagal gydytojo nurodymus batukus, nes mum dėl batukų nieko nesakė
Wikonda, o kur radai pirkt nebrangiai ortopėdinius batukus ir jums gamins specaliai pagal gydytojo nurodymus batukus, nes mum dėl batukų nieko nesakė
Nu matai mum jos irgi pasuktos, kaip gydytoja išsireiškė, kaip meškiuko Bet, kad pagrindinė problema ne tame, o kaip sakiau pats kulniukas mūsų išėjęs iš vietos ir reik tvirtų batų, kad laikytu ir neileistu krypti jam toliau Žinok aš Kaunietė, tai radau bazėse, ten yra ortopedinių batukų. Aukšta užkulnis, tas supinatorius nu mūsų kojytėm bet nežinau ar lankstūs, kaip jam namie bus 47lt kainuoja. Bet va buvau kotrynoje, kokias basutes mačiau "Primigi" su 40% nuolaida 110lt kainuoja taip jos patiko irgi ortopedinės ir tokios jau žmoniškesnės, bet kad labai šviesios vos ne baltos tas man nepatiko
Jo ortopedė davė siuntimą ortopediniams batukams, tai gausim juos tik liepos gale rugpjūčio pradžioje, tai sakiau jau užsakinėsiu ne basutes, o batukus kai vėsiau. O šiuos nupirktus bazėje ir namie ir lauke vasarėlę nešiosime, kol nerasime dar konors