QUOTE(yzy @ 2007 10 06, 15:29)
ar esi maciusi tokius modeliukus gyvai (ir dienines ir naktines su ziedais)?
Mano nuomone:
1. Jei dienines ant ziedu, sekantis karnyzas, kuris ir matysis is priekio, dienos metu bus neuzdengtas ir tarsi perskirs ziedus pusiau (dienines uzuolaidos).Gal graziau atrodytu dienines ant juosteles, tolygiai traukiancios pagaliukais, tokiu budu lyg ir susvelnintu vaizda bei isryskintu naktines su ziedais.
2. ziedai jau patys savaime yra uzuolaidu detale, tad gal nereiktu ju padauginti. Grazu yra kai jauciamas saikas.
3. nezinau kambario paskirties, bet galimas dar toks nestandartinis variantas, kai dedamos ir naktines ir dienines ant to pacio karnyzo ir su ziedais. Ju nereikia sujungti. Nakti uztrauki naktines, o dienines susitraukia viduryje, tad irgi nepersimato.
Labai aciu uz komentarus ir patarimus. Man jau kyla mintis is viso nekabinti naktiniu uzuolaidu. Pirma pasikabinsiu dienines, o jos jau bus su ziedais, paskui tiesiog matysiu, ko reikia. O ideja uzuolaidas kabinti ant vieno karnizo yra superine
Aciu
Papildyta:
QUOTE(sygyta @ 2007 10 05, 18:43)
tai Tu gali daryti tuos du karnizus.tik neaisku kokio skersmens Tau ziedus des.
arba gali deti ilga viena karniza ir komponuoti vientisa uzuolaida,tai yra naktine,dienine,naktine,dienine,naktine. dienos metus atrodo ispudingai,tik truputi sviesa prigesina,o vakare sustumi tas dienines ir per tarpus vistiek nepersimato niekas
nezinau ar supratai
Papildyta:
[
color=purple]Aciu sygyta uz pasiulymus Supratau, ka norejai pasakyti. Bet, galvoju, kad sviesos tikrai mazoka butu, nes saulyte i ta kambari atsisuka tik visai vakare. O tokiu oru, kaip dabar, tai is viso tamsu butu [/COLOR]
o man patinka vien naktine. jokiu dieniniu. toki varianta pamilau pradejus dirbti UK su uzuolaidom.Ir pagalvojau,kad mes,lietuviai,perdaug megstame uzsibarikaduot savo namuose,kad tik kas musu nepastebetu per langa
Papildyta:
Ieva-Pieva pirmasis variantas visai nepatiko. romaneciu ilgis isauktinis,itariu keistai atrodo jas sutraukus.ir tiesiog ta permatomo audinio skiaute ten kazkaip nesiziuri.na gal cia tik foto taip.tiesiog ziuri i foto ir matai medziagos gabala lango vidury