Nu va, jau musu seimyna pagausejusi
Bet panasu,kad su ortopedu teks ir dabar pabendraut. Kojytes nera tokios sleivos kai buvo Vilijos, bet su ortopedo konsultacijos reikes. Tai va, tverkysimes dokumentus, reiks gaut siuntima ir vel be eiles registruotis pas Galvydiene.
Jauciau,kad gali buti ir dabar problemu,nes si liga paveldima. Na tik tiek, kad labai neisigandau, o ir tos pedutes nera labai sleivos, tai ir gydymas neturetu buti sudetingas. Na parasysiu, jau po konsultacijos.
QUOTE(violla @ 2008 01 28, 17:07)
Nu va, jau musu seimyna pagausejusi
Bet panasu,kad su ortopedu teks ir dabar pabendraut. Kojytes nera tokios sleivos kai buvo Vilijos, bet su ortopedo konsultacijos reikes. Tai va, tverkysimes dokumentus, reiks gaut siuntima ir vel be eiles registruotis pas Galvydiene.
Jauciau,kad gali buti ir dabar problemu,nes si liga paveldima. Na tik tiek, kad labai neisigandau, o ir tos pedutes nera labai sleivos, tai ir gydymas neturetu buti sudetingas. Na parasysiu, jau po konsultacijos.
Sveikinam!!!
O si problema, lyginant su kaikuriomis kitomis, yra gana menka.
Gero augimo
Sveikinimam Violla sulaukus stebukliuko
Violla, sveikinu sulaukus sūnelio Berniukams šleivapėdystė statistiškai būna daug dažniau nei mergaitėms. Jau tavo Vilijai pamenu tikrai nesunki forma buvo, tad jei sūneliui dar lengvesnė, tikėkimės, kad jūs labai greitai turėsit gražutes pėdutes
Sveikutės, norėjau tokį klausimuką užduot. Ar genetikos centre nustato vaikeliui šleivapadystę jam dar esant mamos įsčiose? Nu kažkaip man mintis galvoj, kad kai turėsiu antrą leliuką tai irgi gali tas pats būt, nors pas mane pasak gydytojų mergytes šleivapadystė buvo dėl to, kad per mažai vietos gimdoje
Violla su mažylio gimimu
Violla su mažylio gimimu
QUOTE(Asveja @ 2008 01 29, 12:29)
Sveikutės, norėjau tokį klausimuką užduot. Ar genetikos centre nustato vaikeliui šleivapadystę jam dar esant mamos įsčiose? Nu kažkaip man mintis galvoj, kad kai turėsiu antrą leliuką tai irgi gali tas pats būt, nors pas mane pasak gydytojų mergytes šleivapadystė buvo dėl to, kad per mažai vietos gimdoje
Violla su mažylio gimimu
Violla su mažylio gimimu
Sveikutė mano sesers patirtis skaudi šiuo klausimų, kai laukėsi net nebuvo minties , kad kažkas ne taip gali būti
Nors nerimo buvo kadangi mūsų giminėje nepirmas atvejis toks Sesuo tarp kitko buvo uždavus klausimėlį kada darė echoskopą, kaip kūdikėlio pėdutės. Gydytoja pasimetusiu veidu atsakė viskas tvarkoje, sesuo tik dabar suprato kodėl toks veidas gydytojos buvo. Kadangi jau matėsi kūdikėlio pėdutės, bet jai nieko nesakė nes būtų buvęs jei šokas, o iki nėštumo galo likęs buvo vos mėnesiukas
Gimė sunytis su įgimta šleivapėdyste. Tai kai jau aš laukiausi, mane dar didesnis nerimas buvo apėmęs neduok dieve paveldimumas, tai gydytojai neduodavau ramybės echoskopo metu. Bet ir pati mačiau gražutes savo sunyčio pėdutes pilvelyje nusiraminau Tačiau bėdelės išlindo tik dabar genai daro savo Nors gydytoja kartodavo kas tau iš to jei tu sužinosi, kad sunyčio kojytės nesveikos sakau lengviau su tuo susitaikyčiau
Tikrai galima atlikti genetikos centre tyrimą gydytojas manau tik siuntimą turi parašyti ir jei tai įtarimas dėl paveldimumo, kaip mum jį atliktų Nors dabar turbūt taip nepergyvenčiau, nes nieko negalėčiau pakeisti
Ačiū Wikonda už atsakymą. Suprantama, kad su antru vaikučiu jau į tai lengviau žiūrėti. O man gydytoja dėl pedučių neštumo metu nieko nesakė, nu aš ir neklausiau, nes pas mus giminėj nėra tokių bėdelių.
Sveikos, na mano Linukas jau su gipsiukais bet si karts visai neisigandau. Vaikui netikroji sleivapedyste, tik pacios pedutes pupeles formos (taip gydytoja pavadino). sako, galima ir negipsuot, bet tada daug mankstint reiketu ir dar neaisku ar butu veiksminga. Dabar pasiule sugipsuot, nes toks budas efektigiausias. Gipsuos tik 1-2savaites ir fsio Kita pirmadieniu ziuresim kaip koreguojasi pedutes. Tik va suirzes kiek mano piplys, tai vis ant ranku laikau .
QUOTE(violla @ 2008 02 04, 16:30)
Sveikos, na mano Linukas jau su gipsiukais bet si karts visai neisigandau. Vaikui netikroji sleivapedyste, tik pacios pedutes pupeles formos (taip gydytoja pavadino). sako, galima ir negipsuot, bet tada daug mankstint reiketu ir dar neaisku ar butu veiksminga. Dabar pasiule sugipsuot, nes toks budas efektigiausias. Gipsuos tik 1-2savaites ir fsio Kita pirmadieniu ziuresim kaip koreguojasi pedutes. Tik va suirzes kiek mano piplys, tai vis ant ranku laikau .
Pamatysi viskas gerai bus Mums buvo dalinė šleivapadystė, tai gipsavo Galvydienė tirs kartus po penkias dienas ir paskui parodė kaip mankštinti, tai kol galėjau mankštinau. Dabar lankom masažiukus tai per juos dar pedutes pamasažuoja. Gražios pedutės Norėjau paklausti ar vaikučiam su lengva šleivapadystės forma, (kuri buvo pagydyta) pradėjus stotis ir vaiksčioti reikia avėti batukus? Ir jei ortopėdė pasakė, kad vaikiukas ne plokščiapadis (mažė buvo 1 mėnesio) ar ji gali išsivystyti ?
QUOTE(Asveja @ 2008 02 04, 17:46)
Pamatysi viskas gerai bus Mums buvo dalinė šleivapadystė, tai gipsavo Galvydienė tirs kartus po penkias dienas ir paskui parodė kaip mankštinti, tai kol galėjau mankštinau. Dabar lankom masažiukus tai per juos dar pedutes pamasažuoja. Gražios pedutės Norėjau paklausti ar vaikučiam su lengva šleivapadystės forma, (kuri buvo pagydyta) pradėjus stotis ir vaiksčioti reikia avėti batukus? Ir jei ortopėdė pasakė, kad vaikiukas ne plokščiapadis (mažė buvo 1 mėnesio) ar ji gali išsivystyti ?
Sveikutės, o jūs galit man paaiškinti, kaip gali būti dalinė šleivapėdystė Mes dar tik laukiam eilėje pas Galvydiene konsultacijai, tai nervuojos. O jūsų mažiukam gipsuoja, tai jau turbūt jum rimčiau nei mum Aš net ir nežinau kokia mano sunyčio ta šleivapėdystė tik mūsų ortopedė pamatė jo pėdutes iš kart ištraukė kažkokią enciklopediją ir parodė kokios būna pasekmės pas vaikučius, kai negydoma Tai tos pėdutės tiesiog sukas ne į vidų, o pats kulniukas pasislinkęs iš vietos. Nu liko man daug klaustukų tik tiek džiaugiuosi, kad sunytis leidosi praaiti masažiukų ir kineziterapijos kursą Ir išmokino pratimukus kuriuos namie atlieku Radau jau pirkti ortopedinius batukus nu visai simpatiški O eilės dėl ortopedinių batukų ortopedijos centre tik balandį mum eilė
Dalinė, kai pedutės nepilnai pasuktos į vidų. Ir pas mus tai dėl padeties gimdoj.
Wikonda, o kur radai pirkt nebrangiai ortopėdinius batukus ir jums gamins specaliai pagal gydytojo nurodymus batukus, nes mum dėl batukų nieko nesakė
Wikonda, o kur radai pirkt nebrangiai ortopėdinius batukus ir jums gamins specaliai pagal gydytojo nurodymus batukus, nes mum dėl batukų nieko nesakė