Įkraunama...
Įkraunama...

Šleivapėdžių klubas Nr.2

QUOTE(jovial @ 2007 04 23, 11:03)
Kalbama apie toki daikciuka:
user posted image

Na, meskiukas ir vaikas i "komplekta" neieina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
mes buvome su paprastu gipsu, beveik nuo gimimo iki 8 mėnesių(kas kart pakeičiant)po to operacija verysad.gif bet po operacijos kojytė buvo gražut gražutėlė,tik nakčiai dėdavome langetę,o dienomis nešiojome ortopedinius batukus.Ir dabar ką turime,tai tik nuostabios gydytojos dėka,visgi daug kas priklauso ir nuo gydytojos.
Atsakyti
QUOTE(jovial @ 2007 04 30, 10:01)
Turiu dar viena klausimuka.
Mum atrado ciurnos kontrakturas. Kojyte, kuri buvo gipse susilenkia daug maziau nei kita  g.gif . Ar jum taip buvo?

deje sleivapedziam buna,kad pedute trumpesne, platesne, ir maziau lankstesne. Bet tai ne rodiklis,kad tai liks visam laikui, vaikas dar mazas, kauliukai minksti,gali isimankstinti.
Sie padariniai budingi gydant senesniuoju metodu, darant sudetinga operacija.
Atsakyti
QUOTE(ramsaite @ 2007 03 27, 11:52)
Matau cia visom sleivapedyste nuo gimimo, o mums niekas nenustate, o dabar mergytei du metai ir pastebejau, kad labai suka pedutes i sona, ypac viena. Mane siaubas apeme, uzsiregistravom pas chirurge ziuresim ka pasakys. Oi kaip baisu ar gales mum padet? Ir as taip blogai jauciuos kaltinu save kur mano akys buvo, kad praziopsojau. Seip su basutem ji labai nepastebimai sleivina, bet va su zieminiais batais viena kojyte tai labai.

Pas mus panasiai... Del klubo sanario displazijos ortopede apziurejo mazule daug kartu ir visad sake, kad pedos grazios. Bet pries pusantro menesio kai ji pradejo vaiksciot, pradejo desines kojos peda kazkaip netaisyklingai statyt. Suka ji ta pedute i vidu, ypac su batais. kai basa, tai dar puse bedos. Pediatre pasake, kad neieskociau bedu, nes ortopedo vaikas patikrintas ir viskas turi buti gerai. Bet gi kuo toliau, tuo blogiau ji vaiksto, krenta daznai del sios pedutes. Pas ortopeda musu siusti nenori, nes buvom ne karta. Matyt, eisim mokamai. Dar sake, kad reikia pas neurologe pasitikrint, gal tai ne ortopedine, o neurologone problema. Ar gali taip buti, kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2007 05 03, 12:45)
... ortopedo vaikas patikrintas ir viskas turi buti gerai.

Del savo ramybes galit pasirodyt ortopedei, bet tai neturetu buti igimta. Vilniuje sleivapedystej labiausiai nusimano Galvydiene (kai kam ji nepatinka). Bandykit paprasyt siuntimo neurologes.
SEKMES!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovial @ 2007 05 03, 20:44)
Del savo ramybes galit pasirodyt ortopedei, bet tai neturetu buti igimta. Vilniuje sleivapedystej labiausiai nusimano Galvydiene (kai kam ji nepatinka). Bandykit paprasyt siuntimo neurologes.
SEKMES!!! 4u.gif

Mes pas Galvydiene ir buvom del klubo sanariu, ji ir pedutes tada tikrino ax.gif Man si daktare labai patiko ir patinka, tikra profi thumbup.gif O pas neurologe eisim, jau gavau siuntima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2007 05 04, 08:01)
Mes pas Galvydiene ir buvom del klubo sanariu, ji ir pedutes tada tikrino  ax.gif Man si daktare labai patiko ir patinka, tikra profi  thumbup.gif O pas neurologe eisim, jau gavau siuntima  blush2.gif

Sveiki smile.gif , o tai ką sakė Galvydienė??? Nes jei pėdutę tikrino ir nieko tai gal tikrai ne ortopedinė problema g.gif
Atsakyti
QUOTE(evukas @ 2007 05 04, 10:08)
Sveiki smile.gif , o tai ką sakė Galvydienė??? Nes jei pėdutę tikrino ir nieko tai gal tikrai ne ortopedinė problema  g.gif

LABAS,
Kaip sekas darzely? Jau pora savaiteliu praejo (berods blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(evukas @ 2007 05 04, 10:08)
Sveiki smile.gif , o tai ką sakė Galvydienė??? Nes jei pėdutę tikrino ir nieko tai gal tikrai ne ortopedinė problema  g.gif

Na tada dukrytei buvo: pusantro, veliau 3 men ir veliausiai 8 men. Ji pasuko pedutes i visas puses ir pasake, kad grazios... g.gif kaz as zinau, gal turetu pastebet,jei kas butu ne normos ribose... ieskosiu dabar atsakymo is pradziu pas neurologe.
Atsakyti
Sveiki, šleivapėdžiukai smile.gif Manęs gal jau ir nepamenat.. Tiesą sakant jei ne trumpesnė operuota pėdutė ir plonesnė blauzdelė, tai apie šį apsigimimą visai pamirštume.
Violla- aš buvau pas gyd. Žitkauską prieš metus, ir nors jis sakė, kad pas mus viskas "čiki", geranoriškai parašė išvadą ir vėl gavom pašalpą 2-iems metams. Tiesa, kreipiausi labai pavėlavusi, bet visus uždelstus pinigėlius pervedė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė @ 2007 05 05, 16:30)
Sveiki, šleivapėdžiukai smile.gif Manęs gal jau ir nepamenat..

Pamenam, pamenam
As net naujos "tvarkdares" biggrin.gif klausiau kur dingai.

yahoo.gif kad gryzai !!! thumbup.gif !!!
Atsakyti
QUOTE(jovial @ 2007 05 04, 09:42)
LABAS,
Kaip sekas darzely? Jau pora savaiteliu praejo (berods  blush2.gif )

Sveikutė, maniškiui tai darželyje labai patinka thumbup.gif , jis ten turi ką veikti ir valgo daug biggrin.gif . Bijojau kad bus sunkiau, bet kol kas džiaugiuosi, kad taip gerai jis ten jaučiasi, jis pas mane toks pleputis (aišku savo kalba), tai ten visiems tik aiškina, pasakoja, barasi tongue.gif .

Sveika Agne 4u.gif dažniau pasirodyk drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tuoj Jus savo klausimais "uzknisiu". Siandien mum israse naujus batukus nes is anu pirstai jau seniai islinde. Ar verta gaisti nebrangu mirksiukas.gif laika zaidziant su Ligoniu kasom ar geriau uz juos susimoket ir nekvarsint sau galvos? Na, neturim pinigu kaip sieno, todel noris zinot kiek "kainuos" (visom prasmem) LK proceduros. Gal kas susiduret?

Pamirsau doh.gif . Iki kitu uzsakymo liko 3men. Vaiko tiek tikrai nekankinsiu. bash.gif
Papildyta:
QUOTE(evukas @ 2007 05 08, 09:32)
Sveikutė, maniškiui tai darželyje labai patinka  thumbup.gif , jis ten turi ką veikti ir valgo daug  biggrin.gif . Bijojau kad bus sunkiau, bet kol kas džiaugiuosi, kad taip gerai jis ten jaučiasi, jis pas mane toks pleputis (aišku savo kalba), tai ten visiems tik aiškina, pasakoja, barasi  tongue.gif .

Dziugu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovial: 08 gegužės 2007 - 15:04