[quote=Spinduliux,2007 10 05, 09:30]
[quote=sygyta,2007 10 04, 20:41]ta prasme tu desi dviguba karniza? jei taip ,tai jie turi buti gan toli vienas nuo kito.priklausomai koks tarpas tarp dvieju ziedu ant dienines ir koks tarpas ant naktines
Papildyta:
as galvoju, kad man vistiek reikes dvigubo karnizo, nes naktines uzuolaidas irgi uztraukinesiu. Kosmaras, tai gal man nedeti ziedu ant dienines uzuolaidos? Bet jau man priklijuos ta juosta virsuj, kur ziedai prakalami buna. Ar palikti ta juosta, jei ziedu nekalsiu ten, ar dar begti ir prasyti, kad pasiutu kitaip?
[/quote]
ar esi maciusi tokius modeliukus gyvai (ir dienines ir naktines su ziedais)?
Mano nuomone:
1. Jei dienines ant ziedu, sekantis karnyzas, kuris ir matysis is priekio, dienos metu bus neuzdengtas ir tarsi perskirs ziedus pusiau (dienines uzuolaidos).Gal graziau atrodytu dienines ant juosteles, tolygiai traukiancios pagaliukais, tokiu budu lyg ir susvelnintu vaizda bei isryskintu naktines su ziedais.
2. ziedai jau patys savaime yra uzuolaidu detale, tad gal nereiktu ju padauginti. Grazu yra kai jauciamas saikas.
3. nezinau kambario paskirties, bet galimas dar toks nestandartinis variantas, kai dedamos ir naktines ir dienines ant to pacio karnyzo ir su ziedais. Ju nereikia sujungti. Nakti uztrauki naktines, o dienines susitraukia viduryje, tad irgi nepersimato.