Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

QUOTE(Raganiūkštė @ 2007 04 01, 15:54)
Niu...bijau čia karksėt...bet...realu, kad kartais ir neatlaiko schmoll.gif Niu pas mus bute tas lubinis bėginis karnizas į gipskartonį įtvirtintas buvo  schmoll.gif Na ir varžtai besiplečiantys dėti, kaip priklauso  g.gif Ir ką? Ogi po kokių metų žiūriu žiūriu, kad ties varžtai jau beišlendą, ir tarpas tarp lubų ir karnizo jau daros doh.gif Vyras bandė atgal sugrūst - po 2 sav.  - vėl tas pats doh.gif Tai pirko naujus varžtus (kažkokius mandrus vokiškus, su didesniu išplėtimu), iš naujo sugręžė kitose vietose. Po pusmečio vėl tas pats. Toks jausmas, kad ne gipskartonis, o košė ten kažkokia  doh.gif Tai užkniso viskas, nuėmėm, tą lubinį karnizą velniop, užglaistėm, perdažėm lubas, o užuolaidą kabinsiu į lango nišą (kai siuvėja pasiūs  verysad.gif ) O kol kas nuo saulės gelbstimės prie lango rėmų tvirtintais roletais  verysad.gif Tai vat tokia istorija su tuo gipskartoniu  verysad.gif Geriau jau nereikia schmoll.gif

Tai aš dėl to ir klausinėju... doh.gif Pas mane naktinių užuolaidų tai nebus, nes roletai sudėti į langus. Bet dieninės tai vistiek bus, kiek ten kg jų prisiraukia tai nežinau. g.gif Aišku, dieninės, tai sveria vistiek mažiau, bet kažkaip užtvirtinti tą karnizą gerai reikia, juk užuolaidos traukysis ir pan. doh.gif
Atsakyti

Mane domintu keturiu takeliu mechanizmas smile.gif
[/quote]

Del mechanizmo. Norejau paklausti, koks konkreciai domintu. Yra keletas variantu. 1. Kiekviena medziagos juosta yra nutraukiama atskirai ir jos tarpusavyje nesuristos. 2. Sirma valdoma grandienle - traukiant grandinele medziagos suvaziuoja i viena puse arba issikiria i abu sonus. Na tikiuosi supratote ka turejau omenyje g.gif Jeigu idomu - paasykite daugiau, gal rasiu ka pasiulyti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(mutti @ 2007 04 02, 11:07)
Mane domina 3 takelių 3,4metro ilgio, kokia maždaug kaina gautųsi?

Šiaip mes planuojam pirkti paprastus bėgelius(užuolaidinius), tai kaina apie 50lt  ax.gif

Kainos tiksliai nepasakysiu. O medziaga jau issirinke? Siaip uz 50 Lt tikrai niekaip neiseitu. Kaina tikrai zymiai didesne butu, nes dedamas aliuminis profilis ir is aliuminioo padaryti "vagoneliai" ant kuriu klijuojasi medziaga. O kaip jus gavojate uzkabinti sirmos medziagas abtu uzuolaidiniu begeliu?
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2007 04 01, 16:54)
Niu...bijau čia karksėt...bet...realu, kad kartais ir neatlaiko schmoll.gif Niu pas mus bute tas lubinis bėginis karnizas į gipskartonį įtvirtintas buvo  schmoll.gif Na ir varžtai besiplečiantys dėti, kaip priklauso  g.gif Ir ką? Ogi po kokių metų žiūriu žiūriu, kad ties varžtai jau beišlendą, ir tarpas tarp lubų ir karnizo jau daros doh.gif Vyras bandė atgal sugrūst - po 2 sav.  - vėl tas pats doh.gif Tai pirko naujus varžtus (kažkokius mandrus vokiškus, su didesniu išplėtimu), iš naujo sugręžė kitose vietose. Po pusmečio vėl tas pats. Toks jausmas, kad ne gipskartonis, o košė ten kažkokia  doh.gif Tai užkniso viskas, nuėmėm, tą lubinį karnizą velniop, užglaistėm, perdažėm lubas, o užuolaidą kabinsiu į lango nišą (kai siuvėja pasiūs  verysad.gif ) O kol kas nuo saulės gelbstimės prie lango rėmų tvirtintais roletais  verysad.gif Tai vat tokia istorija su tuo gipskartoniu  verysad.gif Geriau jau nereikia schmoll.gif

siaip geriausias atvejis, bijant tokiu dalyku yra numatyti iskart kur bus karnizas ir toje vietoje darant karkasa gipsui ideti viena metalini profili mirksiukas.gif
bet kadangi lietuviai dazniausiai mano, kad jie ir patys be kitu pagalbos viska gerai ismano, tai po to ir susiduria su visokiom nenumatytom situacijom .
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2007 03 31, 19:35)
Galima ir 2m.(pas mus pcz.),tik tada reikia versti medžiagą ir kainuoja kiek brangiau,nes sunaudojama  daugiau medžiagos.Ir ne bet kurią medžiagą galima vartyti. Bet kiek žinau,daugumą galima. Mums darė Langdena.

Zinoma,kad galima.Kiekvienoje firmoje,prie medziagu pavyzdziuturetu buti surasyti ir medziagos maximalus plotis.As taip pat zinau,kad meziaga vercia jei reikia ir jei sutinka klientas moketi trupuciuka daugiau..
Mes tai daremes roletus GREDOME.Tai pas juos galima ant roleto net nuotrauka ar savo sugalvota rasta uzsideti..Tai mes internete susiradom toki drugeli,tai dabar saliono langas nerealiai atrodo thumbup.gif clap.gif
Papildyta:
QUOTE(agento @ 2007 03 29, 20:09)
O mes dėjomės LANGDENOS roletus,tai  thumbup.gif Kokybiškai ir greitai padarė maloniai aptarnavo,įsikūrę Baldų rojuje ir Bige Vilniuje. Yra ir kituose miestuose. O kai anksčiau turėjom Dexteros roletus,tai labai gedo ir kokybė schmoll.gif

As taip pat esu girdejusi tik blogus atsiliepimus apie Dextera schmoll.gif ten tu roletu reikia laukti apie koki menesi blink.gif ir jei dar sumaiso medziaga ir ar jei kas nors blogai tai dar kokias dvi savaites.Pas juos roletus reik uzsisakyti ziema,kad jau vasara kabetu ant langu lotuliukas.gif
o as kaip jau minejau esu pasidarius roletus GREDOME.tokia nedidele firmele,bet labai maloniai aptarnauja ir svarbiausia greitai padaro.jie net gali nuotrauka pasirinkta kliento perkelti ant roleto ir bus toks vienas ir tik pas tave..as kai dariausi savo drugeli,tai ji tol man maketavo kol man patiko smile.gif ..esu labai labai labai patenkinta jais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokios tu romaneciu kainos? Mums ant lango 180*150 tokiu ismatavimu paskaiciavo 455 lt... g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(editabit @ 2007 01 25, 01:38)
DEXTERA tikrai patogu. Prasyma galima uzregistruot internetu. Atvaziuoja meistras, atsiveza pavyzdzius, ismatuoja, pasako kada bus padaryti. Sumontuoja. Eit niekur nereikia. Pasirinkimas platus

o as kaip tik apie Dextera nesu labai geru atsiliepimu girdejusi...esu girdejus,kad ir medziagas sumaiso ir jei labai ilgai lauki tai ir rankpinigiu neatiduoda,nekokybiskai dirba.pernai vasara tai roletu mazdaug menesi reikedavo laukti schmoll.gif ...tai taip iseina,kad geriau ten ziema uzsisakyti,kad vasara galetum jais dziaugtis..nesamone..
mes tai radom tokia firmele Gredomas,labai faina..taip pat atvaziuoja su pavyzdziais,ismatavimas nemokamas,transportas taip pat,ne taip kaip Dexteroj,greit labai padaro.mes tikrai likom ziauriai patenkinti jais thumbup.gif .ir pas juos beje kainos yra vienos is pigiausiu. lotuliukas.gif ..nes domejausi daug kur ..
Papildyta:
[quote=Igniene,2006 12 13, 17:30]
Noreciau paklausti, gal kas turi kokiu ziniu kur geriausia pirkti roletus, t.y. ritinines uzuolaidas. Langai nestandartiniai plotis 90 cm, ilgis - 2 m.
[/quotna o mes tai susiradom labai gera firmele,GREDOMAS vadinasi.kainos vienos is pigiausiu thumbup.gif kaune..nes teiravausi daug kur ir sioje firmeleje tikrai verta uzsisakyti.didelis medziagu pasirinkimas,geras ir labai greitas aptarnavimas,puikus meistrai.be to jie gali net nuotrauka gali ant roleto uzdeti,pati tokius esu uzsisakiusi ir atrodo nerealiai clap.gif .jie yra isikure Kalnieciu prekybos centro sone,prie turgelio ir pasto...
verta demesio ta firmele,mamytes!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes turim Dexteros roletus, sudas paskutinis, jau 3 taise, uz nauja mechanizma po 30lt uz kiekviena, jau vel eme nebesusitraukti, kai susinervuosiu ismesiu velniop schmoll.gif Ko noet kai tas mechaizmas ant durniaus padarytas, plastmase tasi per laika ima ir nudyla po to vel nauja turi idet, neapsimoka, o ypac kai ju kainyte nemaza.Mes juos turim jau 3 metai jauciu paskutiniai jiem bus biggrin.gif
Atsakyti
Mes senukuose pirkome romanetes. Jos prisitaiso virs lango, nisoje, su varztukais ileidziamais i nisos "lubas" ( fool.gif na nebezinau kaip paaiskint) o patarkit, gal kas turit praktikos kaip jas pritaisyti prie darinejamo lango? nesinori remo greziot...
Atsakyti
[quote=Milduxs,2007 04 01, 22:28]
[quote=lioliuke,2007 03 27, 15:14]
esu beveik jau apsisprendusi deti romanetes o tvirtinsiu jas su spec lipnia juostele prie lango remo arba stiklo ( dar pagalvosiu) kadangi taip pat neina normaliai kabinti uzuolaidu virs lango.

gal galetum placiau papasakoti, kas ten per lipni juostele ir ar ja galima butu pritvirtinti romanetes prie lubu ax.gif
nes as jas noriu pakabinti i toki langa, kuris nisoje yra, o nisa arkine. ir niekaip nesugalvoju, kur gauti lenkta karniza g.gif
aciu 4u.gif
[/quote]

na as buvau pas drage kuri dirba uzuolaidu salone. tai jie su ta juostele klijuoja netgi parodomasias romanetes, zinoma visi norintys pasiziureti jas tampo...... ir kiek as maciau jos sekmingai vis dar kabo. Bandysiu trumpai nupasakoti kas tai per juostele. zodziu viena jos puse yra itin lipni (klijuojama prie stiklo, plasmases ir visur kitur) o kita puse tai kaip lipuskiu kurios buna ant kedu ar striukiu. kitoji lipuskes puse buna prisiuta ar pritaisyta prie romanetes, todel labai patogu jas nuimti ....
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2007 04 11, 00:14)
na as buvau pas drage kuri dirba uzuolaidu salone. tai jie su ta juostele klijuoja netgi parodomasias romanetes, zinoma visi norintys pasiziureti jas tampo...... ir kiek as maciau jos sekmingai vis dar kabo. Bandysiu trumpai nupasakoti kas tai per juostele. zodziu viena jos puse yra itin lipni (klijuojama prie stiklo, plasmases ir visur kitur) o kita puse tai kaip lipuskiu kurios buna ant kedu ar striukiu. kitoji lipuskes puse buna prisiuta ar pritaisyta prie romanetes, todel labai patogu jas nuimti ....

O įdomu, kur tokia juosta prekiauja?
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2007 04 11, 08:29)
O įdomu, kur tokia juosta prekiauja?

is kur esi? pasakysiu.. siaip ir seniai turi ir uzuolaidų parduotuvės.. jei įdomu galiu nufotkint kaip atrodo g.gif

a, matau klaipeda.. tai klaipedoj nzn g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 11 balandžio 2007 - 07:43
O prie ko tada kilputes prisukt (kur viršuje virvutes laiko ir nukreipia), jei ta lipnia juostele tvirtinti? Ar spec. kokios yra? g.gif
Atsakyti