Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

pažiūrėkit, priešpaskutinę nuotrauka , ten tikra virtuvės įrankių džiovykla biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
nu ka "originalu" jei stalčių nera ar šeip... doh.gif
Atsakyti
[quote=sygyta,2007 10 04, 20:41]ta prasme tu desi dviguba karniza? jei taip ,tai jie turi buti gan toli vienas nuo kito.priklausomai koks tarpas tarp dvieju ziedu ant dienines ir koks tarpas ant naktines
Papildyta:

as galvoju, kad man vistiek reikes dvigubo karnizo, nes naktines uzuolaidas irgi uztraukinesiu. Kosmaras, tai gal man nedeti ziedu ant dienines uzuolaidos? Bet jau man priklijuos ta juosta virsuj, kur ziedai prakalami buna. Ar palikti ta juosta, jei ziedu nekalsiu ten, ar dar begti ir prasyti, kad pasiutu kitaip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spinduliux: 05 spalio 2007 - 08:32
galų gale turiu užuolaidas. užsakiau Ibrahime B. Naruševičienės IĮ. žadėjo pasiūt per 2-3 sav., pasiuvo per 5. rezultatu esu patenkinta bigsmile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
gal galetumet idet nuotrauka ar atsiust i email?idomu butu dizaino paziuret ir ar labai brangiai buvo?
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2007 10 04, 18:42)
man tai dauguma tu uzuolaidu baisios  doh.gif pretenzingos, kicines ir t.t. doh.gif rusiskas stilius  bigsmile.gif skonio reikalas, bet nedeciau tokiu i savo namus  schmoll.gif

Pritariu šiai nuomonei ax.gif Man asmeniškai nepatinka "pricackintos" užuolaidos unsure.gif Man gražiausia, kai kambaryje yra viena uzuolaida (dienine) be naktinių užuolaidų. Būtent tokias ir turiu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Spinduliux,2007 10 05, 09:30]
[quote=sygyta,2007 10 04, 20:41]ta prasme tu desi dviguba karniza? jei taip ,tai jie turi buti gan toli vienas nuo kito.priklausomai koks tarpas tarp dvieju ziedu ant dienines ir koks tarpas ant naktines
Papildyta:
as galvoju, kad man vistiek reikes dvigubo karnizo, nes naktines uzuolaidas irgi uztraukinesiu. Kosmaras, tai gal man nedeti ziedu ant dienines uzuolaidos? Bet jau man priklijuos ta juosta virsuj, kur ziedai prakalami buna. Ar palikti ta juosta, jei ziedu nekalsiu ten, ar dar begti ir prasyti, kad pasiutu kitaip? g.gif
[/quote]
tai Tu gali daryti tuos du karnizus.tik neaisku kokio skersmens Tau ziedus des.
arba gali deti ilga viena karniza ir komponuoti vientisa uzuolaida,tai yra naktine,dienine,naktine,dienine,naktine. dienos metus atrodo ispudingai,tik truputi sviesa prigesina,o vakare sustumi tas dienines ir per tarpus vistiek nepersimato niekas thumbup.gif nezinau ar supratai
Papildyta:
QUOTE(išprotėjus @ 2007 10 05, 18:29)
Pritariu šiai nuomonei  ax.gif  Man asmeniškai nepatinka "pricackintos" užuolaidos  unsure.gif  Man gražiausia, kai kambaryje yra viena uzuolaida (dienine) be naktinių užuolaidų. Būtent tokias ir turiu  tongue.gif  biggrin.gif

o man patinka vien naktine. jokiu dieniniu. toki varianta pamilau pradejus dirbti UK su uzuolaidom.Ir pagalvojau,kad mes,lietuviai,perdaug megstame uzsibarikaduot savo namuose,kad tik kas musu nepastebetu per langa biggrin.gif
Papildyta:
Ieva-Pieva pirmasis variantas visai nepatiko. romaneciu ilgis isauktinis,itariu keistai atrodo jas sutraukus.ir tiesiog ta permatomo audinio skiaute ten kazkaip nesiziuri.na gal cia tik foto taip.tiesiog ziuri i foto ir matai medziagos gabala lango vidury g.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 10 05, 18:43)

o man patinka vien naktine. jokiu dieniniu. toki varianta pamilau pradejus dirbti UK su uzuolaidom.Ir pagalvojau,kad mes,lietuviai,perdaug megstame uzsibarikaduot savo namuose,kad tik kas musu nepastebetu per langa biggrin.gif

Tai va butent !!! biggrin.gif
Pakabinus ant langu naktines uzuolaidas pati uzibarikaduoji, o as miegstu dienines uzuolaidas, megstu buti stebima ax.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki gyvi 4u.gif

Pasidalinsiu savo patirtimi: vaziavau i LT ,Kauna,uzsisakyti uzuolaidu (langu ir duru),o laikas labai ribotas buvo,tad deka sios temeles tiesiu taikymu dumiau i MIJOLA urmo bazeje.Bet labai nusivyliau aptarnavimo kokybe(tikriausiai pas mane reikalavimai per dideli g.gif ) audiniu pasirinkimas tikrai didelis thumbup.gif ,taciau darbuotoju "susidomejimas" klijantais nulinis,o kai paklausiau -gal galetu dizainere pakonsultuoti?
pasiziurejo i mane perkreiptu veidu... Likau nusivylusi verysad.gif

Tai gi isejusi is ten uzsukau i salia esancia uzuolaidu parduotuve - ir likau patenkinta thumbup.gif ,laukiu uzuolaidu rolleyes.gif ,kurios turetu but gatavos jau spalio 15,aisku ,dar kol iki manes atvaziuos(kartu su langais ir durimis) bigsmile.gif

Tai va bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 10 05, 15:25)
galų gale turiu užuolaidas. užsakiau Ibrahime B. Naruševičienės IĮ. žadėjo pasiūt  per 2-3 sav., pasiuvo per 5. rezultatu esu patenkinta  bigsmile.gif
user posted image

sita su karnizu-man labai labai graziai atrodo wub.gif ar brangi pati medziaga? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 10 05, 19:27)
sita su karnizu-man labai labai graziai atrodo  wub.gif  ar brangi pati medziaga?  ax.gif

50 lt metras
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 10 05, 17:43)
Papildyta:
Ieva-Pieva pirmasis variantas visai nepatiko. romaneciu ilgis isauktinis,itariu keistai atrodo jas sutraukus.ir tiesiog ta permatomo audinio skiaute ten kazkaip nesiziuri.na gal cia tik foto taip.tiesiog ziuri i foto ir matai medziagos gabala lango vidury g.gif

Na, ta užsibarikadavimo mada manau ir LT praeina, nebent kas gvena pirmame aukšte ir už lango per 5 metrus stovi kitas daugiabutis, tikrai norisi nuo "lietuviškų" akių pasislėpti mirksiukas.gif
Sutapimas turbūt, ale ir aš padirbusi užuolaidų salone pamėgau vien naktinių užuolaidų variantą thumbup.gif Tuomet kambarys šviesiai elegantiškas dieną ir jaukus vakare atrodo. Savo namuose turiu 4 langus, 2 iš jų būtent tik su naktinėmis užuolaidomis. Ir jie kur kas mielesni, nei kiti 2, nors jie ir ne su trisluoksnėm užuolaidom, o su romanetėm ir širma.
Ievos-Pievos užuolaidos man patinka, tik jeigu ta organzinė medžiaga būtų ne tokia skaidri (gal rusvesnė, kaip naktinė medžiaga), būtų išvis thumbup.gif
Atsakyti
Ieva-Pieva labai patiko ideja romanete kartu su karnizu, pati medžiaga labai graži wub.gif ... tik man užkliuvo vienas tik ax.gif ... peršviečiamą vertikalų audinį būčiau dėjusi karnizo pusėje ... Sveikinu su naujais langučiais 4u.gif ... dabar manęs laukia tas pats doh.gif ir turiu didelį galvos skausmą nes langai bute išdėstyti labai nestandartiškai unsure.gif
Atsakyti