Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

QUOTE(PUka @ 2007 10 05, 21:03)
Ieva-Pieva labai patiko ideja romanete kartu su karnizu, pati medžiaga labai graži  wub.gif  ... tik man užkliuvo vienas tik  ax.gif  ... peršviečiamą vertikalų audinį būčiau dėjusi karnizo pusėje ... Sveikinu su naujais langučiais  4u.gif  ... dabar manęs laukia tas pats  doh.gif  ir turiu didelį galvos skausmą nes langai bute išdėstyti labai nestandartiškai  unsure.gif

tas ir sunkiausia, kai visi langai skirtingi doh.gif kol audinį išsirinkom. tai pločio neužtenka, tai per sunki romanetė gautųsi (langas 3 m. aukščio), tai palangė trukdo...
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2007 10 05, 18:47)
Tai va butent !!!  biggrin.gif
Pakabinus ant langu naktines uzuolaidas pati uzibarikaduoji, o as miegstu dienines uzuolaidas,  megstu buti stebima  ax.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kur jau uzsibarikaduoji,kai dienos metu langas visas atviras be uzuolaidu?
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 10 05, 16:25)
galų gale turiu užuolaidas. užsakiau Ibrahime B. Naruševičienės IĮ. žadėjo pasiūt  per 2-3 sav., pasiuvo per 5. rezultatu esu patenkinta  bigsmile.gif
user posted image

user posted image

man labai grazu wub.gif , neturiu prie ko prikibti lotuliukas.gif

QUOTE(ANGELL @ 2007 10 05, 18:48)
Bet labai nusivyliau aptarnavimo kokybe(tikriausiai pas mane reikalavimai per dideli  g.gif )

manau tavo reikalavimai tikrai ne perdideli, aptarnavimas LT tikrai sss....speju tu esi ne is LT del to atvykus is kazkur labai tai jaucias doh.gif
Atsakyti
[quote=Spinduliux,2007 10 05, 09:30]
[quote=sygyta,2007 10 04, 20:41]ta prasme tu desi dviguba karniza? jei taip ,tai jie turi buti gan toli vienas nuo kito.priklausomai koks tarpas tarp dvieju ziedu ant dienines ir koks tarpas ant naktines
Papildyta:
as galvoju, kad man vistiek reikes dvigubo karnizo, nes naktines uzuolaidas irgi uztraukinesiu. Kosmaras, tai gal man nedeti ziedu ant dienines uzuolaidos? Bet jau man priklijuos ta juosta virsuj, kur ziedai prakalami buna. Ar palikti ta juosta, jei ziedu nekalsiu ten, ar dar begti ir prasyti, kad pasiutu kitaip? g.gif
[/quote]

ar esi maciusi tokius modeliukus gyvai (ir dienines ir naktines su ziedais)?

Mano nuomone:
1. Jei dienines ant ziedu, sekantis karnyzas, kuris ir matysis is priekio, dienos metu bus neuzdengtas ir tarsi perskirs ziedus pusiau (dienines uzuolaidos).Gal graziau atrodytu dienines ant juosteles, tolygiai traukiancios pagaliukais, tokiu budu lyg ir susvelnintu vaizda bei isryskintu naktines su ziedais.
2. ziedai jau patys savaime yra uzuolaidu detale, tad gal nereiktu ju padauginti. Grazu yra kai jauciamas saikas.
3. nezinau kambario paskirties, bet galimas dar toks nestandartinis variantas, kai dedamos ir naktines ir dienines ant to pacio karnyzo ir su ziedais. Ju nereikia sujungti. Nakti uztrauki naktines, o dienines susitraukia viduryje, tad irgi nepersimato.

Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 10 05, 06:25)
galų gale turiu užuolaidas. užsakiau Ibrahime B. Naruševičienės IĮ. žadėjo pasiūt  per 2-3 sav., pasiuvo per 5. rezultatu esu patenkinta  bigsmile.gif
user posted image

user posted image

Ieva - Pieva, gal gali parasyti kokia cia yra medziaga g.gif , ir kiek kainuoja uzuolaidu padarymas, na mane domina tokio tipo kur su karnyzu tongue.gif , nes as desiu zaliuzes ar kazka tai, bet nenoriu, kad langu sonai butu pliki aciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blaxtiena @ 2007 10 06, 21:19)
Ieva - Pieva, gal gali parasyti kokia cia yra medziaga g.gif , ir kiek kainuoja uzuolaidu padarymas, na mane domina tokio tipo kur su karnyzu tongue.gif , nes as desiu zaliuzes ar kazka tai, bet nenoriu, kad langu sonai butu pliki aciu lotuliukas.gif

medžiaga užuolaidinė, vokiška unsure.gif už viską 1800 su pakabinimu.
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 10 07, 15:44)
medžiaga užuolaidinė, vokiška  unsure.gif už viską 1800 su pakabinimu.

unsure.gif nu tikrai nemažai , bet gražu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 10 07, 15:01)
unsure.gif  nu tikrai nemažai , bet gražu  doh.gif

nu žinai, Domantėj DOmus galerijoj paskaičiavo 5000 blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 10 07, 17:34)
nu žinai, Domantėj  DOmus galerijoj paskaičiavo 5000  blink.gif  blink.gif  blink.gif

jei man pasakytų tokią kainą aš dar pasitikslinčiau ar tikrai čia vienam langui lotuliukas.gif lotuliukas.gif ... siaubas kainelė
Atsakyti
aciu uz ats 4u.gif.Kainele - nemaza tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 10 07, 18:34)
nu žinai, Domantėj  DOmus galerijoj paskaičiavo 5000  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Tai Domuse viskas tris kartus brangiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2007 10 05, 17:47)
Tai va butent !!!  biggrin.gif
Pakabinus ant langu naktines uzuolaidas pati uzibarikaduoji, o as miegstu dienines uzuolaidas,  megstu buti stebima  ax.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O as nemegstu buti stebima, bet pas mane tik roliades( is lauko) ir vieninteles uzuolaidos( tokios drizuotos plokstumos- nezinau kaip jos vadinasi lietuviskai) svetaineje, nes zmones pro sali saligatviu vaiksto( o kaimynai butinai per langa pasiziuri) ax.gif .
Atsakyti