Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

O pas mus sekmadieni buvo drauges tetis,jis dirba ARDENOJ,tai pamatavo,paskaiciavo,likom patenkinti,gavosi i vaiko kambari roletai du ant dydeliu langu per visa siena 550 lt cia is geros medziagos,o del svetaines dar neapsisprendem,jis pasiule daryt ne roleta o balkone vertikalias zaliuzes per visa balkonatai dabar galvojam,siaip atrodyti turetu graziai,bet ar bus patogu kas dein eiti i balkona ir uzdaryneti? g.gif

beje ar girdejot kokiu atsiliepimu apie ARDENA? rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas su tuo susidūrę? Man sakė, kad roletas galimas langui nedidesniam kaip 1,6m. Bet žiūriu kiti langai tikrai didesni ir su roletais.
Atsakyti
QUOTE(boruze1 @ 2007 03 27, 17:29)
Gal kas su tuo susidūrę? Man sakė, kad roletas galimas langui nedidesniam kaip 1,6m. Bet žiūriu kiti langai tikrai didesni ir su roletais.

ne didesniam nei 1.80 m, berods.
Atsakyti
Noriu pasisakyti apie juosteles prie lango, kurios laiko roletą. Klijavau viskuo, kuo tik įmanoma, bet vistiek atsilupę. Nežinau kodėl taip yra. Gal koks brokas papuolė...
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2007 03 19, 11:55)
Lubos - gipskartonis. O apie kokias detalytes kalbi, tai nesupratau. Tame karnize - bėgelyje yra jau skylutės, per kurias, kaip aš suprantu, tas karnizas kažkokiais varžteliais prisisuka prie lubų.  g.gif Esmė tame, kad nesuprantu, kaip iš anos pusės pritvirtinti tą varžtelį, juk po lubomis tai nebepateksi?  g.gif Juk jeigu tik prisuksi paprastai per tą karnizą prie lubų, tai jis gi iškristi gali?... doh.gif  Ir dar, gal žinai, kiek maždaug tų kabliukų reikia prikabinti, kad užuolaida gražiai kristų? na, kas kiek cm, ar kaip pasakyt aiškiau?
Karnizas toks:
user posted image

nesupyk bet man labai juokinga buvo skaityti lotuliukas.gif as ne is piktos valios, suprantu kad ne visi statybose daug ka supranta mirksiukas.gif
jei lubos gipsines, ira tokie besipleciantys kaisciai (neradau pav)
o jei betonas yrakalami medsraigciai
bet juk ne pati kabinsi g.gif tas kas kabins tikrai turetu zinoti tokius dalykus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 28 kovo 2007 - 13:57
Gal galetumet pasakyti, kur rasti pirkti mechanizmų širmai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepiuke: 28 kovo 2007 - 14:40
micha paziurek koki varianta radau palepems smile.gif
user posted image
Atsakyti
patarkit kur Vilniuje graziai ir nebrangiai galima pasisiuti romanetes, uzuolaidas?
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2007 03 27, 18:19)
Noriu pasisakyti apie juosteles prie lango, kurios laiko roletą. Klijavau viskuo, kuo tik įmanoma, bet vistiek atsilupę. Nežinau kodėl taip yra. Gal koks brokas papuolė...

O tu pasiskambink į tą firmą, kuri montavo roletus, jie ir turėtų patarti, o gal net atvažiuos ir suklijuos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pepiuke @ 2007 03 28, 15:40)
Gal galetumet pasakyti, kur rasti pirkti mechanizmų širmai? 4u.gif

Mes tai planuojam pirkti širmoms paprastus bėgelius, na tuos lubinius, jie nebrangūs, o tie tikrieji širmoms, čia kažkas minėjo, kad labai brangūs.
Atsakyti
O mes dėjomės LANGDENOS roletus,tai thumbup.gif Kokybiškai ir greitai padarė maloniai aptarnavo,įsikūrę Baldų rojuje ir Bige Vilniuje. Yra ir kituose miestuose. O kai anksčiau turėjom Dexteros roletus,tai labai gedo ir kokybė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 03 28, 13:55)
nesupyk bet man labai juokinga buvo skaityti  lotuliukas.gif  as ne is piktos valios, suprantu kad ne visi statybose daug ka supranta  mirksiukas.gif
jei lubos gipsines, ira tokie besipleciantys kaisciai (neradau pav)
o jei betonas yrakalami medsraigciai
bet juk ne pati kabinsi  g.gif  tas kas kabins tikrai turetu zinoti tokius dalykus.  mirksiukas.gif

Taigi aš ir nepykstu, o teiraujuosi. Suprantu, kad gal ir yra kokie "besiplečiantys" kaiščiai, bet ar jie paskui išlaikys normaliai tą karnizą su visom užuolaidom? Kažkaip nepatikima man ( doh.gif ). Visai nenorėčiau, kad paskui visas tas karnizas ant galvos nugriūtų arba bijočiau užuolaidas atitraukti. lotuliukas.gif O kabinsiu tai gal ir nevisai aš pati, o vyras, bet kartais jo sprendimo būdai man žiauriai nepatinka. lotuliukas.gif
Atsakyti
Norėčiau patarimų ir įdėjų vonios kambario langui smile.gif . Buvau keliose firmose tai nuomonių kiek firmų verysad.gif .Minėjo ,kad vertikalios geriau negu horizontalios metalinės, nes ant horizontaliu darosi greitai grybelis.Gal kas galite patarti kokios praktiškiausios vonios kambariui žaliuzės ir gal žinote firma Vilniuje kur už patrauklia kaina gerai daro. Vienoje domėjausi tai vertikalias siūle 50 lt už kv. smile.gif
Atsakyti