Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

QUOTE(Aviva @ 2007 01 31, 13:32)
Sveiki,radau tokia tema,bet ji uždaryta,o man labai aktualu,taigi užvedžiau naują.

Labai noriu nuomonės iš jūsų. Man aktualu roletai.Kadangi langai pietiniai,tai reikia butinai.
Gal kas užsisakinėjote iš Dexteros???? Kaip kokybė,ar patenkintos esate,o gal ką turite parekomenduoti.

Pas mus 3 roletai kabo jau ketvirti metai iš Dexteros, o dar vieną šiemet pakabino. Nu nieko blogo pasakyt negaliu, negenda, o ir laiku pakabino viską, dirbo švariai.
Atsakyti
Laba,
gal turite kokiu vizualiu (ir ne tik) pasiulymu nestandartinaims langams (butas palepeje, langai visruje nueina kampu, tarp lango ir lubu tera tik langu remai).... g.gif

Is anskto dekui 4u.gif
Atsakyti
Pirkom Ermitaže, Vilniuj
Atsakyti
Uzsakinejom Ardenoje. Produktu likom patenkinti, medziagu pasirinkimas tikrai didelis, o kadangi visus langus apdengem - gera nuolaida biggrin.gif + sviestuvams is ju t.p. nuolaidele mirksiukas.gif
Atsakyti
O Ardena ar Kaune? g.gif
Atsakyti
Sveikos.
Gal kas žino ar yra tokių roletų, kad būtų ale dieninės užuolaidos audinys, o kitą naktinės. blush2.gif Nu tipo dieną nuleidi dieninės, o vakare naktines. ax.gif Nu aš čia taip sugalvojau, kad būtų gerai, tokios kaip dviguba roletė. g.gif Gal girdėjote ką nors. Nes užuolaidų man neeina pakabinti, o norėčiau, kad dieną irgi būtų uždengti langai, nes nemėstu, kai visi gali matyti mus schmoll.gif
Būčiau dėkinga už pagalbą , jei supratote apie ką aš čia rašau:4u:
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2007 03 12, 09:37)
Pas mus 3 roletai kabo jau ketvirti metai iš Dexteros, o dar vieną šiemet pakabino. Nu nieko blogo pasakyt negaliu, negenda, o ir laiku pakabino viską, dirbo švariai.

man is 4 Dexteros roletu tik du veikia be priekaistu doh.gif , kiti jau strigineja ir siaip visokiu nesamoniu yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 03 23, 18:56)
Buna prisiklijuoja su lipuskia smile.gif

kaip tik vakar pamačiau, kad būna su lipdukais drinks_cheers.gif , siaubas kaip atsilikus esu nuo šiuolaikinių technologijų doh.gif

QUOTE(Bozinda @ 2007 03 25, 21:09)
Sveikos.
Gal kas žino ar yra tokių roletų, kad būtų ale dieninės užuolaidos audinys, o kitą naktinės.  blush2.gif Nu tipo dieną nuleidi dieninės, o vakare naktines. ax.gif  Nu aš čia taip sugalvojau, kad būtų gerai, tokios kaip dviguba roletė.  g.gif Gal girdėjote ką nors. Nes užuolaidų man neeina pakabinti, o norėčiau, kad dieną irgi būtų uždengti langai, nes nemėstu, kai visi gali matyti mus schmoll.gif
Būčiau dėkinga už pagalbą  , jei supratote apie ką aš čia rašau:4u:

pirmą kartą girdžiu, a tikrai yr tokių dalykų? unsure.gif

QUOTE(happy @ 2007 03 26, 10:29)
man is 4 Dexteros roletu tik du veikia be priekaistu  doh.gif , kiti jau strigineja ir siaip visokiu nesamoniu yra  doh.gif

blink.gif man šiandien du pakabino 'dextera', o kada tau strigt pradėjo, kiek laiko naudojot?
Atsakyti
QUOTE(Micha @ 2007 03 15, 17:06)
Laba,
gal turite kokiu vizualiu (ir ne tik) pasiulymu nestandartinaims langams (butas palepeje, langai visruje nueina kampu, tarp lango ir lubu tera tik langu remai)....  g.gif

Is anskto dekui  4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Micha @ 2007 03 15, 17:06)
Laba,
gal turite kokiu vizualiu (ir ne tik) pasiulymu nestandartinaims langams (butas palepeje, langai visruje nueina kampu, tarp lango ir lubu tera tik langu remai)....  g.gif

Is anskto dekui  4u.gif

tai ir pas mane ta pati problema su mansarda.
esu beveik jau apsisprendusi deti romanetes o tvirtinsiu jas su spec lipnia juostele prie lango remo arba stiklo ( dar pagalvosiu) kadangi taip pat neina normaliai kabinti uzuolaidu virs lango. roletai man kazkaip nykokai atrodo. na nzn tiesiog gal cia sakau kas isties pametes koki geresni pasiulyma ar pavyzdi ides smile.gif
Lauksim abi smile.gif
Papildyta:
schmoll.gif kaip dabar cia taip susidubliavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2007 03 26, 14:23)
blink.gif man šiandien du pakabino 'dextera', o kada tau strigt pradėjo, kiek laiko naudojot?

tiksliai nepasakysiu,bet greit kazkas ten jiems pradejo darytis g.gif
Neapsiziurejau jog nedave man saskaitos tai veliau skambint ir reikalaut,kad istaisytu nebebuvo kaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 03 27, 15:19)
tiksliai nepasakysiu,bet greit kazkas ten jiems pradejo darytis  g.gif
Neapsiziurejau jog nedave man  saskaitos tai veliau skambint ir reikalaut,kad istaisytu nebebuvo kaip  doh.gif

eina sau, o lipdukų nėra ant tų metalinių tvirtinimų, pas mus yr, juk čia irgi įrodymas ax.gif
Atsakyti
nera pas mane jokiu lipduku g.gif
Atsakyti