Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

visai idomiai prisegtos uzuolaidos,vis kitaip nei iprastai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2007 10 10, 15:37)
Ar kas nors darėtės roletus ant medinių langų? Nesuprantu kame reikalas, bet kai ryte ruletus atitraukiu - tai nuo stiklo vanduo vos ne upeliais teka

O pas jus roletai tokie kur prie pat stiklo primontuoti?
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2007 10 10, 14:37)
Ar kas nors darėtės roletus ant medinių langų? Nesuprantu kame reikalas, bet kai ryte ruletus atitraukiu - tai nuo stiklo vanduo vos ne upeliais teka

pas mane tas pats, keisiu į užuolaidas ar romanetes, nes roletų medžiaga net apipelijo verysad.gif (langai mediniai)
Atsakyti
QUOTE(*Linutė* @ 2007 10 11, 08:17)
pas mane tas pats, keisiu į užuolaidas ar romanetes, nes roletų medžiaga net apipelijo  verysad.gif (langai mediniai)

Kazkada kai siame forume isakiau savo nuomone del tos klijonkes, kuria firmos isdidziai vadina "roletais" blink.gif buvau stipriai sukritikuota... Deja tokia yra tiesa: klijonke lieka klijonke... uz jos kondensuojasi dregme kurios ji nepraleidzia... taip galima ir medinius langus supudyti, o plastikinius pelesiais apleisti...
Atsakyti
QUOTE(swimmer @ 2007 10 10, 20:06)
O pas jus roletai tokie kur prie pat stiklo primontuoti?

Taip tokie - tai va dar viena mintį turiu - kad gal rinktis tokius, kur ne prie pat lango, nes labai nenoriu naktinių užuolaidų
Atsakyti
Nu pas mus roletai ir langai mediniai, bet kad taip rasotų kaip jūs čia aprašėt schmoll.gif
Atsakyti
Nu tai kur tada šaknys? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2007 10 11, 08:30)
Taip tokie - tai va dar viena mintį turiu - kad gal rinktis tokius, kur ne prie pat lango, nes labai nenoriu naktinių užuolaidų

Daznai zmonems kurie uzsisakineja roletus rekomendavau tokius kurie dedami ant visos nisos. Daug kuri sake kad tai yra nepraktiska, kad zymiai geriau kai roletas buna prie pat stiklo.
Gerai cia kazkas parase, kad roletas yra "klijonke". Na gal ne 100% bet panasiai. Taigi, kai uzdedamas roletas prie pat stiklo ir nuleidziamas iki apacios, tuomet nera jokio oro pralaidumo prie stiklo ir stiklas rasoja. Mediniams langams tai pavojinga, nors jie ir impregnuoti. Dedant roleta ant visos nisos - sios problemos issprendziamos.
Gaminame roletus ivairiu rusiu, bet niekada negaminome dedamu prie stiklo, nes neimanima garantuoti lango ventiliacijos.
Kritikuojancioms noriu pasakyti - roletai tikrai graziai atrodo jeigu priderinama medziaga (nors jos pasirinkimas kol kas ribotas lyginant su uzuolaidomis) ir jeigu kokybiskai sumontuojami.
Atsakyti
Bet aš niekada roleto nenuleidžiu iki pat apačios - visad palieku pora cm tam vadinamui vėdinimui - ale vis tiek rasoja, nors ir šildymo sezonas pas mus jau senokai prasidėjęs
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2007 10 11, 10:03)
Bet aš niekada roleto nenuleidžiu iki pat apačios - visad palieku pora cm tam vadinamui vėdinimui - ale vis tiek rasoja, nors ir šildymo sezonas pas mus jau senokai prasidėjęs

Buna roletu is kvepuojanciu medziagu, ne klijonkiu. Bet pro jas siek tiek vakare persimato - jei labai nori uzsilepti, tai jie irgi netinka
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 10 11, 09:07)
Buna roletu is kvepuojanciu medziagu, ne klijonkiu. Bet pro jas siek tiek vakare persimato - jei labai nori uzsilepti, tai jie irgi netinka

Pas mus būtent tokie roletai ir yra
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2007 10 10, 15:37)

na zuika1 labai idomiai, kiek zinau, tai langai rasoja del paciu langu, nera geros vedinimo sistemos ir sildymo reikia...na pas mano tevus visada rasoja, pas mane ne, ir pas mane yra netgi roletai nat langu ir viskas ok g.gif
Atsakyti