QUOTE(wikonda @ 2007 08 27, 21:35)
Dėkui leni, tai va užtat, kad ji neisivaizduoja kur važiuoti
ta prasme jei užsiminė apie Druskininkus, sako turėtų būt fainai. O matai kokia jūsų patirtis
ar tik viena ten ta "Saulutė" yra
Gal gali parašyti kodėl ten jum nepatiko kas nors dėl procedūrų nekaip, ar atmosfera ne prie dūšios buvo?
Nes sesuo tai užsiciklino su tais druskininkais
Mamytės gal dar parašysit nuomonių iš savo patirties labai reiktų, nes kelionė jau netoli tik reik išsirinkti kur maloniau
Patys Druskininkai tai liuks!Bet sanatorija, visa supelijusi,dregna.Mes buvom pernai rugseji.Lauke silta,o pacioj sanatorijoj salta,sudrekdavo patalyne.Gal geriau vaziuoti kai jau ijungtas sildymo sezonas.Gyvenamieji kambariai tai suremontuoti,juose yra wc.Yra kambariu ir su dusais bei kitais patogumais.Gyveni viena,man su metu mazium buvo didelis pliusas.Kambary tenka valyti paciai.Valytojos valo tik koridorius ir visa kita.
Labai nepatiko vidaus tvarka.Visos proceduros sukistos is ryto,o po pietu laisva.Tiesiog sunku visur suspeti.Tuo labiau,kad mes gavom ''dviguba doze''.Vienas del igimtos sleivapedystes,kitas del sunkios formos atopinio dermatito.Pastaruju puse atsisakem.Vaikui buvo paskirta individuali manksta pusvalandziui.Deja,per ta pusvalandi budavo mankstinami trys vaikai.Ir sokinedavo kineziterapeute nuo vieno vaiko prie kito.O dorai nepamankstindavo ne vieno.Nu juodai nepatiko man tai.Masazu teko laukti pusantros savaites,o laikas tiksejo.Nebuvo vietu.Kas buvo svarbiausia,to gavom maziausia.Po vonios proceduru pareiti tragedija,salta tuose koridoriuose.Muturiuoji ta vaikeli,guzuoji.Kas is to,kad vaikas nespeja dorai isdziut,po 10 min. laukia kita procedura.Likus savaitei iki isvaziavimo gyd.''apsiziurejo'',kad neirase mums vienu proceduru.Cia man pasiteiravus,kai issikalbejom su kitom mamom kas ir kam paskirta.
Ir dar valgyti reikia eiti i valgykla.Tai ir lakstydavau pirmyn atgal su bliudais.Mano metu laiko pipiras nuluzdavo nesulaukes pietu.Per vakariene kaip tycia,miegodavo antro miegelio.Ka padarysi,taip jau sutapo.Maisto paskui nera kur pasildyt,tai guzindavo salta.Na ir pridejevau as cia
Jovial,kelialapi i sanatorija skiria teritorines ligoniu kasos.Visa popierizma tvarko apylinkes gydytoja.Su ja ir derink viska.Tik gerai pagalvok ar tikrai nori sanatorinio gydymo,nes metu laiko vaikui ten per didelis kruvis.Maniskis nuvargdavo nerealiai.Be to kur vaikai,ten siaucia virusai.Daug mamu isvaziavo namo nebaige kurso su karsciuojanciais vaikais.Mes kazkaip stebuklingai isbuvom visa laika,bet apsirgom tik sugryze namo.Manau parsivezem virusa.