Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

QUOTE(Susiena @ 2007 03 30, 09:42)
Taigi aš ir nepykstu, o teiraujuosi. Suprantu, kad gal ir yra kokie "besiplečiantys" kaiščiai, bet ar jie paskui išlaikys normaliai tą karnizą su visom užuolaidom? Kažkaip nepatikima man ( doh.gif ). Visai nenorėčiau, kad paskui visas tas karnizas ant galvos nugriūtų arba bijočiau užuolaidas atitraukti. lotuliukas.gif O kabinsiu tai gal ir nevisai aš pati, o vyras, bet kartais jo sprendimo būdai man žiauriai nepatinka.  lotuliukas.gif

nu tu nepergyvenk, tikrai nenukris schmoll.gif , vienas taskas laiko 15kg mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze1 @ 2007 03 27, 17:29)
Gal kas su tuo susidūrę? Man sakė, kad roletas galimas langui nedidesniam kaip 1,6m. Bet žiūriu kiti langai tikrai didesni ir su roletais.

Galima ir 2m.(pas mus pcz.),tik tada reikia versti medžiagą ir kainuoja kiek brangiau,nes sunaudojama daugiau medžiagos.Ir ne bet kurią medžiagą galima vartyti. Bet kiek žinau,daugumą galima. Mums darė Langdena.
Atsakyti
QUOTE(boruze1 @ 2007 03 27, 17:29)
Gal kas su tuo susidūrę? Man sakė, kad roletas galimas langui nedidesniam kaip 1,6m. Bet žiūriu kiti langai tikrai didesni ir su roletais.

Galimas ir didesnis roletas. Pas mano broli uzdetas 400 x 300 cm roletas. Siaip medziaga truputi banguojasi, bet neblogai atrodo. Geriausias variantas ant plataus lango deti kelis roletus
Papildyta:
QUOTE(Pepiuke @ 2007 03 28, 15:40)
Gal galetumet pasakyti, kur rasti pirkti mechanizmų širmai? 4u.gif

Keliu takeliu profilis domintu ir kokio mechanizmo noretumete?
Atsakyti
Swimmer- o kaip kilnojasi toks didelis roletas? pas mane roletas 1,5 metro plocio ir tai jau keliant jauciasi svoris doh.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2007 03 26, 14:23)
kaip tik vakar pamačiau, kad būna su lipdukais drinks_cheers.gif , siaubas kaip atsilikus esu nuo šiuolaikinių technologijų doh.gif

Pas mane uzuolaidos su lipuskem jau 7 metai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 03 30, 10:24)
nu tu nepergyvenk, tikrai nenukris  schmoll.gif , vienas taskas laiko 15kg  mirksiukas.gif

Niu...bijau čia karksėt...bet...realu, kad kartais ir neatlaiko schmoll.gif Niu pas mus bute tas lubinis bėginis karnizas į gipskartonį įtvirtintas buvo schmoll.gif Na ir varžtai besiplečiantys dėti, kaip priklauso g.gif Ir ką? Ogi po kokių metų žiūriu žiūriu, kad ties varžtai jau beišlendą, ir tarpas tarp lubų ir karnizo jau daros doh.gif Vyras bandė atgal sugrūst - po 2 sav. - vėl tas pats doh.gif Tai pirko naujus varžtus (kažkokius mandrus vokiškus, su didesniu išplėtimu), iš naujo sugręžė kitose vietose. Po pusmečio vėl tas pats. Toks jausmas, kad ne gipskartonis, o košė ten kažkokia doh.gif Tai užkniso viskas, nuėmėm, tą lubinį karnizą velniop, užglaistėm, perdažėm lubas, o užuolaidą kabinsiu į lango nišą (kai siuvėja pasiūs verysad.gif ) O kol kas nuo saulės gelbstimės prie lango rėmų tvirtintais roletais verysad.gif Tai vat tokia istorija su tuo gipskartoniu verysad.gif Geriau jau nereikia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiūkštė: 01 balandžio 2007 - 15:55
QUOTE(happy @ 2007 04 01, 15:03)
Swimmer- o kaip kilnojasi toks didelis roletas?  pas mane roletas 1,5 metro plocio ir tai jau keliant jauciasi svoris  doh.gif

Roletas valdomas metaline grandinele. Traukiant svoris jauciasi, bet tikrai nera labai sunku lotuliukas.gif Siaip dideli roletai daromi su motorais arba su rankena, kuria sukant roletas yra suvyniojamas.
Atsakyti
[quote=lioliuke,2007 03 27, 15:14]
esu beveik jau apsisprendusi deti romanetes o tvirtinsiu jas su spec lipnia juostele prie lango remo arba stiklo ( dar pagalvosiu) kadangi taip pat neina normaliai kabinti uzuolaidu virs lango.

gal galetum placiau papasakoti, kas ten per lipni juostele ir ar ja galima butu pritvirtinti romanetes prie lubu ax.gif
nes as jas noriu pakabinti i toki langa, kuris nisoje yra, o nisa arkine. ir niekaip nesugalvoju, kur gauti lenkta karniza g.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
[/quote]

Mane domintu keturiu takeliu mechanizmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(swimmer @ 2007 04 01, 13:16)

Mane domina 3 takelių 3,4metro ilgio, kokia maždaug kaina gautųsi?

Šiaip mes planuojam pirkti paprastus bėgelius(užuolaidinius), tai kaina apie 50lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 04 01, 15:43)
Pas mane uzuolaidos su lipuskem jau 7 metai hihihi.gif

Kaip suprast su lipuškėm? Jokio karnizo nėra? Prie ko lipinasi tos užuolaidos?
Atsakyti
Mane tos lipuškės irgi sudomino. Gal galima jomis pritvirtinti romanetę negrežiojant rėmo? Kur perkat? Kiek kainuoja?
Atsakyti