Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 10 05, 19:42)
50 lt metras

bigsmile.gif super thumbup.gif

tiesa, dar tas nuleistas sviestuvelis laaaabai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(yzy @ 2007 10 06, 15:29)
ar esi maciusi tokius modeliukus gyvai (ir dienines ir naktines su ziedais)?

Mano nuomone:
1.  Jei dienines ant ziedu, sekantis karnyzas, kuris ir matysis is priekio, dienos metu bus neuzdengtas ir tarsi perskirs ziedus pusiau (dienines uzuolaidos).Gal graziau atrodytu dienines ant juosteles, tolygiai traukiancios pagaliukais, tokiu budu lyg ir susvelnintu vaizda bei isryskintu naktines su ziedais.
2. ziedai jau patys savaime yra uzuolaidu detale, tad gal nereiktu ju padauginti. Grazu yra kai jauciamas saikas.
3. nezinau kambario paskirties, bet galimas dar toks nestandartinis variantas, kai dedamos ir naktines ir dienines ant to pacio karnyzo ir su ziedais. Ju nereikia sujungti. Nakti uztrauki naktines, o dienines susitraukia viduryje, tad irgi nepersimato.

Labai aciu uz komentarus ir patarimus. Man jau kyla mintis is viso nekabinti naktiniu uzuolaidu. Pirma pasikabinsiu dienines, o jos jau bus su ziedais, paskui tiesiog matysiu, ko reikia. O ideja uzuolaidas kabinti ant vieno karnizo yra superine thumbup.gif Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sygyta @ 2007 10 05, 18:43)
tai Tu gali daryti tuos du karnizus.tik neaisku kokio skersmens Tau ziedus des.
arba gali deti ilga viena karniza ir komponuoti vientisa uzuolaida,tai yra naktine,dienine,naktine,dienine,naktine. dienos metus atrodo ispudingai,tik truputi sviesa prigesina,o vakare sustumi tas dienines ir per tarpus vistiek nepersimato niekas thumbup.gif  nezinau ar supratai
Papildyta:

[color=purple]Aciu sygyta uz pasiulymus 4u.gif Supratau, ka norejai pasakyti. Bet, galvoju, kad sviesos tikrai mazoka butu, nes saulyte i ta kambari atsisuka tik visai vakare. O tokiu oru, kaip dabar, tai is viso tamsu butu unsure.gif [/COLOR]
o man patinka vien naktine. jokiu dieniniu. toki varianta pamilau pradejus dirbti UK su uzuolaidom.Ir pagalvojau,kad mes,lietuviai,perdaug megstame uzsibarikaduot savo namuose,kad tik kas musu nepastebetu per langa biggrin.gif
Papildyta:
Ieva-Pieva pirmasis variantas visai nepatiko. romaneciu ilgis isauktinis,itariu keistai atrodo jas sutraukus.ir tiesiog ta permatomo audinio skiaute ten kazkaip nesiziuri.na gal cia tik foto taip.tiesiog ziuri i foto ir matai medziagos gabala lango vidury g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spinduliux: 08 spalio 2007 - 12:57
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 10 05, 16:25)
galų gale turiu užuolaidas. užsakiau Ibrahime B. Naruševičienės IĮ. žadėjo pasiūt  per 2-3 sav., pasiuvo per 5. rezultatu esu patenkinta  bigsmile.gif

Ne tik užuolaidos gražios, bet ir vaizdas pro langus ax.gif Dar tas šviestuvėlis antroje nuotraukoje- fantastik biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2007 10 05, 18:47)
Tai va butent !!!  biggrin.gif
Pakabinus ant langu naktines uzuolaidas pati uzibarikaduoji, o as miegstu dienines uzuolaidas,  megstu buti stebima  ax.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tau tada labai tiktu gyventi mano namuose. Pas mane vienoje puseje, kur yra miegamasis, vonia ir kt kambarys iki kito kaimynu namo 4m biggrin.gif
Kol laukiu kol atves uzuolaidas tai ne itin smagu, kai esi stebima g.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 10 07, 17:42)
jei man pasakytų tokią kainą aš dar pasitikslinčiau ar tikrai čia vienam langui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ... siaubas kainelė

nu sorry bet 5000lt uz uzuolaidai.......... niek nepriverstu man tiek moketi. už tokius pinigus pusia kambario apstatysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2007 10 08, 15:55)
Ne tik užuolaidos gražios, bet ir vaizdas pro langus ax.gif Dar tas šviestuvėlis antroje nuotraukoje- fantastik biggrin.gif  mirksiukas.gif

jo tas svietuvas labia grazus, berods maciau rotraformoj ji, ar is ten pirkai ieva-pieva?
Atsakyti
Ar kas nors darėtės roletus ant medinių langų? Nesuprantu kame reikalas, bet kai ryte ruletus atitraukiu - tai nuo stiklo vanduo vos ne upeliais teka
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2007 10 10, 15:37)
Ar kas nors darėtės roletus ant medinių langų? Nesuprantu kame reikalas, bet kai ryte ruletus atitraukiu - tai nuo stiklo vanduo vos ne upeliais teka

tas pats ir ant plastiko pas uošvius unsure.gif ... ypač dabar kol ne šildymo sezonas
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 10 09, 18:55)
jo tas svietuvas labia grazus, berods maciau rotraformoj ji, ar is ten pirkai ieva-pieva?

iš ten cool.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 10 06, 12:37)
kur jau uzsibarikaduoji,kai dienos metu langas visas atviras be uzuolaidu?

o nakciai neuzsitraukiat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2007 10 10, 18:15)
o nakciai neuzsitraukiat?  g.gif

aisk uzsitraukiam,as nuoga megstu vaiksciot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 10 spalio 2007 - 18:26